UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: UEFA EURO 2012

PostPostao/la Murta » 18 lip 2012, 23:29

Od umirovljenja Merka i Michela, suci su za mene pali tri klase. Jedino se Brych izdigao, ali on je još mlad.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 18 lip 2012, 23:41

Iskreno, kako je Platini preuzeo Uefu, kvaliteta suđenja je radikalno pala. Ne kažem da je kod onog bijelog starkelje Johanssona bilo sve tip-top, ali je daleko bolje iako je njegovih zadnjih godina isto to blago bilo u padu.

Sjetim se samo Maiera i Friska koji su zbog publike otišli u mirovinu, što zbog prijetnji smrću što zbog one kovanice od strane Rominih navijača na poluvremenu.

Ne znam ni sam koji vrag se s njima događa, no bitno da se nekakva strogoća trenira na prigovorima, a posebno na skidanju dresova, heh... Govore neki već godinama onu "da ne mogu pratiti današnji tempo igre"... Pa ne znam baš da ne mogu kad neki pokazuju da mogu... No ovo s 5 sudaca je još gore nego sa prijašnja 3. Nekad su ta 3 sve vidjela osim onoga što bi upravo ti iza gola trebali služiti, bez slušalica znali riješiti probleme, a danas unatoč svakakvim novotarijama, naputcima, itd. oni ispadaju lošiji.

Uglavnom, i kod sudaca i kod igrača i kod same igre vide se neki problemi i nedostaci danas koji se nisu mogli prije vidjeti u tolikoj mjeri.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 18 lip 2012, 23:53

ma daj i onda mi onaj Beusan (ko Isus Krist kod kojeg čekamo riječ da nas prosvijetli) sere o sudačkim procjenama, namjerama, prekršajima i tako dalje i tako dalje... čisti penal za mene nad Madžukićem i Ćorlukom, jedan je morao svirat. hrabra predstava naših i PONOSAN SAM KAJ SAM USTAŠA! a daj Bože da Elf bacim tim guzičarskim malonogometašima iz španjolske 5 komada. daj Bože. oni i njihova guzičarska igra protiv Taklijana u prvom kolu bez špice su nas izbacili iz eura!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 18 lip 2012, 23:56

i da sad pitanje svim formuašima? kaj i di je taj Beusan sudio da je on takav "stručnjak" Kup utakmicu HR. Dragovoljac - Lučko? daj ljudi nemojte me jebat, i nabijem na k... taj smiješni HRT!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 18 lip 2012, 23:57

Lennon napisao:i da sad pitanje svim formuašima? kaj i di je taj Beusan sudio da je on takav "stručnjak" Kup utakmicu HR. Dragovoljac - Lučko? daj ljudi nemojte me jebat, i nabijem na k... taj smiješni HRT!

Napiši im mail! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 18 lip 2012, 23:58

anton 1983 napisao:
Lennon napisao:i da sad pitanje svim formuašima? kaj i di je taj Beusan sudio da je on takav "stručnjak" Kup utakmicu HR. Dragovoljac - Lučko? daj ljudi nemojte me jebat, i nabijem na k... taj smiješni HRT!

Napiši im mail! :mrgreen:

pa čekaj malo, ko je on da njega pitamo za mišljenja i sudačke procjene? kaj je on to takovg sudil?
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 18 lip 2012, 23:59

Gol :

Slika

Slika

Slika

Nema zaleđa jer je nova akcija, glupo pravilo ali je tako. Ovo primanje Inieste suci znaju svirati ruku.

Faul na Mandži :

Slika

Slika

Teško za procijeniti po meni.

Povlačenje Ćorluke :

Slika

Gledano po pravilima čisti penal.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 19 lip 2012, 00:08

Ma sve kristalno čisto i jasno gdje je sve po "propisima", a gdje sve nije po propisima. To se vidjelo na prvu kad se gledalo. Šta je bilo, bilo je...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 lip 2012, 08:42

Slika

Boga ti koliko moraš bit glup da staviš liniju kod navasa :doh:
ovdje se radilo o centimetru-dva, Iniesta je bio u prčenom zaleđu ali se ne vidi to na ovoj slici, trebala bi kamera pomjerena prema lijevo da se vidi.

a ovaj penal na Ćorluki :smajl007: pfff da UEFA stavi 16 sudaca oko terena opet ne bi vidjeli, jer španjolci MORAJU PROĆI DALJE ;)
čišće ne ide, vuče ga s obe ruke, uopće ne skače niti se trudi da ga nadskoči, teglio ga i srušio i rasparao mu dres, treba li još išta, sreća pa nije imo pištolj uza se..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 19 lip 2012, 09:37

Nad manđi čisti žuti na rubu crvenoga al nije penal....nad čorlukom čisti penal al se mora priznat da smo i mi napravili penal stoga je 1:1 u penalima...sudac puno grešaka od toga 2 ogromne(penali),nismo zabili ono kaj se mora španjolcima zabit i tu je bio kraj kao i igra španjolske protiv digića te naša igra loša protiv digića..sve kad se zbroji nismo ni mogli otići dalje ;)

Vjerovatno španjolćeki idu na engleze a oni bi ih katanačom i nekim gnoj golom mogli izbacit....digići-žabari nadam se prolasku drugih.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 19 lip 2012, 09:43

ma šta će Raketa tu, zamisli sebe da istrčiš toliko šprintova, i u toj akciji on je trčao sto metara ko lud, došao u tu priliku i još da skupi snage da 100% opali po golu, ma daj. nije robot matere ti!
ja mu ništa ne zamjeravam, nije on golgeter, a niti se golgeteri moraju toliko zmoriti da dođu u šansu za udarac, mi smo tada imali dvije špice a ipak su veznjaci odradili tu akciju..

nemam ja igračima šta zamjeriti, ama baš nikome, svak je dao svoj maksimum!

ponosan sam na ekipu i na bilića, bez obzira što se moraju pakirati doma. svaka čast na borbi!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 lip 2012, 10:15

ne znam da li je iko spominjao onu izjavu Robbena prije tekme sa portugalom ... :haha: pregenijalno
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 lip 2012, 10:23

Hrvatska je jučer bila u istoj situaciji kao i Njemačka 2010 - super odigrali u obrani i onda se u pravo vrijeme na pravom mjestu našao KRIVI igrać - DEAN i kroos - i jednostavno briši kuči propalo je...Jedino bi morti čak dao malo prednost Hrvatima zbog tih penala...

PS

A i neznam zaš bi švaba sudio ZA španjolce kad su im to glavni konkurenti...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 19 lip 2012, 10:44

anton 1983 napisao:Hrvatska je jučer bila u istoj situaciji kao i Njemačka 2010 - super odigrali u obrani i onda se u pravo vrijeme na pravom mjestu našao KRIVI igrać - DEAN i kroos - i jednostavno briši kuči propalo je...Jedino bi morti čak dao malo prednost Hrvatima zbog tih penala...

PS

A i neznam zaš bi švaba sudio ZA španjolce kad su im to glavni konkurenti...

Baš sam te dvije stvari htio napisat..ista igra Elfa.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 19 lip 2012, 10:49

cruz napisao:ne znam da li je iko spominjao onu izjavu Robbena prije tekme sa portugalom ... :haha: pregenijalno

:mrgreen:

U pravu je čovjek. :lol:
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva