cruz napisao:taj gol Ribery-a je jedina njegova akcija u kojoj nije izgubio loptu
Imo je par puta prodora bez da je izgubio loptu (kad je Lahmu ubacio, a on pogodio Hummelsa na gol liniji)
cruz napisao:taj gol Ribery-a je jedina njegova akcija u kojoj nije izgubio loptu

dbriseva napisao:uzet cemo ligu prvaka, hoce li biti mozda nekakvo bavarsko okuljanje u zagrebuu?

cruz napisao:
taj gol Ribery-a je jedina njegova akcija u kojoj nije izgubio loptu
nele-BHF napisao:cruz napisao:
taj gol Ribery-a je jedina njegova akcija u kojoj nije izgubio loptu
E šta ti iznese gluposti u ovih par dana to nije normalno.Ne mogu vjerovati.

nele-BHF napisao:Iako je bio loš, nije izgubio svaku loptu kako je i rekao.

cruz napisao:nele-BHF napisao:Iako je bio loš, nije izgubio svaku loptu kako je i rekao.
nije mi jasno moj Nele zašto tako tvdoglavo braniš Riberya? i meni je daleko najdraži igrač ali je u subotu (kao i ostatak momčadi) odigrao loše, ne znam u čemu je poanta da ga sad hvalim?!
nisam raspoložen da sad kritiziram svakog pojedinačno jer jednostavno želim zaboraviti ovu utakmicu, a to što sam Riberya naveo - to je samo zato što je Chef postavio onaj GIF, gol je supersexualan ali to je sve od Bayerna u toj utakmici bilo. ostatak je bio za povraćati

doro napisao:Ok svaku drugu je gubil

FCB_general napisao:Je kad ti kažeš... No stvari nisu uvijek onakve kakve bi mi htjeli da budu.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju