UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: UEFA EURO 2012

PostPostao/la anton 1983 » 30 lip 2012, 09:01

E sada da nešto kažem o talijanskoj tekmi i talijasnkoj repki za koju svi tvrde da igraju atomski i napadački nogomet! :lol: :lol: :lol: A jesu ti novinari ludi, svaka im čast...

Čim sam vidio da igra Kroos, mam sam reko wtf. Low je poludio! Kompanjon doro će mi biti svjedok! :mrgreen:

Naime on je stavio Kroosa u tu igru baš iz razloga što Schweini nemrem - dete kreten. Talijani imaju gustu sredinu, a ti na krila staviš, Poldija i Kroosa - pa di ćeš gore. I onda što je najsmješnije to uopće nije bio razlog poraza, jer čak i u takvoj formaciji Njemačka je igrala dobro, stisla Italiju, nije dobila penal, te je naravno Buffon tako napucao barzaglia u noge da lopta prođe tik uz vratnicu a ne u sami gol - ko bi reko da se Talijani negnoje! :mrgreen: Onda naravno dolazi do glupih grešaka BaddGnjilog i najprije Hummelsa - ko bi reko da će se to baš protiv Italije dogoditi? :mrgreen: I sada u tom trenutku Chellini je ŠPEK štoper, a ova dvojica nisu iako Chiellini protiv Hrvatske radi istu grešku kao i Badstbuer protiv Italije...

Počinje drugo poluvrijeme i Low opet po nekim ludim idejama - zaš je mjenjao Klosea za Gomeza to nigdar neću saznat, umjesto da je odma vadio Schweinija i stavio Mullera, Schurrlea ili Gotza - tak svjeneo. Kad je Lahm fulo, to je bilo to, bar što se mene tiće.

A sad malo o tom napadačkom nogometu. meni jebiga nije jasTno, ako Italija igra napadačko nogomet, što to onda je. Ja sam mislio da je napadački nogomet, kada se tvoj protivnik brani. a ti kada imaš loptu si na njegovoj polovici i na postavljenu obranu pokušavaš zabiti gol. Očito da to niej tako. Danas je po novinarima, napadački nogomet, kada igraš na kontre, te iz kontri zabijaš golove...To je nešto novo što ću tek morat naučiti. AJde da je Italija bar 5 minuta držala loptu na švapskoj polovici, stiskala Elf i na taj način došla do prilike, mogao bi se složiti sa tim da igraju napadački nogomet. No kada ti cjelo vrijeme čućiš u svojoj polovici i čekaš i čekaš i čekaš, e onda to za mene nemre niti da oće bit napadački nogomet.

Tu onda dolazimo do novinara i predstavljanu neistine javnosti. Ova tekma bila je označena kao David protiv Golijata. Toliko je u nekim drugim okolnostima njemačka jača od Italije. Koeficijenti iz kladionice su to potvrdili. No to su u biti bili koeficijenti, ko će bolje odigrati, što znači napadati i ko će koga nadigrati u smislu napadačkog razbijanja, a ne davanju golova iz kontre. Znači Italija nemože, držati loptu u nogamana švapskoj polovici, stvarati prilike jednu za drugom na posavljenu obranu, ne može pobjediti Njemačku na način da bi ljudi mogli reći razbila ju je uz TOTALNU DOMINACIJU. I sada ti novinari pošto je to bila borba između davida i golijata, talijansku pobjedu rade većom nego što ona je - To je normalno da je tako. To se isto radilo kad je Chelsea izbacio barcu i kada je Chelsea "pobjedio" Bayern. No ti novinari nisu vidli da je Njemačka bila na 70% snage i da to nije bila ona prava Njemačka koja je harala europom do 19.5...Na to se nadovezao Low, nesreća i promašaji Njemačkih igrača kada se igra protiv italije...

kao što rekoh igra na kontre je odsadanapadački i atraktivan nogomet i to je budučnost nogometa. baš bi volio da ljudi koji to podupiru gledaju jako puno tekmi sa dvije ekipe koje će tako igrati, bez da ijedna od njih nepokuša preuzeti inicijativu na protivničkoj polovici - bit će to SEXUALAN nogomet...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 30 lip 2012, 10:51

Antone, prvo da te upitam jesi li ti nesto pio? :lol: Posto me ovakvi tvoji postovi zabrinjavaju jesu li ti sve ovce na broju.

Kao prvo, Njemacka je imala 2-3 suta na gol Bufona prije 1. gola Italije, pa onda su Italijani imali 2 suta (Motolivo i Kasano). Onda se desava taj gol, Italijani vode. Onda ih je kao Njemacka nesto stisla i iz kontre primila 2. gol. Da li bi ti da si na mjestu Prandelija i znajuci snagu svog protivnika rekao svojim igracima "Napadajte i dalje Njemacku'? Ja mislim da nijedan razuman trener to ne bi uradio. Naravno da ce cuvati rezultat, covjece, pa 2:0 u polufinalu za 35 min., to ni sami Italijani nisu ocekivali. Naravno da ce onda vise paznje obratiti na svoj gol. Sta si ti mislio, da ce da svim silama krenu na njemacki gol? Boli njih kurac druze, dali su brzo 2 gola, zatvorili prilaz svom golu i cao, zdravo. Ja sam znao da im Njemacka nikada nece dati 2 gola, mozda 1, ali 2 nikako i odmah sam se poslije 35. min pomirio sa porazom. Da nisu Italijani dali gol do 35., dali bi do 50., 60., 70. minuta. Jednostavno, Italija je bolja od Njemacke i nemoj tu da mlatis sta bi bilo kad bi bilo. A, najgore je sto su Italijani taj tvoj, kako ga nazivas, "stroj" dobili sa igracima koji i nisu sad neka svjetska klasa, osim Bufona, Pirla i Kjelinija. Barzalji, Montolivo, Bonuci, Macari??? Nista specijalno. A, opet, ljudi su u 2. poluvremenu mogli jos 3 cista gola da im daju, a reci mi koju su to 100% sansu imali Nijemci, samo mi to kazi??? Kako neki ljudi nemaju smisla za realnost, pa to ti je. :neee:

Ne kazem da na izdanje Bajernovih igraca na Euru nije uticao poraz u finalu LS, ali i da su dobili finale, opet bi izgubili od Italije, jer im Italija jednostavo ne lezi, kapiras? Taj kompleks vuku od pocetka dvoboja sa njima, 8 tekmi - 5 poraza i 3 remija. Sta je to nego kompleks??? Nije Italija Malta, pa da se omalovazava njena igra. Italija je bila bolja od svakog svog protivnika na Euru osim mozda protiv Hrvatske. Oni su, po mom misljenju, sasvim zasluzeno u finalu i zelim im svu srecu protiv Spanije, a nek Nijemci malo razmisle da li je za poraz kriv Poldi na krilu, Gomezova frizura, pederski nastup kapitena, igra 2 panja u odbrani ili jednostavno SUPERIORNOST Italije. Mislim da nije tesko zakljuciti pravi odgovor.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 30 lip 2012, 11:15

Možda ti , ma što možda, definitvno nisi razumio što ja pišem. ja nepredbacujem talijanima što oni igraju tako kako igraju, nego kažem ljudima da novinari to preoveličavaju i plasiraju krive informacije. italija neigra taomski i NAPADAČKI nogomet, nego nogomet na kontre i tu je došlo do stvaranja njihovih šansi za razliku od njemačkih šansi. Lahm ti je imao finu priliku, a i Reus je par puta moga bolje šutirati, eto to je to...A sad baš da idem sve secirati i pisati koje su to sve šanse Njemci imali, to neću...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 30 lip 2012, 11:24

anton 1983 napisao:Možda ti , ma što možda, definitvno nisi razumio što ja pišem. ja nepredbacujem talijanima što oni igraju tako kako igraju, nego kažem ljudima da novinari to preoveličavaju i plasiraju krive informacije. italija neigra taomski i NAPADAČKI nogomet, nego nogomet na kontre i tu je došlo do stvaranja njihovih šansi za razliku od njemačkih šansi. Lahm ti je imao finu priliku, a i Reus je par puta moga bolje šutirati, eto to je to...A sad baš da idem sve secirati i pisati koje su to sve šanse Njemci imali, to neću...

Pa, covjece, zar ti moram boldoati slova da bi ti skontao sta ja pisem? ZAR SI TI OCEKIVAO DA CE ITALIJA IGRATI NAPADACKI FUDBAL POSLE VODJSTVA OD 2:0. Ne kapiram te??? Do prvog gola su Nijemci bili mozda malo bolji, ali daleko od toga da su se Italijani branili. To je bilo opipavanje pulsa. Pa nece valjda od prve minute krenuti na sve ili nista?! Znali su i oni da bi time sami sebi jamu iskopali. Ovako, takticki i trkacki su zbrisali taj stroj. A, jos im Nijemci nisu ni uspjeli stvoriti 100% sansu. O cemu vise da pricamo? Ko je kriv Svabama sto su glupo primili prvi gol? Nije to italijanski gnoj, vec cista njemacka glupost. Iskoristili su prvu izgledniju sansu. Tako to rade velike ekipe. Jedino je Hrvatska bila tu negdje egal protiv Italijana, a Italijani su u svim ostalim utakmicama objektivno bili bolji rival ( i protiv Irske, i protiv Spanije, i protiv Engleske, i protiv Njemacke).
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la effe__sa » 30 lip 2012, 11:25

Miki napisao:
Ne kazem da na izdanje Bajernovih igraca na Euru nije uticao poraz u finalu LS, ali i da su dobili finale, opet bi izgubili od Italije, jer im Italija jednostavo ne lezi, kapiras? Taj kompleks vuku od pocetka dvoboja sa njima, 8 tekmi - 5 poraza i 3 remija. Sta je to nego kompleks??? Nije Italija Malta, pa da se omalovazava njena igra. Italija je bila bolja od svakog svog protivnika na Euru osim mozda protiv Hrvatske. Oni su, po mom misljenju, sasvim zasluzeno u finalu i zelim im svu srecu protiv Spanije, a nek Nijemci malo razmisle da li je za poraz kriv Poldi na krilu, Gomezova frizura, pederski nastup kapitena, igra 2 panja u odbrani ili jednostavno SUPERIORNOST Italije. Mislim da nije tesko zakljuciti pravi odgovor.

Ma gledaj tog kompleksa prema Italiji možda ima. Ali pusti se toga, Italija je tu večer bila bolja i zasluženo pobijedila. Imao je Elf svojih šansi i da je ona lopta Hummelsa ušla drugačije bi se razvijala utakmica. Ali to je već šta bi bilo, kad bi bilo. A tradicije su tu da se ruše i nije sad Italija za Njemačku nepobjediva i ta će se tradicija srušit, ko što je Španija srušila kompleks protiv Francuza na ovom, a protiv Talijana na prošlom EURO-u. Kad vjeruješ u uspjeh i postaviš pravo ekipu, onda pobjeđuješ. Nemojte se previše zaluđivat prokletstvom, kompleksima i sličnim stvarima.

A taktički je Prandelli odigrao odlično, a Loew zakazao. Da je pravo Jogi postavio ekipu, Njemačka bi imala velike šanse da dobije ovaj duel, jer je igrački jača.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 30 lip 2012, 11:26

Miki napisao:Pa, covjece, zar ti moram boldoati slova da bi ti skontao sta ja pisem? ZAR SI TI OCEKIVAO DA CE ITALIJA IGRATI NAPADACKI FUDBAL POSLE VODJSTVA OD 2:0. Ne kapiram te??? Do prvog gola su Nijemci bili mozda malo bolji, ali daleko od toga da su se Italijani branili.

:lol:

To ti zbog šuteva na gol? Itekako su se Talijani cijelu tekmu postavljani tako da igraju na kontre. E sad ako tebe malo jebe to što su oni imali šut na gol onda je to tvoje viđenje tekme s čim se ja neslažem...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 30 lip 2012, 11:30

Evo i statistike Njemacka-Italija:
Udarci i udarci u okvir: 15/10
Udarci i udarci u okvir: 8/5
Posjed lopte: 54% / 46%
Prekršaji: 13/19

Od ovih 15 suteva Nijemaca bar 5 je bilo sa oko 25 m. A, Italijani su imali jos bar 2-3 cista zicera.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 30 lip 2012, 11:31

Miki napisao:
Od ovih 15 suteva Nijemaca bar 5 je bilo sa oko 25 m. A, Italijani su imali jos bar 2-3 cista zicera.

IZ KONTRE!!! :neee: :neee: :neee:

Da je Njemačka povela 2:0 oni bi Talijane stisli i išli na 4:0 jer su NAPADAČKA ekipa! razumiješ sada? Italija PO MENI neigra NAPADAČKI nogomet, već taktički - to je ono što ja tvrdim!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 30 lip 2012, 11:33

anton 1983 napisao:
Miki napisao:Pa, covjece, zar ti moram boldoati slova da bi ti skontao sta ja pisem? ZAR SI TI OCEKIVAO DA CE ITALIJA IGRATI NAPADACKI FUDBAL POSLE VODJSTVA OD 2:0. Ne kapiram te??? Do prvog gola su Nijemci bili mozda malo bolji, ali daleko od toga da su se Italijani branili.

:lol:

To ti zbog šuteva na gol? Itekako su se Talijani cijelu tekmu postavljani tako da igraju na kontre. E sad ako tebe malo jebe to što su oni imali šut na gol onda je to tvoje viđenje tekme s čim se ja neslažem...

Nisu oni igrali bunker, vec su svjesno prepustili malo na pocetku Nijemcima sredinu terena, a poslije prvog gola, njemacka sredina se raspala, tako da su ih Pirlo i drustvo "pojeli". Stvarno sam navijao za njemacku, zao mi je sto su ispali, ali brate kad onako glupo i bez muda odigras ti i ne mozes dobiti tekmu.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 30 lip 2012, 11:34

Miki napisao:Nisu oni igrali bunker, vec su svjesno prepustili malo na pocetku Nijemcima sredinu terena, a poslije prvog gola, njemacka sredina se raspala, tako da su ih Pirlo i drustvo "pojeli". Stvarno sam navijao za njemacku, zao mi je sto su ispali, ali brate kad onako glupo i bez muda odigras ti i ne mozes dobiti tekmu.

Opet it o bunkeru! :neee: Ko priča o bunkeru? Ja samo velim da Talijani neigraju napadački nogomet, kako to mediji tvrde!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 30 lip 2012, 11:35

anton 1983 napisao:
Miki napisao:

IZ KONTRE!!! :neee: :neee: :neee:

Da je Njemačka povela 2:0 oni bi Talijane stisli i išli na 4:0 jer su NAPADAČKA ekipa! razumiješ sada? Italija PO MENI neigra NAPADAČKI nogomet, već taktički - to je ono što ja tvrdim!

Pa i 2. gol su dali iz kontre, a ko je Svabama kriv sto su odmah poletili da izjednace, tj. grlom u jagode. I takticki i napadacki igraju Italijani. S tim sto se nekad malo prilagode protivniku, uhvate ga na spavanju i poslije rutinski zavrse posao.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 30 lip 2012, 11:38

Miki napisao:Pa i 2. gol su dali iz kontre, a ko je Svabama kriv sto su odmah poletili da izjednace, tj. grlom u jagode. I takticki i napadacki igraju Italijani. S tim sto se nekad malo prilagode protivniku, uhvate ga na spavanju i poslije rutinski zavrse posao.

Ma vidm da TOTALNO nerazumiješ!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 30 lip 2012, 11:43

anton 1983 napisao:
Miki napisao:Pa i 2. gol su dali iz kontre, a ko je Svabama kriv sto su odmah poletili da izjednace, tj. grlom u jagode. I takticki i napadacki igraju Italijani. S tim sto se nekad malo prilagode protivniku, uhvate ga na spavanju i poslije rutinski zavrse posao.

Bitno je da ti razumijes, kao i uvijek. Sa pravom sam pokrenuo onu temu o tebi. Zadres kao junac kad nesto kazes i ne bi popustio pa da ces crknuti. E, necu ni ja da popustim, a ovaj put sam u pravu. Italijani su masjtori fudbala, prava takmicarska ekipa, takticari veliki, ali obzirom kako su ranije igrali, ova njihova igra je napadacka.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 30 lip 2012, 11:52

Miki napisao:

Bitno je da ti razumijes, kao i uvijek. Sa pravom sam pokrenuo onu temu o tebi. Zadres kao junac kad nesto kazes i ne bi popustio pa da ces crknuti. E, necu ni ja da popustim, a ovaj put sam u pravu. Italijani su masjtori fudbala, prava takmicarska ekipa, takticari veliki, ali obzirom kako su ranije igrali, ova njihova igra je napadacka.[/quote]

ne nego je bitno da ti nerazumiješ što ti ja pričam. bez obzira dal to bilo uvijek ili sada. Tebi je očito isto kada Barca ili Real ili Bayern pobjede tekmu na svoj način ili kada Chelsea dobije tekmu na svoj način. tebi je sve to napadački nogomet...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 30 lip 2012, 12:45

FCB_CRO napisao:Ajde da i tu na ovoj temi o Euru prosipam malo frustracija u ovu vrucu ljetnu noc :yeee:

Kao prvo, fasciniran sam sportskim novinarima (samo njima, ne opcenito novinarima) kao takvima... definitivno su niza razina bica i vecina ih ima neki oblik mentalne retardacije... ali hej, pa to je vjerujem vecini ionako poznato! Nije se jednom desilo da sam pisao novinskim kucama ili TV postajama i kritizirao neke njihove natpise (sve vezano u FC Bayern) kroz godine. No odustao sam vise od toga jel nema smisla, jednostavno sam skuzio da su ljudi invalidi i da nemaju pojma.

Zasto sve ovo pisem? Pa evo, bas zbog ovog sto se sada dogada sa pisanjem oko Njemacke (pretezno Bayernovi igraci)... Sada im nitko vise nevalja, sada je njemacka 2. razredna momcad, Gomez koji je do jucer bio mega-turbo-super napadac, sada je samo maneken za frizure itd. S druge strane o Balotelliju se sada pise kao o "Isusu" i svi zaboravljaju da je covjek do jucer na turniru fulao sve sto se moglo fulat! Da je definitivno precjenjen igrac i da je cak i u SEOSKOM Manchester Cityu odigrao PROSJECNU sezonu (za tako placenog i razvikanog igraca). Prema tome, novinarima je bolji igrac koji da 2 gola u jednoj utakmici (istina, bitnoj), nego igrac koji cijelu godinu neprekidno zabija u svim natjecanjima (Gomez).

Ovo je samo banalni primjer onog sto zelim reci. Ostavite se Bayernovih igraca! Svi! Kao sto je Anton rekao vec ovdje... bili su iscjedeni od Lige prvaka! To ih je ubilo, a usprkos tome dali su sve sto su mogli od sebe. Zeznuli su u prvom redu Podolski koji je odigrao ZASTRASUJUCE, Low, i NESPREMAN i NAPOLA OZLJEDEN Schweini (pa donekle ima opravdanje). Takoder ja cu se usudit reci i ono sto se svi boje- Italija je imala i SRECE. Realno gledano... Uspjeli su izdrzat pocetni mini pritisak njemaca, i nakon toga su dali gol iz prvog dolaska pred njemacki gol (greska Humelsa) i 2. gol je pao iz prakticki kontre (oduzeta lopta u njemackom napadu i samo opaljena naprijed baloteliju koji je bio SAM na polovici njemacke). Vaaaaaaau!!! Velika stvar!! Stvarno su se namucili da daju 2 gola... Dobro da ljudi "razbijanje" ne smatraju i recimo potencijalni gol kada je cak i Neuer bio u talijanskom sesnajstercu zadnjih 10 min. Da je tada pao gol za Italiju (a mogao je!!!), novinarima bi i to bilo razbijanje Njemacke obrane, maestralna tika-taka igra Italija koja je eto... uspjela zabit gol na prazan gol :smil42: To je ocito nogomet koji se cijeni danas... cekanje na svojoj polovici i nakon oduzete lopte samo napamet frknes loptu prema protivnickoj polovici i tamo ced se uvijek naci neki Balotelli, Drogba, Tores koji ce eto uspjet zabit 1 na 1 sa golmanom! Fasciniran sam!

Uglavnom, Njemackoj i Bayernu fali Effenberg, Jeremis (to je Uli vec spominjao) ili Matthaus... dakle sirovina koja nikada nece priznat protivniku da je bolji, koji ce dici momcad kada to bude potrebno i uzet stvar u svoje ruke. Danas imamo nazalost igrace koji se boje Italije (oni jedu zabe k vragu!!!!) ili Ruskih klubova kao sto je Chelski i to cak i na svom terenu! Umjesto da smo im uvalili 3 komada u finalu LP i lupili ih nogom u guzicu na izlasku iz stadiona... mi petljamo i neznamo tko ce izvest jedanajsterac.

Jos uvijek ne spavam zbog tog glupog finala 19.5 i ne znam kad cu se oporavit. To se stvarno nije smjelo izgubit! Pogotovo ne protiv takvog kluba kao sto je Chelski.

:bravo:

Novinari su ti najveća govna i jedno od glavnih izvora zala ovog svijeta, preočito je za što sve oni mogu poslužiti. Do jučer znaš im biti junak i brat, sutra svjetski neprijatelj br. 1. Zato ta govna nikako ne volim jer malo je onih poštenih, neutralnih i normalnih koji imaju obraza kao ljudi. To ti tako ide kod njih, hračak na njih ne treba štedjeti.

Sam si spomenio Balotellija kao najbolji primjer. Čovjek je moralno dno, ljudska nakaza kad se pogleda sezona 2011/12. i svinjarije iz njegovog svinjca. Sezona upravo zbog toga za takvog igrača - katastrofalna. No u medijima je dovoljna jedna utakmica da se sve ono od ranije napravi kao da se nikad nije dogodilo niti postojalo, a njega se doslovno slavi kao Mesiju. Da se razumijemo, njega se itekako može slaviti u Italiji jer je sve riješio na onaj način kakav se očekuje, a sad da je ko Simba - kralj lavova, to ćemo još vidjeti. Suprotnost je naravno, Gomez. Na medije ne treba obraćati pažnju. Oni su isto samo obična tvornica novaca i mjesto vrlo upitnog morala i dostojanstva.

Što se tiče Effenberga, Matthäusa i ostalih rođenih pobjednika, takvih u nogometu teško će se moći naći danas jer ta garda isključivo pripada prošlom tisućljeću/stoljeću. Ne mogu manekeni nosi kapetansku vrpcu i biti osobe od nekakve važnosti, osobe s karizmom, ljudi koji pokreću i preobraze sve okolo sebe na pozitivno kad ne ide. Svi smo mislili do prije 2 god. da je Schweini bolji izbor za kapetana Bayerna nego Lahm, danas to nitko ne misli, posebice nakon 19.5.2012. kad je pokazao svoje lice i kukavičluk da hrabro i dostojanstveno gleda 11m-krimi koji smo izgubili, kao i da sam puca pošto je vođa. Ista stvar se pokazala sa Ronaldom protiv Španjolske sad u srijedu. Ne može se očekivati od takvih igrača nešto da pokreću na terenu.

Što si spomenuo za današnji nogomet... Ništa me ne smeta, ali da je ovo danas bezveze kako se igra, to stoji. Mene ako se pita, ja sam za onaj nogomet sa Eura 2004 i onog sve do 2006-2007. koji je vladao. Sve poslije, posebice s dolaskom Guardiole nakon Eura 2008 se promijenilo i skoro pretvorilo u neku uspavanku. Koliko je igra s 2 napadača stvar prošlosti, tako je i onaj zanimljivi nogomet koji je u ta vremena vladao stvar prošlosti te je nevidljiv u budućnosti s ovakvim današnjim stilom nogometa, stalnim traženjem za ulaz u 16m kako bi se gol zabio, itd.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva