CroCHEF napisao:
Novi kapetan...mali lahm bu mu čuval leđa
CroCHEF napisao:

doro napisao:
Novi kapetan...mali lahm bu mu čuval leđa![]()

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

CroCHEF napisao:najjaci kometatori (spanjolci normalno navlace za real...) kako su sokirani na penalima![]()
koji optimizam kad vide da CR ide prvi pucat penal, a frajer u pozadini se dere suti suti ureci ces ga.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gsWUevxd31M[/youtube]

cruz napisao:Effe šta misliš da se već sad otvori topic o finalu Lige Prvaka??
to će u iduća 3 tjedna biti top tema pa valja na vrijeme početi, kako već ima materijala za raspravu

effe__sa napisao:cruz napisao:Effe šta misliš da se već sad otvori topic o finalu Lige Prvaka??
to će u iduća 3 tjedna biti top tema pa valja na vrijeme početi, kako već ima materijala za raspravu
CroCHEF je već napravio temu i otvorit će je od 01.05. Mislim da je tako i najbolje.....Jesi vidio temu? Možda nisi primijetio već....

cruz napisao:
od 01.05.??wieso?

cruz napisao:od 01.05.??wieso?
ako ocete mogu je odma otvorit, bilo mi je glupo posto je utakmica s realom jos friska
CroCHEF napisao:ako ocete mogu je odma otvorit, bilo mi je glupo posto je utakmica s realom jos friska

effe__sa napisao:CroCHEF napisao:ako ocete mogu je odma otvorit, bilo mi je glupo posto je utakmica s realom jos friska
Ma neka, ovako je najbolje....Neka malo se još na ovoj temi piše....Nek stoji 01.05.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju