Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la Lahm » 21 svi 2012, 09:57

marac napisao:Neznam - kao sto sam u LP temi napisao - neznam. Po meni je Jupp jednak krivac za LP kao i egotripper Robben. Nemam dojam da Yupp ima drskosti i moci u svlacionici. Da lupi sakom po stolu i kaze "Robben, ti ne pucas penale" primjerice. Ili nekaj drugo.

Ono sto me izrazito smeta kod njega je to kaj nije u citavoj sezoni pogodio sa zamjenom. Dapace, a kao sto sam napisao i u LP temi, u finalu je fulao s njom u potpunosti. I to me *ebe!

Hebes to da mi imamo dulji kadar kad u trenucima tekme ovaj nece znati koga s kim promjeniti i zasto :/

Rotirao bi on / mijenjao bi, ali kada nemaš širok kadar, uzalud ti želje.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la The Scarface » 21 svi 2012, 10:03

Murta napisao:Da, na Wembleyju jer je UEFA bila oduševljena koliko su para pobrali 2011. :mrgreen:

FA slavi 150. obljetnicu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 21 svi 2012, 11:20

Robben puca penale najbolje (svi su imali hrpu kikseva kod pucanja penala, od Riberya, Lahma, Schweinija i Gomeza).
Zabio je mozda 15 penala 2 je promasio... Ronaldo ih je zabio i vise pa je glavni promasio... tako i Messi odlucujuce penale je fulo (protiv Chelsea i Seville u 94. minuti za pobjedu). Da je Schweini htio pucat puco bi, ovako se ko neki klosar okreno ledjima kod Neuera, gora stvar od one Murinha kad je bio na koljenima. Robbenov penal je bio jak i Cech je imao srece.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 21 svi 2012, 12:18

CroCHEF napisao:Robben puca penale najbolje (svi su imali hrpu kikseva kod pucanja penala, od Riberya, Lahma, Schweinija i Gomeza).
Zabio je mozda 15 penala 2 je promasio... Ronaldo ih je zabio i vise pa je glavni promasio... tako i Messi odlucujuce penale je fulo (protiv Chelsea i Seville u 94. minuti za pobjedu). Da je Schweini htio pucat puco bi, ovako se ko neki klosar okreno ledjima kod Neuera, gora stvar od one Murinha kad je bio na koljenima. Robbenov penal je bio jak i Cech je imao srece.

Ajde CRO ne pametuj ako trener kaže Robben ti ćeš pucati i ovaj se složi s tim pucat će......ja ne znam jesi ti bio nadrogiran ili šta pa Cech mu je uhvatio živu loptu eto kako mu je bio jak udarac i precizan ....I da još kažem jedno je pucati penale na treningu drugo u ovako važnoj tekmi ako treba znati opucati tako treba biti i psihološki jak i imati muda .....Robben niti ima muda a uz to je obični sebičnjak koji uvijek hoće da bude u centru pozornosti koliko je samo kornera izveo nijedan opasan nije bio zato mi ga nemojte dizati u nebesa i pravdati ga za mene je on postao papak i ostat će papak
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la CroCHEF » 21 svi 2012, 12:26

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 21 svi 2012, 12:48

Ja ne znam što si ti htio sad s ovime meni dokazati .....golman mu je obranio i uhvatio loptu ....a pogledaj nastavak kako neće da dobaci dole Kroosu i Schweiniu majku mrtvu jebo usta sebičnu :)
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la CroCHEF » 21 svi 2012, 12:50

UltrasMentalita napisao:Ja ne znam što si ti htio sad s ovime meni dokazati .....golman mu je obranio i uhvatio loptu ....a pogledaj nastavak kako neće da dobaci dole Kroosu i Schweiniu majku mrtvu jebo usta sebičnu :)

Pa ono sto sam napisao u postu nize, da je imao Cech imao i srece, a nigdje nisam napisao da je udarac bio precizan (posto je i sam reko da je probau puknut uz stativu)

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 21 svi 2012, 13:45

Penal je bio žalostan baš kao i protiv BVB-a, mislio sam da je Robben psihički jači ali sam očito pogriješio. Ako si prvi izvođač moraš penal bar dobro opucati ako ništa, ono je bilo traljavo i bezopasno.

Da od 15 penala je samo dva promašio ali su to ona dva najvažnija. Šta mi znači ako zabije penal u BL protiv XY kluba kad npr. vodimo sa par razlike ? Jednostavno je zakazao kad je najvažnije baš kao i Ronaldo.

Kad već pričamo o penalima osim Robbena me posebno Tymo razočarao. Kapetan Ukrajine, bio kapetan Zenita odigrao toliko utakmica u karijeri i onda nema muda za opucat penal već nam golman mora nastupiti. smile44
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 21 svi 2012, 15:11

Ivica Olić prvi je bacio kamen: otkrio je da je krenuo pucati jer su njegovi suigrači redom odbijali odgovornost. Napete događaje detaljnije je obradio Tages Zeitung i postavio pitanje: kako je moguće da su oni zaobišli trenera Heynckesa? Thomas Müller, koji je prije kraja napustio igru, poludio je na kukavičluk svojih suigrača posebice na iskusnog Ukrajinca Anatolija Timoščuka kojeg je, nakon što je odbio pucati, ne samo izvrijeđao, već i grubo odgurnuo.

Strijelac jednog pogotka za Bayern u regularnom dijelu utakmice s nevjericom je ispratio uzmak Tonija Kroosa i Arjena Robbena, koji se totalno psihički slomio nakon promašenog 11-erca u prvom produžetku pa nije ni pomislio opet staviti loptu na bijelu točku.

Neuer priznao: Trebao sam pucati zadnji, ali nitko nije dolazio, pa sam uzeo loptu i opalio!

Olić je promašio, ali je barem pokazao hrabrost. Njegovu priču o kukavičkom pristupu Bayernovih zvijezda potvrđuje i izjava vratara Manuela Neuera, koji je penal pucao treći po redu iako je na popisu prvotno bio zadnji.

"Računao sam da pucam zadnji. Onda su mi suigrači, među kojima prvi Mario Gomez, počeli gestikulirati da sam ja na redu. Kako nitko drugi nije dolazio, uzeo sam loptu i izveo udarac", objasnio je Neuer.

Nakon objave teksta minhenski list kontaktirao je legendarni Bayernov nogometaš Paul Breitner koji je žestoko oprao odbjegle pojedince i nahvalio Ivicu Olića.

"Duboko sam tužan i razočaran da su tako cijenjeni igrači pobjegli od odgovornosti i da je Ivici Oliću, koji se praktički nije stigao niti zagrijati, dopušteno da izvede 11-erac. Sramota je da je on morao vaditi tuđi kukavičluk", rekao je Breitner i dodao:

"Bayernovi nogometaši to ne znaju, ali ti će ih 11-erci, promašeni ili pogođeni, nije važno, pratiti u mislima do kraja života", ekao je Breitner, koji je 1974. godine uspješno realizirao izjednačujući penal za Njemačku u finalu Svjetskog prvenstva protiv Nizozemske, koji su Nijemci kasnije golom Gerda Müllera dobili 2:1.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la marac » 21 svi 2012, 15:54

Bas sam to citao i naprosto nemogu vjerovati ... bas sam razocharan :(
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 21 svi 2012, 18:57

Tako ti je to... Kukavičluk neobjašnjivi... Teško ćemo mi stvoriti od ovih pobjednike. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 21 svi 2012, 19:49

Timošćuk, Robben na transfer listu, Kroosu rigorozna kazna od po 200-300 tisućica eura, i onima ostalima ko je usral, pa se nek jebu svi. i to je premalo za one moje/naše suze i svu tu žalost i tragediju koji proživljavam/proživljavamo! kukavice!!!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 21 svi 2012, 19:56

Teško ću ja shvatiti da toliko plaćeni igrači, profesionalci, koji 80% svog života samo šutaju loptu, prvo što nauče je da šutaju loptu, cijeli život trenira da bude što bolji, precizniji, i onda od 14 kvadratnih metara, od kojih su 7 kvadrata neodbranjivi za prosječnog golmana, on to ne može pogoditi. Postavljam sebi pitanje kako? Kako to da svaki od njih, ama baš svaki, da mu postaviš limenku na 10 metara od njega, on će je pogoditi 10 puta od 10 pokušaja, a kada treba da pogodi onih 7 kvadrata gola, on ne može. Opet se pitam kako?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lucimar » 21 svi 2012, 20:45

glava brate, glava
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 21 svi 2012, 21:31

Lucimar napisao:glava brate, glava

Da večina ih nema to