nele-BHF napisao:Sa Đerdanom nema ni zajebancije.
a ma volim i ja tebe
cruz napisao:nele-BHF napisao:Sa Đerdanom nema ni zajebancije.
uvaženo!
a ma volim i ja tebe
Vazda brate.cruz napisao:anton 1983 napisao:doro će se prvi složit s tobom, sam umjesto Martineza stavi Ozila i sve 5!
--------------------------Neuer-------------------------
Lahm------Höwedes-----------Badstuber------Alaba
------------------ Schweinsteiger-------------------
Müller-------------------------------------------Ribery -> jednog dana dopetljati švabu umjesto ribery-a
---------------------------Özil--------------------------
------------Špekmez------------van Persie-----------
![]()

UltrasMentalita napisao:Evo da i ja bacim jednu drkicu....... NEUER , LAHM , BATSTUBER, HUMMELS, ALABA .............................................................................................................................................................................................................SCHWEINSTEIGER , GUSTAVO.......................................................
....................................MULLER .................OZIL ............................RIBERY.......... ..................
GOMEZ

anton 1983 napisao:Malo me danas Modrić podsjetio na to zaš bi se trebali složiti sa cruzom i dopeljati ga u Bayern...Baš je fenomenalno odigro iako što se tiće onog zadnjeg udarca nije opasan za gol...Ak imam na umu da mi je tamno Kroos onda sa Modrićem samo moremo dobiti..No tu sam više htio cruzu jaja pogladiti nego maštati o Modriću u Bayernu...

The Scarface napisao:Poanta je bila da bi većina htjela Bastinatora a ne Lukicu.

doro napisao:The Scarface napisao:Poanta je bila da bi većina htjela Bastinatora a ne Lukicu.
A kaj ti tu čudno

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost