cruz napisao:ja sam živio od kraja 1989. do početka 1998. u Münchenu

cruz napisao:ako već možeš, idiMünchen je najbolji grad za živjeti, posebno za mlađu raju!
ja već skupljam novac za putovanje, ne na more, već u München

The Scarface napisao:Za život je najljepša Dalamacija i more, a što se tiče posla Njemačka.

effe__sa napisao:The Scarface napisao:Za život je najljepša Dalamacija i more, a što se tiče posla Njemačka.
Dobra je Dalmacija za život, pogotovo ljeti i za odmor i za ludovanje, a Boga mi je i Njemačka dobra u svako godišnje doba.....![]()
![]()
Oboje ima svoje čari, na svoj način....

kad je kiša napolju. Nešto ko Englesku i Irsku.

In memory of Neutral napisao:Svugdje je gore lijepo živjeti. Ako je nekome hladno ili kišovito neka kupi jaknu i kišobran .

effe__sa napisao:In memory of Neutral napisao:Svugdje je gore lijepo živjeti. Ako je nekome hladno ili kišovito neka kupi jaknu i kišobran .
Ma širok izbor imaš za sve moguće aktivnosti, pogotovo u ovim većim gradovima....E sad imaš i u DE manjih dosadnijih mjesta....Al sve u svemu Njemačka je država koja mnogo toga nudi i meni se gore život svidio...

In memory of Neutral napisao:Svugdje je gore lijepo živjeti. Ako je nekome hladno ili kišovito neka kupi jaknu i kišobran .

The Scarface napisao:In memory of Neutral napisao:Svugdje je gore lijepo živjeti. Ako je nekome hladno ili kišovito neka kupi jaknu i kišobran .
Nemoj se pravit pametan.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju