Mourinho je priznao i da je "clasico" s Barcelonom ostavio traga.
- Bayern i Chelsea su proteklog vikenda igrali sa svojim rezervnim sastavima, dok smo mi i Barcelona igrali najvažniji susret sezone domaćeg prvenstva. Da nismo igrali za naslov u Primeri ne bismo poslali najbolje igrače na travnjak prošlog vikenda. Teško je ostati u više od jednog natjecanja – rekao je Portugalac te za kraj, u svom stilu, sarkastično konstatirao.
- Finale Lige prvaka će igrati peta momčad Premiershipa i druga Bundeslige koje se nalaze 25 odnosno osam bodova iza vodećih momčadi u domaćem prvenstvu.
Ciganima.
cruz napisao:CroCHEF napisao:
![]()
Krista ti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

doro napisao:
Prava balkanska obitelj pardon austrijska
može li bolje!? 

Lahm napisao:Mourinho je priznao i da je "clasico" s Barcelonom ostavio traga.
- Bayern i Chelsea su proteklog vikenda igrali sa svojim rezervnim sastavima, dok smo mi i Barcelona igrali najvažniji susret sezone domaćeg prvenstva. Da nismo igrali za naslov u Primeri ne bismo poslali najbolje igrače na travnjak prošlog vikenda. Teško je ostati u više od jednog natjecanja – rekao je Portugalac te za kraj, u svom stilu, sarkastično konstatirao.
- Finale Lige prvaka će igrati peta momčad Premiershipa i druga Bundeslige koje se nalaze 25 odnosno osam bodova iza vodećih momčadi u domaćem prvenstvu.
Pa ako ste tako dobri, zašto to niste demonstrirali jučer?
![]()
Haha, kakav lik.

cruz napisao:doro napisao:
ma jok, arijevska![]()
Alaba mi je u posljednjih mjesec-dva definitivno postao jedan od najdražih igrača!
ima žilavost azijsku, muda afrička i austrijski stil igremože li bolje!?

doro napisao:cruz napisao:doro napisao:
ma jok, arijevska![]()
Alaba mi je u posljednjih mjesec-dva definitivno postao jedan od najdražih igrača!
ima žilavost azijsku, muda afrička i austrijski stil igremože li bolje!?
Daj mi sam pojasni austrijski stil?!

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost