Formula 1

Sve i svašta...

Re: Formula 1

PostPostao/la Titan » 12 svi 2012, 21:57

Hamilton 1.21.707
Maldonado 1.22.285

:lol:

ja očekujem da Luis ipak osvoje neki bodić, a Buttom makar top 5 .
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 12 svi 2012, 22:01

Koji su to panjevi iz McLarena, strašno. :roll:

Pola sekunde je imao prednosti sa praznim autom, sa kojom litrom više ne bi bilo pola sekunde, ali bi tu bilo, desetinka-desetinka i pol...

Panjevi, šta drugo reći. :a045:

Teško da će osvojiti. Button bi mogao do top 5 ako očuva svoj prvi set guma jako jako dugo. No on se mora paziti, jebiga, bit će u prometu + morati će pritiskati da mu ovi naprijed ne pobjegnu.

Evo moje prognoze za sutra. :mrgreen:

1.Alonso
2.Kimi
3.Schumi
4.Grosjean
5.Rosberg

Pa da vidimo kakve sam sreće. :D
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Titan » 12 svi 2012, 22:10

Evo da i ja dadnem procjenu svojih top 5.

1.Kimi
2.Alonso
3.Maldonado
4.Grosjean
5.Button

:mrgreen:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 12 svi 2012, 22:14

Haha, vidjet ćemo sutra tko je bio bolji u prognoziranju. Volio bih da se još više ljudi uključi u raspravu, siguran sam da ima još ljudi ovdje, koji prate Formulu. :bravo:

Ovo dosada nisu moje staze. :geek:
Čekam Monaco, Njemačku ( Nürburgring ), Belgiju, Italiju i Japan.

To su moje staze, prave staze za utrkivati se. :bravo:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Titan » 12 svi 2012, 23:06

Belgija !.

Pa dobro, znam kako ti je. Ista je situacija na dijelu NBA :D

Dobro, ja uvijek prognoziram navijački, znači vidim Hamilton sa milion "čudnih" događaja u vrhu :D

Šteta što nema kiše ?. Aff, evo sada provjeri, prognoziraju kišu u ponedeljak, ali ne u nedelju :cry:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 12 svi 2012, 23:17

Ja pratim samo trke i kvalifikacije, ali slabo se razumijem u srž, u bolide, u mehaničare, u taktiku...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lahm » 13 svi 2012, 09:33

In memory of Neutral napisao:Belgija !.

Pa dobro, znam kako ti je. Ista je situacija na dijelu NBA :D

Dobro, ja uvijek prognoziram navijački, znači vidim Hamilton sa milion "čudnih" događaja u vrhu :D

Šteta što nema kiše ?. Aff, evo sada provjeri, prognoziraju kišu u ponedeljak, ali ne u nedelju :cry:

Šta fali Monacu? :P

A dobro, samo naprijed, tko zna, možda se to danas i desi. :mrgreen:

Joj, ne spominji kišu ako ne želiš ostati bez živaca.

Nije to kao prije 16 godina

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jpDrrYcQ7vk[/youtube]

Nebo se otvorilo, pljuštalo je kao iz kabla, i nije bilo govora o prekidanju utrke, ili ne daj Bože da se voze iza safety car-a.

Danas, gdje je tehnologija otišla korak naprijed, suprotna stvar. Čim padne malo kiše, možeš čuti na team-radi-ju : " Kakvo je stanje, kavko je stanje, da li se može voziti ?

I ako vozač kaže da je loše, momčad šalje dopis direktoru trke, i on je onda ili prekine, ili se voze 20 minuta iza tog safety cara dok se ne raščisti situacija.

Ne hvala. ;)

@ Nele
Ma nema veze, ni ja nisam neki veliki znalac. ;)
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Titan » 13 svi 2012, 11:20

Haha, ne fali Monaku ništa. F1 nije isto bez Slavice :mrgreen: .

Monako specifična utrka, ima tu više holivuda nego u Los Angelesu . Vrhunac utrke kada prikazuju maloljetnice kako se sunčaju više staze. Druga zanimljiva stvar je ta koji će se vozač zabiti nakon tunela, a treći koliko je koji vozač smršati u paklu Monaka . Lijepe jahte, ovo-ono, a fudbalski im klub od "elite" bori se za opstanak u 2 ligi radi nekih drugih stvari.

Ne volim ga kao prije od onoga trenutka kada je Bertolti ili kako se već zvao il' je ipak bio Verstapen , ma nemam pojma mInardi valjda držao Mclarena puno krugova, nije mu dao da ga prestigne i tako je jedna pobjeda otišla u nepovrat :lol:

Prejak klip, prejak komentator. !!!!!!!!!!

@Nele

Nema veze, ko ti to zna ovdje osim Lahma. Piši ponekad :bravo:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 13 svi 2012, 11:28

Haha, ma to je staza na kojoj ti živci moraju raditi 150 % i moraš imati odličnu kontrolu auta, jer su zidovi odmah tu, jedna mala pogreška, i vani si. 8-)

S obzirom da se radi o posljednjoj godini kada je Ferrari uzeo Veliku Nagradu Monaca dakle 2001. radi se o Bernoldiju. ;)
Zapeo je iza njega pošteno.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Titan » 13 svi 2012, 11:37

Da, došlo mi da razbijem tv . Nego sjećaš li se u Monaku udes Alonsa :o :o :o

Imali su vala jedno milion utrka bez problema i najedanput taj stravični udes. I dan danas se čudim kako je uspio proći tu bez posljedica, nešto slično kao u Brazilu.

Dobro, nećemo sada o tome, kada bude aBd red na Monako onda ćemo pisati doživljaje da se ne izgubi neki određeni redoslijed pisanja.

Znači danas tj za sat i pol aBd počinje utrka u Španiji. Već sam pričao o tome kako je Hakkinen mahao sa Coulthardovog bolida :cry: . Nego kad smo kod Mike, gdje je on nestao, prije je uvijek bio na nekim reklamama o Mercedesu ili F1 najave neke. Uvijek je bio oko staze i najedanput je disappear. Njegova žena je milf milfova <3 8-) .

Ili David Coulthard. Može naslijediti Mel Gibson ili Bruce Willisa, kada je spasio ženu mislim ili koga već iz aviona, pa odmah nakon toga par dana utrkivao se.

A da nešto kažem o Ferrariju. Ne volim ih, to je valjda vidljivo, ali koja je to štela pa se Massa drži u toj ekipi. Nakon nesreće nije nikako svoj, nešto slično kao Montoya nakon što mu se žena porodila. Valjda neki "strah" da se to može opet ponoviti.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 13 svi 2012, 11:54

Pretpostavljam da misliš na ovaj udes ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Iii-7zV5pzY[/youtube]

Klasični promašaj zavoja. Tu nikakvo kočenje ne pomaže.

No dobro, pisat ćemo o Monacu uskoro. :)

Mika je koliko znam bio u DTM-u, mislim da više ništa ne vozi. Nisam siguran.

Zašto Massu drže ? - jer nema trenutno nijednog dovoljnog hrabrog i ludog da bude drugi vozač Ferrarija.

Bude neki izvještaj nakon utkre. ;)
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Titan » 13 svi 2012, 12:44

Da znam da je bio u DTM-u, no znaš i sam da se uvijek pojavljivao u nekim reklamama . I bio je oko Mclarena u boksu , ne baš doslovno u boksu nego se šetao okolo kao celebrity :lol:

Ne, ne mislim na taj udes, nego na malo stariji još iz vremena dok je vozio za Renault. Sumnjiv mi je bio tada, ali eto hvala Bogu pa mu ništa nije bilo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zy5HV8GTqcU[/youtube]

Još 15-tak minuta ako Bog da do utrke.

Let's go Luis, let's go Jenson.

MCLAREN !!!!!!!!!!!!!!!!
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 13 svi 2012, 12:50

Aha, aha ,a jbg, izašao na prljavu stranu i bum.

Evo, ako imaš problema sa gledanjem, upali sopcast i ukucaj << Channel - 130000>> slika kao kamilica, nema nikakvog trzanja, a malo usput i ruskog naučiš. :D
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Titan » 13 svi 2012, 13:31

Nemam ja problema ovaj put :D

Luis institucija u formuli 1 :lol: . Zanimljivo je kako ovaj Button štedi u svakoj utrci, to će se tek pokazati dobrim nadam se u drugom dijelu utrke aBd.

Luis već 12 ;)
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 13 svi 2012, 14:45

Okej , za Luisa mogu i nekkao shvatiti . Morao je promijeniti taktiku, žrtvovati se pa se gubilo pri kraju pozicije. No, šta je sa Buttonom, isto curica za onim volanom :roll: . Hoće li ikako početi da normalno vozi nakon totalno blijedih izdanja i danas i prethodnih utrka. Okej, ima tu jednu pobjedu, ali šta je s ostatkom. Katastrofalan.

Dobro, hajde pogodio sam Grosjeana i Alonsa . Ko bi rekao da će kamikaza biti 5 :mrgreen:

Sve u svemu užasan rezultat za Mclaren. Imam osjećaj da je Luis startao prvi da bi ovo lahko uzeo. Pa do kada će potrajati ta agonija mehaničara iz Mclarena. :roll:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara