Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la Francky boy » 24 tra 2012, 19:17

The Scarface napisao:
Francky boy napisao:MA Kroos je poput torte, ukusna je, ali joj fali preljev.Imam utisak da sa njim ne bi bio potpuno zadovoljan čak i kad bi bio najbolji igrač BAyerna.On je u nekom međuprostoru između desetke i centralnog veznog igrača.Na obje pozicije mu nesto fali da bude top klasa.

Kroos ima 22 godine. :a045:

Da i kakve to ima veze.Rooney je sa 19 bio najbolji igrač Engleske, Gotze je sa 19 poludio, MEssi je bio među najboljim na svijetu.Godine nisu opravdanje sobzirom da iza sebe ima 5 profesionalnih sezona.On kad se pojavio puno više sam očekivao od partija koje sad pruza.Forma mu luta.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la The Scarface » 24 tra 2012, 19:19

Francky boy napisao:
The Scarface napisao:
Francky boy napisao:MA Kroos je poput torte, ukusna je, ali joj fali preljev.Imam utisak da sa njim ne bi bio potpuno zadovoljan čak i kad bi bio najbolji igrač BAyerna.On je u nekom međuprostoru između desetke i centralnog veznog igrača.Na obje pozicije mu nesto fali da bude top klasa.

Kroos ima 22 godine. :a045:

Da i kakve to ima veze.Rooney je sa 19 bio najbolji igrač Engleske, Gotze je sa 19 poludio, MEssi je bio među najboljim na svijetu.Godine nisu opravdanje sobzirom da iza sebe ima 5 profesionalnih sezona.

Kroos igra konstantno u jednoj od 5 najboljih momčadi na svijetu, ja stvarno ne znam šta bi vi htjeli. Da od njega napravite tip igrača koji nije ? Neće nikad biti klasična 10-ka već će jednog dana biti puno bolja verzija Schweinia. :mig:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Francky boy » 24 tra 2012, 19:21

The Scarface napisao:
Francky boy napisao:
The Scarface napisao:
Da i kakve to ima veze.Rooney je sa 19 bio najbolji igrač Engleske, Gotze je sa 19 poludio, MEssi je bio među najboljim na svijetu.Godine nisu opravdanje sobzirom da iza sebe ima 5 profesionalnih sezona.

Kroos igra konstantno u jednoj od 5 najboljih momčadi na svijetu, ja stvarno ne znam šta bi vi htjeli. Da od njega napravite tip igrača koji nije ? Neće nikad biti klasična 10-ka već će jednog dana biti puno bolja verzija Schweinia. :mig:

Ja sma siguran da je on tip igrača koji ne odgovara našem sistemu.BAš kao Mulac koji u ovom sistemu nije najbolji izbor na poziciji na kojoj trenutno igra.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Titan » 24 tra 2012, 19:24

Bio u strašnoj formi pa se onda povrijedio preko 20 dana. Treba malo dok nadođe ;) Inače tek je napunio prije 20-tak dana 22 godine.

A kao što reče kolega iznad Rooney je i ranije čak u Everton zabijao eurogolove pa ga je i United skupo platio, Gotze strašan, da vidimo Messi ušao s koliko ono godina i lobovao golmana, sjećam se tog gola kao da je jučer bilo itd.

Kroos ne igra sa Taddeiom kao bekom i sličnim tipovima. On može biti isključivo srećan što ga je Bayern furao kao "10" jer bi igrao i dalje u 7:1 i takvim sličnim ekipama.

Eto sutra ako Bog da Kroos se može dokazati, evo primjer kako to majstor radi sa 20 godina ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=60o2IXLK0Zg[/youtube]

Veliki Edit

Imao je 19 godina . 2010 je to bilo prije njegovog 20 rođendan mislim ;)
Zadnja izmjena: Titan; 24 tra 2012, 19:26; ukupno mijenjano 1 put/a.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 24 tra 2012, 19:25

Po mom mišljenju je problem Kroosa što je presličan Schweiniju.

Muller je ove godine u stvarno lošoj formi, funkcionirao je prije 2 godine nadajmo se da će i sljedeće.

Lol sad se Kroosa uspoređuje sa Rooneyem ili Messijem. :mrgreen:

Jak taj majstor kad kmeči u Mafiji A u klubu koji će eventualno igrati Euro ligu.
Zadnja izmjena: The Scarface; 24 tra 2012, 19:27; ukupno mijenjano 1 put/a.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 24 tra 2012, 19:25

The Scarface napisao:Kroos igra konstantno u jednoj od 5 najboljih momčadi na svijetu, ja stvarno ne znam šta bi vi htjeli. Da od njega napravite tip igrača koji nije ? Neće nikad biti klasična 10-ka već će jednog dana biti puno bolja verzija Schweinia. :mig:

E to ti stoji. Ja sam kod njega isto tu stvar uvidio, što znači da ono što očekujemo nećemo ni vidjeti i morat ćemo se pomiriti s time da je on igrač sredine terena, klasični centralni vezni poput Lamparda i sl. S tim da na toj poziciji već imamo Schweinija, a do njega Gustava. Poziciju gubi u tom slučaju da se okrenemo dovođenju vrhunske 10-tke ili bi morali preći na 4-3-3 sustav pa izgubiti tog igrača iza napadača gdje bi iza Bastiana i Tonija bio Gustavo, što se isto ne čini lošom postavom. No i tu mora pojačati kreativnost i posebice te pasove u prostor koje ja od njega hoću gledati da podvaljuje Gomezu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Titan » 24 tra 2012, 19:27

Ja sma siguran da je on tip igrača koji ne odgovara našem sistemu.BAš kao Mulac koji u ovom sistemu nije najbolji izbor na poziciji na kojoj trenutno igra.[/quote]

You are my man :bravo:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 24 tra 2012, 19:31

Francky boy napisao:Ja sma siguran da je on tip igrača koji ne odgovara našem sistemu.BAš kao Mulac koji u ovom sistemu nije najbolji izbor na poziciji na kojoj trenutno igra.

I Francky? Kokoš ili jaje? :mrgreen:

What's it gonna be?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 24 tra 2012, 19:32

Zivota ti Neutral, kakav je to post, kog si ti tu sada citirao? :neee:

Scare, ne spominji vise BiH igrace, znas inace kako to uvijek zavrsi! :smile30:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 24 tra 2012, 19:35

Speedy napisao:Zivota ti Neutral, kakav je to post, kog si ti tu sada citirao? :neee:

Scare, ne spominji vise BiH igrace, znas inace kako to uvijek zavrsi! :smile30:

To je bila stara rasprava sa Pjanićem. :smile30:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Titan » 24 tra 2012, 19:38

Porede se godine, a mora se porediti s najboljima , ta nije Bayern amaterska ekipa , već ekipa koja želi imati vrhunske igrače u ekipi.

Najdraže mi je kada neko komentira nečiju karijeru a nije pogledao ni 2-3 utakmice gdje je igrao taj igrač. Svugdje znalci oko nas. Makar ja komentirašim o igračima koje sam pogledao dosta puta. Koliko je puta samo izostavljen radi pojedinaca što su se gurali u repku France, dok je vamo isto s ovim tipom koga furaju na nešto što on nije.

@SPID

Frenkija , nisam ja kriv što ne mogu više od 3 citata.

Opet što je iz BiH , živjeli argumenti pojedinaca :a045:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 24 tra 2012, 19:41

In memory of Neutral napisao:Porede se godine, a mora se porediti s najboljima , ta nije Bayern amaterska ekipa , već ekipa koja želi imati vrhunske igrače u ekipi.

Najdraže mi je kada neko komentira nečiju karijeru a nije pogledao ni 2-3 utakmice gdje je igrao taj igrač. Svugdje znalci oko nas. Makar ja komentirašim o igračima koje sam pogledao dosta puta. Koliko je puta samo izostavljen radi pojedinaca što su se gurali u repku France, dok je vamo isto s ovim tipom koga furaju na nešto što on nije.

@SPID

A koji je to Bayernov igrač u tim godinama bio na razini Rooneyja ili Messija ? Ribery koji je u to vrijeme radio na baušteli ?

A meni je najdraže kad se pljuju vlastiti igrači i uspoređuju sa nekim "poluproizvodima" koji su uspjeli unatoč jebenim partijama u tako ranoj fazi karijere ostvariti veličanstveni transfer u pazi sad uber prejaku Romu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 24 tra 2012, 19:43

In memory of Neutral napisao:
@SPID

I ne trebaju vise od tri i to radi preglednosti. Iz tog razloga je i iskljucena ta opcija, treba nauciti da je BIT citirati samo onaj dio posta na koji dajes odgovor! :bravo:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Francky boy » 24 tra 2012, 19:47

FCB_general napisao:
Francky boy napisao:Ja sma siguran da je on tip igrača koji ne odgovara našem sistemu.BAš kao Mulac koji u ovom sistemu nije najbolji izbor na poziciji na kojoj trenutno igra.

I Francky? Kokoš ili jaje? :mrgreen:

What's it gonna be?

Mislio sam na Mullera.Obojica ne odgovaraju BAyern na trenutnim pozicijama.Muller je krilo i tu bi trebao i da igra.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Francky boy » 24 tra 2012, 19:50

The Scarface napisao:
In memory of Neutral napisao:Porede se godine, a mora se porediti s najboljima , ta nije Bayern amaterska ekipa , već ekipa koja želi imati vrhunske igrače u ekipi.

@SPID

A koji je to Bayernov igrač u tim godinama bio na razini Rooneyja ili Messija ? Ribery koji je u to vrijeme radio na baušteli ?

A meni je najdraže kad se pljuju vlastiti igrači i uspoređuju sa nekim "poluproizvodima" koji su uspjeli unatoč jebenim partijama u tako ranoj fazi karijere ostvariti veličanstveni transfer u pazi sad uber prejaku Romu.

Stim da je tog poluproizvoda Uli toliko zelio dovesti da ga je pozvao i proveo jedan dan s njim pokazujući mu trening centar i ostale sadržaje.Dodatna rasprava je nepotrebna.Lutamo od srzi teme.
Zadnja izmjena: Francky boy; 24 tra 2012, 19:53; ukupno mijenjano 1 put/a.
Francky boy
akademski građanin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi