(19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

PostPostao/la nele-BHF » 20 svi 2012, 20:15

Meni još uvijek loše... :(
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la dbriseva » 20 svi 2012, 20:18

mijesa mi se bijes i plac, suze su mi u ocima, kako cu popizdit, da jebem majku robbenu, gdje je effe da mu jebe mamu u picku
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Lennon » 20 svi 2012, 20:19

doro napisao:
The Scarface napisao:Korneri su nas koštali 2 naslova LP-a.

Da pitam vas starije koji se sjećate '99 kakav je ovaj poraz u usporedbi sa tim ?

Onda je bilo puno gadnije..ono je bio puno močniji Bayern od današnjeg sa mudima MU jači 3 puta od ovog chelsea je bio na koljenima poigravali se sa njima kod 1:0 scholl stepo stativu i jancker škarice prečku...realan rezultat bio bio 3:0 za Bayern al se bog il viša sila teško poigrao sa tom utakmicom....nikad nikog nije tolko išamarao kao onda Bayern MU i onda to izgubio :neee: :neee: :neee:

Današnji Bayern je ovo izgubio jel igrači nisu dovoljno grizli...uli je konačno shvatil da kvaliteta nije uvjek dovoljna već kad grizeš i muda...mi smo to pokazali ove sezone 2 put(protiv reala) što znači da imamo potencijal samo treba odklonit smetala luzere(robben,buyten) kroos,boateng i mulac klupa te dofurat novog špek stopera,brutalnu 10-ku i špica tehničara šmekera koji sam rešava tekme bez pomoći krila...gomez je dobar dečko al osječam da ima još dosta luzerskog u sebi...gujdi treba sad podrška dat kapetansku vrpcu jer boljeg njemca nema od njega za tu poziciju ;)

e doro majstore, točno sam to napisao pod tranfesri, špekulacije, stoper, 10-ka i špic player!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lucimar » 20 svi 2012, 20:20

vecini momaka treba cestitati i ne zamjeriti nista, trudili su se, igrali jako dobro sto pokazuje i statistika...
e sad ako smo igrali dobro zasto nismo postigli gol vise ?
tu dolazimo do onog "vecini" iz prve recenice, po meni dva igraca ne zasluzuju da im se ne zamjeri
jedan je mario gomez jer je njegov posao bio da u golove pretvori tu dobru igru ostatka ekipe, imao je dvije 100 % sanse, ja mu ne mogu oprostiti sto ih je promasio
nije mi cilj opet pokretat raspravu o gomezu, pricam iskljucivo o sinocnjoj tekmi koju je odigrao ocajno, nista vise

drugi je naravno jebeni arjen roben, covjek je veliko govno, on nebi nikad trebao da igra u bayernu, takve egoisticne velicine treba da igraju u realu, milanu ili cityu, u bayernu takav nikad nije igrao i nadam se da vise nikad i nece
molim vas ko boga nemojte ga braniti, evo ja cu reci sve sto vi koji ga volite imate reci u njegovu odbranu: jedan od najbrzih igraca sa loptom na svijetu, genijalac na trenutke, zraci lucidnoscu, ima bogovsku tehniku... stvarno mislim sve ovo sto sam napisao, nije nikakva ironija
ALI
ja necu u bayernu covjeka koji ima takav mentalitet da uzima loptu i puca penal samo zato sto zeli da se kasnije o njemu prica kao o junaku
siguran sam da je u tom trenutku bio svjestan cinjenice da bi neko drugi bolje izveo od njega, siguran sam u to
na kraju krajeva ja ocajnije izveden, a tako vazan, penal nisam vidio jako dugo, po sredini gola, po zemlji... smece penal znate svi nemoram objasnjavat
i njegove igre u zadnje vrijeme i nisu bas u skladu sa onim osobinama koje sam gore nabrojo
mars iz bayerna
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 20 svi 2012, 20:35

