Ne mogu vjerovati da si je njega Chelsea geferplihtnuo!

Inaće nikada ne bi rekao d aje on igrač za takav klub, a sada kad su si ga kupili malo sam se zamislio. Werder je i dobro dobio za njega nakon ovakve sezone, ali ja smatram d aje to igrač koji definitivno more postići cijenu od 15-20 miljona eura! brijem da bu nas on sve iznenadio iako je sada kupljen da bude druga violina...
Ak niš drugo odigral bu tam jednu sezonu, pobro pare, propo i vratio se u BUNDESLIGu da nastavi karijeru. Allofs je bio u pravu kad je rekao da se on nije razvijo onako kako su svi mislili...
ja sam i očekivao njegovu prodaju, jer BUMEN je sada postao klub koji više nije kandidat za europska mjesta i kao takav nema potrebe za je3dnim Marinom, te se smećima od klinaca treba dati prilika kako bi se morti stvorio neki novi genijalni mali švaba!
Sad je samo bitno da Nalod ostane de da otkupe Sokratisa i produlje sa Rosenebrgom, te morti ulože koju kunu u obranu ili vezni red...Bit će tu dosta posudba, bar ja tak misli...Kaj se tiće Prodla i Boenisch, ja bi ih odba dao, no brijem da Werder nema para da KUPUJE zamjene pa ako ostanu, štaš, oni su tako i onako sada psotali "mitel mass"...
U najbolju ruku, ak ne kupe niš dobroga i ak im se poklope produljivanja ugovra, Werder bi mogao složiti reŠpektabilnu ekipu koja bi mogla ostvariti Klasenerhalt...
-----------Rosenberg---Arnautović
--------------------Ekici
---------Hunt--------------Bargfrede
-----------------Srbin
Schmitz---Naldo---Sokratis-----Fritz
------------Novi golman...