Miki napisao:Boga mi se opasni zakuhalo. Ako ostanu trenutni rezultati, Italijani su prvi, a Spanija druga, sto znaci da bi u polufinalu najvjerovatnije isla na Nijemce. Al' da vidimo sta ce biti u 2.poluvremenu.

doro napisao:Miki napisao:Boga mi se opasni zakuhalo. Ako ostanu trenutni rezultati, Italijani su prvi, a Spanija druga, sto znaci da bi u polufinalu najvjerovatnije isla na Nijemce. Al' da vidimo sta ce biti u 2.poluvremenu.
Bolje da ij mi izbacimo da nemora Elf
Ufff, ne znam sta je najbolje. Mozda da Spanija skroz ispadne, mada su Italijani tradicionalno dobro prolazili protiv Svaba. Bice vrlo jebeno.nele-BHF napisao:5 miliona ljudi je upravo jebalo majku Raketi.

doro napisao: baš me zanima pozicija 2 igrača španjolskih prije gola

doro napisao:nele-BHF napisao:5 miliona ljudi je upravo jebalo majku Raketi.
Baš je tom seljaćiću došla 100% šansa nemreš belivat..šteta uz malo sreće mogli smo moalonogometaše poslat doma....+ baš me zanima pozicija 2 igrača španjolskih prije gola

Murta napisao:Nijemac Hrvate protiv Španjolaca. Sve čisto, naravno.
nele-BHF napisao:Murta napisao:Nijemac Hrvate protiv Španjolaca. Sve čisto, naravno.
Kako to?

effe__sa napisao:doro napisao: baš me zanima pozicija 2 igrača španjolskih prije gola
Bilo sve čisto. Bio je prvo u pasivnom ofsajdu, ali onda kod dodavanja Inieste nastaje nova situacija i tu nije u ofsajdu.
Nažalost niste uspjeli, volio bi da jeste. Pogotovo protiv Španaca.
Ali svakako dobro izdanje Vatreni, bili su večeras bolja ekipa na terenu, ali šanse nisu iskorištene.
Elf i Španija se sada mogu sastat tek u finalu, a eto mogući su dueli sa Engleskom ili Italijom već u polufinalu. Bit će uzbudljivo, ali Auf geht's Deutschland

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju