UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: UEFA EURO 2012

PostPostao/la Lahm » 04 lip 2012, 14:38

IVICA OLIĆ ne ide na Euro! Pregled u Munchenu pokazao je da je ozljeda teže prirode i da neće moći igrati na turniru u Poljskoj. Slaven Bilić poslao je poziv Nikoli Kaliniću koji će se reprezentaciji priključiti tijekom dana.

"Ozljeda koja se nije činila značajnom i suprotno subjektivnom dojmu igrača i liječnika, ali i inicijalnom pregledu liječnika, nažalost se pokazala kao ozljeda teže prirode, rekao je liječnik reprezentacije Zoran Bahtijarević

"Nalaz ultrazvuka i magnetne rezonance, a na iznenađenje svih prisutnih, pokazao je rupturu, odnosno djelomično puknuće duge glave mišića bicepsa desne natkoljenice za čiji oporavak može trebati između 4 i 6 tjedana", kaže dr. Bahtijarević.

Slaven Bilić je stoga pozvao napadača Dnjipra Nikolu Kalinića kao zamjenu. Podsjećamo, Kalinić je zajedno s Vrsaljkom i Lovrenom bio otpisan kao višak na popisu prošlog tjedna. Kale se na prvoj pripremnoj utakmici protiv Estonije pokazao spremnim i u formi zabivši gol, a budući da Bilić na mjestu napadača ima tri spremna igrača Mandžukića, Jelavića i Eduarda, Kale je postao prekobrojan. No, ozljedom Olića se vratio iz "mrvih".
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la cruz » 04 lip 2012, 15:53

pa taj Olić ima sreću neviđenu :neee:

ništa, nagazi Kale i pokaži sve što znaš i ne znaš :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 04 lip 2012, 19:17

cruz napisao:pa taj Olić ima sreću neviđenu :neee:

ništa, nagazi Kale i pokaži sve što znaš i ne znaš :lol:

:bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 05 lip 2012, 10:19

Ivica Olić je otpao! Ne putuje s hrvatskom reprezentacijom na Europsko prvenstvo. Ozljeda zadnje lože koju je zaradio na pripremnoj utakmici s Norveškom bila je prevelika prepreka.

Izjutra, dok je stigao na zagrebački aerodrom Pleso u pratnji brata Marina iz Davora, gdje je proveo slobodni dan u društvu obitelji, nije izgledao kao čovjek koji neće vidjeti Euro.

Nesretni Olić je inače bio u drugom planu Slavena Bilića kad se radilo o udarnoj jedanaestorici. Prednost su imali Jelavić i Mandžukić. Naravno da on nije mogao biti zadovoljan takvom situacijom.

U početku sam bio malo iznenađen s tom situacijom. Kasnije sam se kroz treninge pokušao što bolje pripremiti, čekati svoju priliku. Bio sam spreman, a izbornik je bio taj koji je trebao odlučiti. Sad je nažalost odlučila ozljeda. Ali u napadu imamo najveću kvalitetu. Svaki od napadača koji ne igra ima pravo biti nezadovoljan. Pa tako i ja.

Koliko ste bili nezadovoljni svojim statusom, ili ste čak bili ljuti?

- Ne, nisam bio ljut. Ipak sam dio te reprezentativne priče kroz kvalifikacije, pa u onoj utakmici s Turskom. Bio sam sretan što sam nakon operacije koljena igrao tu utakmicu. Sad sam završio svoj ciklus u reprezentaciji, koncentrirat ću se isključivo na klub, na Wolfsburg.

Znači, završili ste karijeru u reprezentaciji, utakmica s Norveškom bila je posljednja?

- Pa, to je prirodni red stvari. Ne znam, jako mi je teško izgovoriti rečenicu da više nikad neću igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, ali nekako mi sve izgleda kao prirodni završetak. Tako je valjda trebalo biti.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la doro » 05 lip 2012, 22:42

Jbg na kraju smo skužili da smo imali i 3 staklenog u ekipi pa taj je imal 100 operacija i ozljeda u karijeri....sretno u vučjem brlogu ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 06 lip 2012, 10:59

Slika
Ako imate problema sa probavnim sustavom, samo ovo pročitajte, i problemi će nestati. ;)
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Lennon » 06 lip 2012, 11:34

Speedy napisao:Izgleda da se Gomezu ponovnu smjesi klupa Elfa, Low ipak vise preferira Klosea! To je dobra vijesti za nas!

Gomez droht wieder einmal die Bank

pa taj Low nije normalan.......
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 06 lip 2012, 11:37

Zasto? Pa Klose je uvijek bio prva opcija a i bolje se uklapa u sami sistem!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Lennon » 06 lip 2012, 11:40

ma neznam, to su dva slična tipa napadača, al ipak je Gomez - Gomez... a i cijelu sezonu je u puno boljoj formi, dao puno više golova od Klosea,igrao je finale lige prvaka, igrao na puno višoj razini.. neznam... Gomez je za mene ipak prva špica u Njemačkoj
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 06 lip 2012, 11:45

Stvar ti je u tome sto Gomez ne igra za Elf na razini na kojoj igra za Bayern! To ti je slicno kao sto je Klose bio cisti prosjek u Bayernu a razarao za Elf.

S druge strane, nadam se da Klose bez obzira koliko ga ja cijenio kao igraca nece prestici velikog G. Mullera na toj vjecnoj listi!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la doro » 06 lip 2012, 14:37

Speedy napisao:Stvar ti je u tome sto Gomez ne igra za Elf na razini na kojoj igra za Bayern! To ti je slicno kao sto je Klose bio cisti prosjek u Bayernu a razarao za Elf.

S druge strane, nadam se da Klose bez obzira koliko ga ja cijenio kao igraca nece prestici velikog G. Mullera na toj vjecnoj listi!

Nebu al tu se slažem....gomez bu nažalost moral pričekat svjetsko 2014 da bude u prvoj a nikad se nezna ako klose loše odigra prve 2 tekme sve je moguče...mene više zanima tko bude igral stopera uz badstubera po meni bi to trebao biti howedes al po lowu nebu tako i tu bude napravil 1 od 2 velike greške....druga je forisiranje podoslkog usprkos kaj ima igrača puno boljeg na toj poziciji ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 06 lip 2012, 20:30

Tko su po vama top 4 favorita za koje dajete ruku da budu osvojili EP :?: :!:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 06 lip 2012, 21:08

Njemačka - Znamo svi šta Nijemci predstavljaju i da oni uvijek idu daleko.

Španija - Uz Nizozemsku imaju najbolju ekipu i velike šanse dajem njima iako ih ne volim nikako i nebi volio da uopšte prođu grupu. Nema im velikog kapitena Puyola i Ville. Villu komotno može zamjeniti Negredo/Llorente ali ne vidim nikoga ko bi mogao nadomjestiti Puyola.

Nizozemska - Strašana ofanziva:

-----------V.Persie/Huntelar-------
Affelay---------Sneider------Robben

A pozadi imaju prave kostolomce Bommela,De Jonga, Heitingu i bit će jako teško igrati protiv njih.

Sneider je veliki optimista. Sneijder: Španija i Holandija će biti u finalu Eura

Francuska - Ovi su isto napravili finu ekipicu i imaju veliku želju da poprave zadnje prvenstvo.

Nasri: Francuska se mora vratiti u vrh svjetskog fudbala

Blanc: Odbrana se mora poboljšati
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 07 lip 2012, 11:18

Francuska je po meni tajni favorit iako stoji da Njemačka,španjolska i nizozemska posjeduju največi kvalitet.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 07 lip 2012, 11:50

Njemačka, Nizozemska, Španjolska, Francuska
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva