Effenberg23 napisao:anton 1983 napisao:Ja vama nemrem opisat koliko mene njegova narodnost i svih takvih jebe!Njega bi bilo jebeno uzet ali sam kad bi se Gomez prodo i to za dobre pare...
Zanima me tvoje mišljenje, bili šta misliš oni pristali na gomez + 20 milja, jeli puno ili malo??????
ILI TAMAN![]()
Ljudi treba nam winner i to pod hitno koji će zabiti odigrati kada je najpotrebnije
anton 1983 napisao:Effenberg23 napisao:anton 1983 napisao:Ja vama nemrem opisat koliko mene njegova narodnost i svih takvih jebe!Njega bi bilo jebeno uzet ali sam kad bi se Gomez prodo i to za dobre pare...
Zanima me tvoje mišljenje, bili šta misliš oni pristali na gomez + 20 milja, jeli puno ili malo??????
ILI TAMAN![]()
Ljudi treba nam winner i to pod hitno koji će zabiti odigrati kada je najpotrebnije
Ne bi, jer taj transfer je nemoguće za ostvariti, Gomeza nemreš prodat u takav klub...

FCB_general napisao:Nikako ne mogu zamisliti nas ovog ljeta da nudimo 50 mil. eura za jednog igrača.

Speedy napisao:FCB_general napisao:Nikako ne mogu zamisliti nas ovog ljeta da nudimo 50 mil. eura za jednog igrača.
Pa normalno, mi smo Bayern! Tko je u mogucnosti ponuditi tu cifru je City, Chelsea ili eventualno Real!

The Scarface napisao:Najbolja opcija bi bila kad bi Liverpool još htio Gomeza i kad bi napravili trade Suarez-Gomez.
Pa bi svi drkaroši na tehniku došli na svoje.
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:koj kurac vi pričate....pa Gomez nebu išo od bayerna proč još puuunnnooooo godina....

FCB m@niac napisao:koj kurac vi pričate....pa Gomez nebu išo od bayerna proč još puuunnnooooo godina....

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 10 gostiju