Wie sehr fühlen Sie sich eigentlich noch als Trainer?
Gar nicht mehr! Ich habe als Sportdirektor meine Aufgabe gefunden. Ich bin dem DFB unendlich dankbar, dass ich seit sechs Jahren selbstständig arbeiten kann und bei den Inhalten viel Unterstützung finde. Ich habe überhaupt kein Interesse daran, noch mal als Trainer zu arbeiten.
Und in der Bundesliga? Sie wurden immer mal wieder als möglicher Bayern-Trainer genannt.
Nein, auch dort nicht. Ich sehe mich als Sportdirektor. Ich habe ein paar Jahre dafür gebraucht, um das beurteilen zu können. Aber heute, mit der ganzen Erfahrung, sage ich ganz klar: Der Job des Sportdirektors ist meine absolute Erfüllung. Das ist ein herausragender Beruf, weil wir im deutschen Fußball noch viel bewegen müssen.

anton 1983 napisao:"nažalost" to mjesto u EL osvojit će Hannover. ma dečki su dobro predstavili BUNDESLIGU u Europi, ali zbog financijskog potencijala Wolfsburga sam navijao da ipak oni uđu u to natjecanje, samo ne znam baš da je u njihovom slučaju to tak jako bitno kada će kupovati igrače...
Sad na kraju ispada da je bolje da uđe Hannover nego Werder...Ak niš drugo Hannover bu za razliku od Wolfsburga imao rasprodan stadion na europskim tekmama, a ko zna morti si malo i prošire kvalitetu kadra!

anton 1983 napisao:"nažalost" to mjesto u EL osvojit će Hannover. ma dečki su dobro predstavili BUNDESLIGU u Europi, ali zbog financijskog potencijala Wolfsburga sam navijao da ipak oni uđu u to natjecanje, samo ne znam baš da je u njihovom slučaju to tak jako bitno kada će kupovati igrače...
Sad na kraju ispada da je bolje da uđe Hannover nego Werder...Ak niš drugo Hannover bu za razliku od Wolfsburga imao rasprodan stadion na europskim tekmama, a ko zna morti si malo i prošire kvalitetu kadra!

In memory of Neutral napisao:^
Kagawa je čita greška BvB-a . Nisu na vrijeme produžili ugovor i ode Japanac u Englesku .
Auch Kagawas Berater Thomas Kroth verteidigt seinen Klienten: "Es wird von unserer Seite nicht gezockt, es geht nicht ums Geld. Der Spieler hat eine Karriereplanung und in dieser Hinsicht gewisse Ziele. Das ist alles, worum es geht", sagte Kagawas Berater Thomas Kroth zu SPORT1.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:6. (3.) VéleŽ Sársfield Argentina 264
(ko uvijek..)
FCB m@niac napisao:IFFHS, rang-ljestvica najboljih klubova (travanj 2012.)
1. (1.) Barcelona Španjolska 367 bodova
2. (2.) Real Madrid Španjolska 306
3. (4.) Universidad de Chile Čile 304,5
4. (5.) Bayern München Njemačka 287
5. (7.) Atlético Madrid Španjolska 278
6. (3.) Vélez Sársfield Argentina 264
7. (19.) Chelsea Engleska 245
8. (12.) Athletic Bilbao Španjolska 244
9. (15.) Sporting Portugal 235,5
10. (13.) Vasco da Gama Brazil 235

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju