Capello napisao:Pozz,
Što mislite o Heynckesu, jeli on kriv što Bayern nije osvojio Bundesligu?
anton 1983 napisao:Capello napisao:Pozz,
Što mislite o Heynckesu, jeli on kriv što Bayern nije osvojio Bundesligu?
jebote otkud ti?![]()
Nije on kriv, kriv je Bvb jer igra najbolju sezonu u povjesti BUNDESLIGE. Kada nisi prvak u takvoj sezoni to nije sramota i nije ničija krivica. Jebote pa nije Bayern mogao biti kriv što BvB igra onako kako to niko nije mogao niti sanjati. Jel vidiš kolko imaju bodova?
nele-BHF napisao:Da, ali opet, kad sada pogledaš da imamo 7 poraza i 4 remija, čini ti se da je to moglo i moralo bolje.

anton 1983 napisao:nele-BHF napisao:Da, ali opet, kad sada pogledaš da imamo 7 poraza i 4 remija, čini ti se da je to moglo i moralo bolje.
bolje ne znači osvajanje titule...Eto toliko. Znači ti moraš odigrati sezonu bolje nego ikada prije u povjesti BUNDESLIGE. To je teško zahtjevati..Jel Guardiola sad kriv ak Barca ne uzme naslov? Ja nemrem reči da je kad ovaj real nije normalan..Recimo mi smo prošle sezone odigrali preloše i tu je kriv trener. Ovo nije loša sezona za Bayern, tak da se daje treneru otkaz (druga je stvar kaj bi mu ga ja dao9...

anton 1983 napisao:nele-BHF napisao:Da, ali opet, kad sada pogledaš da imamo 7 poraza i 4 remija, čini ti se da je to moglo i moralo bolje.
Jel Guardiola sad kriv ak Barca ne uzme naslov?

The Scarface napisao: osim toga naši igrači nisu toliko nabrijani na BL.
Lizarazu napisao:The Scarface napisao: osim toga naši igrači nisu toliko nabrijani na BL.
Jesu oni nabrijani, ali problem je sto ostale ekipe u BuLi posebnu drkicubacaju kada igraju protiv nas. Zato je nama prvenstvo osvojiti otezano iz vise razloga. Kao prvo, uvijek ulazis kao apsolutni favorit i kao takvog te mediji za cas posla nabiju na razanj. Drugo, sve osim prvog mjesta za Bayern izgleda neuspjeh i jedino ih uspjesna sezona u Evropi moze izvaditi (kao sada). Trece, kao sto ste vec spomenuli, je to stalno igranje na 3 (kad uzmes repku i 4) fronta. A znamo za nas sicusan kadar i pomalo tanku i nekvalitetnu (dovoljno) klupu.
Sezona nije neuspjesna ali za takmaca smo imali Borussiju koja obara sve rekorde (ta ista BvB se rano oprostila od Evrope a u DFB kupu je imala dosta srece pri zrijebu) i koja ce, ako ostvari dvije pobjede do kraja, oboriti Bayernov rekord iz davne 1972 (po broju osvojenih bodova).

The Scarface napisao:Kad smo osvojili Duble i igrali finale LP-a smo imali na kraju 70 bodova, trenutačno smo na 67.
Mislim da se nikako ne možemo žaliti na trenera i tražiti ostavku.
@Nele
Bayern je konstantno igrao na tri fronta, osim toga naši igrači nisu toliko nabrijani na BL. velika je razlika bila u pristupu protiv BVB-a i Reala.
nele-BHF napisao:The Scarface napisao:Kad smo osvojili Duble i igrali finale LP-a smo imali na kraju 70 bodova, trenutačno smo na 67.
Mislim da se nikako ne možemo žaliti na trenera i tražiti ostavku.
@Nele
Bayern je konstantno igrao na tri fronta, osim toga naši igrači nisu toliko nabrijani na BL. velika je razlika bila u pristupu protiv BVB-a i Reala.
I BVB je igrao na 3 fronta do 22 kola čini mi se, a sve do neki dan, nismo baš ni mi imali neku "tešku" tekmu. Mislim, Basel prva tekma neki strah jebeš ga, druga je čista rutina. Zicer. Onda dva puta po 2-0 protiv Marseillea i nije baš namučilo igrače. Naravno, ne želim reći da nismo baš imali potežak raspored, ali recimo, ova tekma protiv Reala je daleko više uzela od igrača nego sve 4 tekme u LP ranije. A upravo sam ja i ocu i prijateljima a i Harisu rekao, kada smo gledali zajedno tekmu, da je jako velika razlika u pristupu između Reala i BVB-a. Ne može se baš reći da nismo nabrijani na BL. Nije jednom rečeno da nam je BL jednako važna kao i Europa.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju