Ne bih da nam kvarim slavlje, ali ko će nadomjestit Alabu, Trubu, LG?
MIA SAN MIA
Miki napisao:Ma TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!! Opet cu pojesti govna, ali boli me kurac. Mi smo finalistiiiiii!!!! Hvala ti Bozeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
![]()
![]()
![]()

doro napisao:Miki napisao:Ma TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!! Opet cu pojesti govna, ali boli me kurac. Mi smo finalistiiiiii!!!! Hvala ti Bozeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
![]()
![]()
![]()
Tebe mali bolje da ne čopim u ruke![]()
Zasluženo smo u finalu a čuj ovog spermića ružnog od još ružnijeg starog pijanca sušeca kao tko bi reko da bu Bayern u finalu e pa čobane ružni Bayern je u finalu i to po 8 puta![]()
![]()
![]()
Trebali smo to riješit u 90m jer smo vidljivo bili bolji u obje tekme i sad svi jedite govna kad sam ja reko da smo bolji od usranog reala...a čuj sad ispljuvka čelavog kao bolji nisu išli dalje hahahaha (htv)koji jadan narod(čast izuzecima)!
1 je

nele-BHF napisao:Danas nam je dozvoljen i SPAM.![]()
![]()
![]()
Ne bih da nam kvarim slavlje, ali ko će nadomjestit Alabu, Trubu, LG?Kad god pogledam klupu, izgleda da je najbolje da igramo 8 vs 11.
![]()
![]()

![]()
![]()
Ne bih da nam kvarim slavlje, ali ko će nadomjestit Alabu, Trubu, LG?Kad god pogledam klupu, izgleda da je najbolje da igramo 8 vs 11.
![]()
![]()
MIA SAN MIA

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
![]()
![]()
![]()
![]()
MIA SAN MIA
i onaj prelijepi osjecaj sto navijamo za

![]()
![]()
![]()
![]()
MIA SAN MIA

The Scarface napisao:Ima Boga, ima ga.
Poklonio se velikom Bayernu.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju