doro napisao:Ne radi se o tome kaj gube već kaj ti ne voliš njemački nogomet i tu podjebavaš.. i da ju bum ti to reko jel buš bio banan ako buš srao
ono čega sam se bojao ako bude igrao podolski a ne reus i muller na krilima nebu dobro + kaj osim khedire i ozila svi su za kurac...nije mi jasno kako možeš tako odigrat 1/2 polufinale koda je neka prijateljska tekma...low je totalni kreten što je sad i pokazao

Ma eto nek si mi ti rekao da ne volim njemački fudbal. Ćuti kad nemaš pojma. Navijam za Njemačku, želim da ovo uzmu, ali jednostavno mi nije jasno zar se ovako igra polufinale??? Ovo je sramota za jednu Njemačku. Italija je pokazala kako se jednostavnim potezima mođe brzo stići do odličnog rezultata i maltene su u finalu.
Kaže se da nikada ne treba otpisati Nijemce, ali kako večeras igraju sami su sebe otpisali. Ako oni Italiji daju 2 gola za 45 min. pljuni me. Stvarno je tragedija da ovako loše igraju odlučujuće utakmice. Bez muda, bez agresivnosti. Italijani su im održali čas fudbala. Ja sam rekao da su pogubne onakve izjave Ozila i Kedire da je Njemačka bolja i da očekuje Španiju u finalu za naplatu dugova. Pa, druže, ovo je polufinale, svako svakog može da dobije jer se igra samo 1 tekma i TU NE MOŽE BITI FAVORITA (osim za kladionice), a pogotovo što protivnik nije Malta, ili stara Grčka, već 4-struki svjetski prvak. Samo se pitam zar su imali obraza da kažu kako Njemačka ima mnogo veće šanse za finale, a zna se da nikada nisu dobili Žabare. Ovakvu prepotentnost su u izjavama imali Lam i Svinja protim BvB I Čelzija. Svi znamo kako se to završilo. Večeras ista priča, isti epilog. Nikada se neće naučiti pameti. Ko potcijeni Italijane, taj ili je lud, ili je drogiran. Svaka čast Deutschlandu na do sada prikazanom, ali su naletili na bolji i organizovaniji tim i zasluženo idu kući. Sada su definitivno vječiti gubitnici. Ovo će sada jos više utući igrače Bajerna i mislim da nas čeka vrlo teška sezona, pogotovo što su Bajernove sezone nakon EP i SP po tradiciji uglavnom loše.