LuctL napisao:Kaka je fit praktički od početka sezone.
Ne igra on s razlogom. Pazi i meni je drag igrač, ali jednostavno nije ono što je nekad bio.
znam ali kako sad Kaku ubaciti u igru a Özila koristiš stalno, normalno da mu ne vjeruješ, par tekmi što je igrao protiv levata odigrao je dosta dobro....
dalje kako je kaka igrao prije to nije bilo normalno, i naravno da nije više na takvoj razini, ali i dalje mislim da je današnji kaka bolji od velike većine igrača u dobrim klubovima koji igraju na njegovoj poziciji....gledaj i ja bih radije uzeo Özila, Fabregasa ili šta ja znam koga, ali Özil ili već netko igra i zadovoljan je statusom u klubu, i naravno da takvog sada igrača Bayern ne može dovest...dok kaka ne igra, a mislim da bi ga Real za dosta male pare i pustio....mislim neće kaka doć ni tako ni ovako, ali ja tog igrača jednostavno volim i maštam o njemu u crvenom dresu
Kroos meni vuče više kao šestica i nije dovoljno brz da bi bio 10-ka zato i maštam o igraču na toj poziciji.....a Mullac se bolje nekako snalazi kada igra desno i dolazi sa desne strane, u sredini se često izgubi....
živio ti meni