ja sam branil Robbena, reko pa čovjek je najjače krilo svijet, dovel nas u finale 2010. najbrži start ima u ligi prvaka, idealno se uklapa u naš sustav koji kao desno krilo ulazi s lijevačom na udarac, sve super...
ali nebreš mi biti takav egoist da si iznad ekipe samo ti, nakon kaj si promašil prvenstvo u Dortmundu, i nakon kaj ti je Iker skoro skinul u Madridu, i nakon kaj cijela allianz arena, uz nas 6 milijardi ostalih zna da ćeš promašit pa i ti sam, nebreš mi to napravit u finalu lige prvaka, i otet mi taj trofej. sorry Arjen al nebreš. možda i je vrijeme da ode, slažem se.
no koga dovest, ko je ta klasa ljeve noge koji to tako dobro se uklapa u naš sustav, i koji s desnog krila tako jebeno ulazi unutra i puca. to je pitanje sad? nije da branim Robbena, nek ode... no samo mi nemojte reci da bi sad trebali sustav i koncepciju igre mijenjat jer igramo odlično preko krila, uostalom to je današnji moderni nogomet, sve velike ekipe tako igraju. znači ja sam onda za odlazak Arjena, no koga dovest? samo mi nemojte reć da ga Šaćiri može dostojno zamjenit jer to je laž, bar ne u toj klasi.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 20 svi 2012, 20:40

Lucimar: Uvijek stvari treba gledat s više pogleda i mnogo toga ima uvijek svoje dvije strane. U nekim stvarima Robben mora biti više timski igrač, ali ne zaboravi da smo s njim prije dvije godine uzeli duplu krunu i došli do finala LP i da on isto tako ima zasluga i u ovom finalu. Ko što je gore rekao General, istina je da on ima i luzerski gena, oni holandski :) pa zato se ovako desi da zakaže....

Međutim, kod ovih penala nije problem samo u Robbenu, tu trener mora odigrat bitnu ulogu i uredit stvari po tom pitanju, Jupp je u nekim stvarima dao previše slobode Arjenu. U tome je poenta. Robben je izuzetno koristan, ali kada s njim poradiš na nekim stvarima. Znači zbog egoizma možemo biti ljuti na njega, ali s druge strane ne smijemo zaboravit njegove zasluge.

Ti si neki dan navodio Ibrahimovića i bila je ona priča o svetogrđu, ali budi siguran da na primjer taj isti Ibra isto nije previše timski igrač, čovjek je dosta mijenjao klubove a u švedskoj reprezentaciji nikad nije donio prevagu, iako Šveđani i nisu tako loši bili na velikim takmičenjima. Tako da trebaš da znaš da nas i takvi igrači ne bi unaprijedili.

Evo isto tako treba reči da je Gomez i timski igrač, jer podere guzicu za tim, a još uz to pokaže muda i opet hladnokrvno izvede penal sinoć kao u Madridu, a zašto sad vi kritičari njegovi ne vidite to, nego njegove promašaje. Znači ovo je samo opaska, dobronamjerna, da stvari malo gledaš drugim očima. Niz drugih stvari ima s kojima se s tobom i slažem, ali ja jednostavno uvijek ukažem i na ono ukažem što mislim drugačije. :)

Ja sam se malo ispuhao tokom dana, jutros sam bio skrhan i sinoć pogotovo al malo hodanje te proslava Željine duple krune, tako da sam sad ok i gledam naprijed i iščekujem s nestrpljenjem novu sezonu i vjerujem u bolju sreću, učenje iz nekih grešaka i da će to ekipa popravit naredne sezone. Ekipa mora radit na sebi, a stručni štab i uprava moraju par stvari korigirat, malo s pojačanjima, malo s radom na novoj filozofiji igre, jer treba nam plan B kad nas ne ide, moramo postati nepredvidljiviji i teško proračunati u igri. Malo nama, malo fali da se odjednom sve popravi, ali moraju se kvarovi reparirat na pravim mjestima. Pojačanja jesu jedan dio, ali nešto se mora još poradit i na filozofiji igre, varijabilnosti u igri.
A prije svega moramo znati i cijenit igrače koje imamo, jer naši su mnogo bolji, nego što ih neki predstavljaju, ali mi najviše pljujemo po njima prvom prilikom.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la dbriseva » 20 svi 2012, 20:41

dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 20 svi 2012, 20:42

Može itekako ako se ne usera kao novak te mi promjenimo malo sistem uz špek tehničku,brzu i po gol opasnu 10-u ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la dbriseva » 20 svi 2012, 20:45

ma ovo je ludilo, samo da mi je do utorka izdrzat, ovo je brutalno
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 20 svi 2012, 20:51

dbriseva napisao:http://www.bild.de/sport/fussball/bayern-muenchen/die-jagd-auf-juergen-klopp-hat-begonnen-24225984.bild.html

Netreba nama centralni vezni jebote nego 10-ka!!!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la dbriseva » 20 svi 2012, 20:54

doro napisao:
dbriseva napisao:http://www.bild.de/sport/fussball/bayern-muenchen/die-jagd-auf-juergen-klopp-hat-begonnen-24225984.bild.html

Netreba nama centralni vezni jebote nego 10-ka!!!

da, desetka, i obranu treba poboljsat, boatenga na KLUPU, i napad isto
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Lennon » 20 svi 2012, 20:56

nek dovedu Sammira :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kak sam napisal, Hummels, Kagawa/Hazard/Y.Toure, i Giroud/Higuain
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 20 svi 2012, 21:02

jozotg napisao:

Miki ovim VELIKIM tekstom si me kupio za sva vremena.Taman sam tako nešto želio napisati jer sam vjerojatno najstarji forumasš (evo ide 40 godina).

Momci moramo ovo izdržati.Ja sinoc nisam s nikom pricao ni s ženom ni s djecom:oni zanju koliko mi je bilo važno da ovo dobijemo.Zaspa sam tek u 5.30 jutros .U jednom trenutku sam se zapitao :Šta je meni ovo trebalo???

To je nasrteću kratko trajalo.

Evo odat ću vam jedan podatak :prvu utakmicu na starom Olimpijskom stadionu sam odgledao 1980.Preije 32 godine.

I ta ljubav traje od tada..Nikad ,ali baš nikad mi nije bilo ovako teško.

A kad sam vidio Svinju da plače i ja sam proplako i nije me sram

Jedva sam se prisilio da dođem na forum ,10 puta sam u glavi vrtio tekst šta da napišem..

Ali me Miki preduhitrio

još jednom MIKIIIIIIIIIIIIIIIIIII svaka ti dala...Kad dođeš u Split imaš večeru od mene.

Inače posjetite moje stranice http://www.mot.hr ,a ovim se i dobrovoljno javljam da sam financiram sve troškove foruma i moja firma može biti sponzor ,normalno ako se vlasnici /admini slažu

Javim ti se za tonere. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lucimar » 20 svi 2012, 21:21

@lenon
i ja ne mislim da je sacir adekvatna zamjena za robena
ali recimo jedan hazard, gece zasto ne i miler koji je vec tu...

@ effe
naravno da jeste roben uradio puno dobrog u toj sezoni, necu nikada zaboraviti onaj volej manchesteru (onom pravom :) )
pitanje je koliko je ostalo od tog robena, on je covjek koji ne moze igrati ako psihicki nije dobar, a sad sigurno nije dobar, i tek nece biti nakon ovog finala
nije roben hulk ili cristiano da igra na konjske snage, on ima taj smek genijalca i bez ciste glave on je 0 od igraca

svakako si upravu za jupa i ne mogu da vjerujem da se takve stvari nisu rascistile, posebno nakon onog slobodnjaka kad su se ribery i roben potukli smile44
gomez zna nekad zapeti i raditi kao crnac, a i kod njega je opet to povezano sa glavom, dodje mu tu i tamo kad mu se ne igra bas
poenta je da kada stavis na jednu stranu vage ono sto roben donosi ekipi i ono sto je negativno u vezi njega, svakim danom je ovaj negativni tas tezi i tezi

+ povremene eksplozije kada igra na nivou jednog od najboljih na svijetu

-te eksplozije su sve rjedje
-egoista
-narusava timski duh
-kosta nas ko grcka

i cestitam na duploj kruni, evo i sloboda ce nam izgleda ostati :smajl007: :smajl010:
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 20 svi 2012, 21:40

Ja ljudi više ne smatram važnim dijelom naše momčadi :)
UltrasMentalita
Apostol

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012