Kratka analiza.
Utrka za mene dosadna, pretpostavljam da ima ljudi koji su svršavali na onaj dvoboj Maldonado-Alonso, iako se vidjelo da od toga neće biti ništa.
Zajeb u boksu Ferrarija kada su išli pokrivati ulazak u boks Maldonada. Da su ostali duže na stazi, slavio bi Alonso domaću pobjedu.
Ni 18 bodova nije loše koliko je dobio, ali vjerujem da bi mogao biti komontno prvi.
Najveći tragičari : Schumacher + Hamilton, Massa
Button-ziheraška vožnja, bez imalo pokazivanja agresivnosti, kao nekakav penzioner
Rosberg-nije ga se uopće vidjelo, tj. pardon, da, vidjelo ga se kada su ga drugi obilazili.
Red Bull - promašena taktika odmah na poćetku prvog stinta.
Meni ne ide u glavu tko sastavlja taktike u momčadima, evo uzeti ću Mercedes kao primjer. Schumacher jučer nije odvozio Q3, imao je svježi set mekanih guma od ovih ispred njega i svejedno je morao ući u boks kao i ovi koji su imali iskorišteni set.
Dobrovoljno se javljam da im sastavim taktiku. Imam iskustva u sastavljanju taktke ipak sam nekad igrao managera, COH i AOE
Čestitke Maldonadu na prvoj pobjedi, čestitke i ekipi Williamsu, iako Engleze ne volim. Nakon osam godina, ponovno pobjeda.
5 utrka-5 različtih pobjednika.
A za dva tjedna... spektakl.