UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: UEFA EURO 2012

PostPostao/la doro » 28 lip 2012, 20:38

Ne radi se o tome kaj gube već kaj ti ne voliš njemački nogomet i tu podjebavaš.. i da ju bum ti to reko jel buš bio banan ako buš srao ;)

ono čega sam se bojao ako bude igrao podolski a ne reus i muller na krilima nebu dobro + kaj osim khedire i ozila svi su za kurac...nije mi jasno kako možeš tako odigrat 1/2 polufinale koda je neka prijateljska tekma...low je totalni kreten što je sad i pokazao :neee:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mladjo_dj » 28 lip 2012, 20:39

Nije mi jasno sta Podolski radi jos u prvoj postavi, obozavam tog igraca kao osobu ali teraj ga van. Mullera, Schurlea i Klosea u igru, a obrani par samara podijelit. Hummels i Truba pa neznas ko je gori ispo al ipak bi reko Hummels jer onako nonsalantno se ponasat to je strasno
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 28 lip 2012, 20:42

Ne ostavlja se najbolji strijelac Svjetskog prvenstva na klupi! :neee:
Pogotovo ne za igrača koji igra na potpuno drugoj poziciji.

Good job, good effort! :lol: Good bye! :haha:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 28 lip 2012, 20:42

LuctL napisao:Debil je što mu nespremni Šwajni igra.

Trebao je Kroos umjesto Swinje, na krila Mullac i Podolski, u napad Klose. I, kao protiv Englezića i Argentine na SP-u. Samo preko bokova i na kontre.

Ne, njemu mora igra Swinja. Jedan veliki bravo za Lowa i nažalost gubitničku generaciju Njemačke.

Ma koj jebeni podolski treba van i kroos a nutra reus i muller....te nakon 20m klose nutra ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 28 lip 2012, 20:44

No dobro...igra se još 45 minuta i vjerujem da će to preokrenuti.

AJMO DEUTSCHLAND !!!! mad0012
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la mladjo_dj » 28 lip 2012, 20:45

on se kao ide branit umjesto da nastavi svoj nogomet i igra na napad smile44
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 28 lip 2012, 20:47

Dobro su sad rekli u analizi da je low sjebo jel se prilagođavao digićima umjesto da je i dalje igrao svoju igru..istu stvar je napravio 2010 protiv španjolske i sjebo te ispao...ako danas ne prođe digiće samo bi mu ljepo uročio ozkaz...mislim pored 10 boljih igrača tebi jedno smeče podolski igra.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 28 lip 2012, 20:48

mladjo_dj napisao:on se kao ide branit umjesto da nastavi svoj nogomet i igra na napad smile44

Upravo to...sad ubacit mulca i reusa te pokušat preokrenut...ajmo Elf ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 28 lip 2012, 20:51

ulaze reus i klose, sad bi kao trebali dobit na kombinatorici...i prodornosti
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 28 lip 2012, 20:53

doro napisao:Ne radi se o tome kaj gube već kaj ti ne voliš njemački nogomet i tu podjebavaš.. i da ju bum ti to reko jel buš bio banan ako buš srao ;)

ono čega sam se bojao ako bude igrao podolski a ne reus i muller na krilima nebu dobro + kaj osim khedire i ozila svi su za kurac...nije mi jasno kako možeš tako odigrat 1/2 polufinale koda je neka prijateljska tekma...low je totalni kreten što je sad i pokazao :neee:

Ma eto nek si mi ti rekao da ne volim njemački fudbal. Ćuti kad nemaš pojma. Navijam za Njemačku, želim da ovo uzmu, ali jednostavno mi nije jasno zar se ovako igra polufinale??? Ovo je sramota za jednu Njemačku. Italija je pokazala kako se jednostavnim potezima mođe brzo stići do odličnog rezultata i maltene su u finalu.
Kaže se da nikada ne treba otpisati Nijemce, ali kako večeras igraju sami su sebe otpisali. Ako oni Italiji daju 2 gola za 45 min. pljuni me. Stvarno je tragedija da ovako loše igraju odlučujuće utakmice. Bez muda, bez agresivnosti. Italijani su im održali čas fudbala. Ja sam rekao da su pogubne onakve izjave Ozila i Kedire da je Njemačka bolja i da očekuje Španiju u finalu za naplatu dugova. Pa, druže, ovo je polufinale, svako svakog može da dobije jer se igra samo 1 tekma i TU NE MOŽE BITI FAVORITA (osim za kladionice), a pogotovo što protivnik nije Malta, ili stara Grčka, već 4-struki svjetski prvak. Samo se pitam zar su imali obraza da kažu kako Njemačka ima mnogo veće šanse za finale, a zna se da nikada nisu dobili Žabare. Ovakvu prepotentnost su u izjavama imali Lam i Svinja protim BvB I Čelzija. Svi znamo kako se to završilo. Večeras ista priča, isti epilog. Nikada se neće naučiti pameti. Ko potcijeni Italijane, taj ili je lud, ili je drogiran. Svaka čast Deutschlandu na do sada prikazanom, ali su naletili na bolji i organizovaniji tim i zasluženo idu kući. Sada su definitivno vječiti gubitnici. Ovo će sada jos više utući igrače Bajerna i mislim da nas čeka vrlo teška sezona, pogotovo što su Bajernove sezone nakon EP i SP po tradiciji uglavnom loše.
Zadnja izmjena: Miki; 28 lip 2012, 20:54; ukupno mijenjano 1 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 28 lip 2012, 20:54

doro napisao:Dobro su sad rekli u analizi da je low sjebo jel se prilagođavao digićima umjesto da je i dalje igrao svoju igru..istu stvar je napravio 2010 protiv španjolske i sjebo te ispao...ako danas ne prođe digiće samo bi mu ljepo uročio ozkaz...mislim pored 10 boljih igrača tebi jedno smeče podolski igra.

Konačno nešto pametno i od tebe. Otkaz Levu, momentalno!!! :neee: :neee: :neee:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 28 lip 2012, 21:33

Ma odite u pizdu materinu i dfb i bayern...to nisu sportske momčadi već karitas...majstori poklanjanja tekmi slabijima.

:bravo: low prvo pustit 2 gola a onda se vadit protiv digića u 2 pol...otkaz momentalni ;)

sramota :neee:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 28 lip 2012, 21:34

koji smo mi bayernovi navijači jadnici...
čemu smo to zaslužili, čemu?
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 28 lip 2012, 21:45

doro napisao:Ma odite u pizdu materinu i dfb i bayern...to nisu sportske momčadi već karitas...majstori poklanjanja tekmi slabijima.

:bravo: low prvo pustit 2 gola a onda se vadit protiv digića u 2 pol...otkaz momentalni ;)

sramota :neee:

Pff.... glory hunter. :mrgreen:
šalu na stranu....

---
Ponovno bez titule, a ovo im je kako govore zlatna generacija. :nono:
Na kraju, čini mi se da će biti brončana ili srebrna, a ne zlatna. :nono:

Tomicu je trebao odmah u drugom dijelu ugurati, ne znam samo zašto je čekao toliko dugo.... ( 20 minuta prije kraja :no: )

Šta dalje sa Loewom ? - ima odlične igrače, 0 titula.... :!: :geek:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Miki » 28 lip 2012, 21:50

Stvarno strasno kako glupo gube odlucujuce utakmice. Ovo je definitivno 11 novih Balaka, nazalost. :cry: Bas sam pisao neki dan o tom njihovom strahu od uspjeha, odnosno od poraza. Jednostavno kad dodju te odlucujuce utakmice, oni pokazu da nisu rodjeni sampioni, da ne znaju pokazati muda kad treba, kao da su svjesni da ce izgubiti. A nisu svjesni kako su olako izgubili ovu utakmicu. 2 gola za 35 min i nije bilo povratka vise. Najmladja ekipa na prvenstvu, sve je to ok, ali ta najmladja ekipa je bila finalista prije 4 godine i polufinalista SP prije 2 godine. Lam i Svajni su izgubili 1234 vazne utakmice i definitivno postali vjeciti luzeri. Mnogo mi je zao zbog toga i ne znam sta treba da se desi da se to promijeni. Ljudi su izgubili 2 finala LS, 1 finale EP, 1 polufinale EP i 1 polufinale SP + 2 uzastopne domace titule i kup. Zaista bolno, jako jako bolno. Ne bih im bio u kozi.
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva