Sad ako smo uzeli Pizarra, Dantea i Šečirija i još kad se momčadi pripicukne Can, nama navijačima bit će jako teško za shvatiti što naša uprava planira.
Moremo jako puno predpostaviti, na svoju odgovornost al opet nismo sigurnu kamo sve ovo vodi...
Znamo slijedeće:
Cjelo vodstvo govori o tome da treba paziti da je sada EP i da zbog toga drugačije treba složiti kadar da nam se ponovno nebi ponovila loša sezona nakon nekog reprezentativnog prvenstva.
Usami, Breno i Pranjć idu proč, Petersen na posudbu
Olić 99% ide proč.
Upitni su Buyten i Contento
Mi "znamo" da će Olić otići, a da će Buyten produžiti ugovor, no opet ne znamo koliko igrača i na kojoj poziciji točno se želimo pojačati. Čak je i moguće da i Olić ostane pa da imamo 3 napadača, baš zbog toga da nam kadar bude veći, ak me razmete, što me ne bi toliko iznenadilo kada je u pitanju broj KORISTIVIH igrača za slijedeću sezonu.
Onda sad imamo taj "problem" sa Alabom, te se morti kak je i KHR reko, bek i ne bude kupovao? Da li je to dobro, pa da odmah odgovorim i Šefu...
Bayern da ima Gomeza i Petersena, sad bi svi odredom posali Ulija na streljanje. E sad mi niej jasTno kako je dovoljno imati Alabu i Contenta ili imati tri "kvalitetna" beka - Alabu, Lahma, Rafinhu, pa onda po potrebi bacati Lahma na stranu na koju nam treba i na taj način razbiti homogenost ekipe i "automatizme". Čudno mi je jer jako puno vas "ne želi uništiti" Alabu, a niste zadovoljnji "kada nam fali igrač sa klupe". Nadam se da ste razumjeli, što sam htio reči.
Ja znam da BAyern MORA dovesti bar još jednog igrača, (ako su ovi gore potpisani), a to more biti i bek i vezni i špica i štoper, Bog te pitaj kaj sve ne...najviše sam uvjeren da će to biti BEK ili/i polušpica, desteka, kak god oćete.
otprilike u ovom trenutku, koga god da dovedemo, "naštetit" će nekom - što znači il bu se Alaba malo zicnul na klupu što je jebeno - jer to znači da je došo neko bolji, a znate kakv bi to bio igrač
Kao što sam vam reko prošlog leta, mi smo na jebenom putu da imamo onaj "savršeni" kadar!
width="960"

das sexuelle forumwortschatz