anton 1983 napisao:sad je i Xhaka potvrio da se dogovorio sa gladbachom, sad se još moraju i kluovi dogovoriti. Gladbach navodno nudio 6,5 dok ovi traže cekija...Bumo vidli. Sam da nečekaju previše pa da im neko uleti...
Sam mi nije jasTno zaš su posuidili Petersena i još traže Helmesa....Morti je ova posudba iz Bayernove perspektive bila loši potez. Igrat će on više nego u Bayernu, no morti smo ga trebali dati u truliji klub di bi igrao puno više!

anton 1983 napisao:kaj sam napiso Helmes? U 3 pm, mislio sam na Derdiyoka!
Ja mislim da je po pitanju Petersena...

Bild.de napisao:Herthas Ex-Manager Dieter Hoeneß witzelte mal über seinen Trainer (2007 – 2009): „Der würde im Supermarkt verhungern, weil er sich nicht zwischen Wurst und Käse entscheiden könnte.”
Favre konterte schweizerisch galant: „Und Hoeneß würde immer nur Schokolade kaufen. Hauptsache schön verpackt und teuer.”

FCB_general napisao:Nakon ispadanja iz kupa protiv nas, vidno su popustili. Sada slijedi prijelazni rok i vidjet ćemo osim tko će osim Xhake pojačati ovaj klub. Ima na njem. tržištu dobrih imena, no ukoliko ne bude nekih noviteta, crno im se piše u play-offu. Sa sadašnje perspektive, oni neće zaigrati skupinu CL.

anton 1983 napisao:Moja prognoza za Gladbach je slijedeća - il će mam ispast iz LP i Kupa Uefe ili će doči do 1/8 LP minimalno. Druge nema. Znači ak uđu u skupinu LP, oni će proči dalje...Sve će im se u tom slučaju poklopiti!

doro napisao:
Zakaj misliš da im se bude sve poklopilo u lp?!
anton 1983 napisao:doro napisao:
Zakaj misliš da im se bude sve poklopilo u lp?!
Zato kaj imaju najjače prezime u cijeloj BUNDESLIGI!

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost