UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: UEFA EURO 2012

PostPostao/la doro » 01 srp 2012, 17:36

effe__sa napisao:Italija na ovom prvenstvu dobro igra, bez daljnjeg. Ali Elf je više sam sebe pobijedio, jer je Loew zeznuo taktiku, ali treba biti pošten pa opet reči da su Talijani zaslužili finale. Samo njemačka repka je imala toliki potencijal na ovom EURO-u da je čak morala uzet ovo.

Ovo za Čosića i Štimca me iznenađuje, znao sam te izjave ćuti. Ali se pitam šta jedan Hrvat može toliko imati protiv Nijemaca da su mu Grci draži? To baš i ne kontam. Hajd da je Elf imao cigansku ekipu, koja se samo provlači, pa da je nekom antipatična onda ok. A ovako te stvari ne kontam. To su neki kompleksi lični i jednostavno glupo rezonovanje stvari od strane pojedinaca.

Ne nisi dobro razumio on ti nepodnosi Njemački nogomet otkad ja znam za tu budalu npr netko od dotičnih da prejeben gol on veli pa onako nije loše kad da bilo ko drugi urla os sreće a sebe prikazuje kao štovatelja dfb-a a ubiti se radi da je božo sušec pošto nitko nije htio vodit i brinut o njemačkoj ligi to dao čosiću na silu i on je to morao odradit ;)

Btw bilo je i tu na forumu prošle il predprošle godine gdje su neki poludili sa prijenosom čosića Bayerna ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 01 srp 2012, 18:43

Twitter:

Franz Beckenbauer ‏@beckenbauer

Spain is the favourite, but Italy got better game by game. Penalty shoot-out wouldn't surprise me.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 01 srp 2012, 19:20

"Igraćemo sa tri napadača, ali će kompletan tim morati da im pomogne. Naša je obaveza, ali i naš stil da napadamo, ali se isto tako moramo i kvalitetno braniti, te će i napadači učestvovati u odbambenim akcijama", rekao je Del Bosque.

Postava za finale:

------------Iniesta----Silva-------------
-------------------Fabre-----------------
X.Alonso---------Busqe----Xavi--------
Alba---------Ramos---Pique---Arbeloa
--------------------Iker-------------------

Sad ću da budem primitivan i da ovako javno kažem da jebem dijete Del Bosque. Ne zato što laže, ne zato jer ga ne volim, nego jednostavno jer je taj čovjek glup. Glup je i ne znam kako taj čovjek uspjeva izdržati na ovoj našoj planeti Zemlji.

I ponovo mu jebem dijete, i sestru mu jebem retardiranu.

Hvala. :a045:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 01 srp 2012, 19:51

:hehe:

Evo upravo retardirani štimac i dete kreten junfer drago čosić prenose finale a otvorili su ga riječima "italija demolirala Njemačku al španjolsku neće jer je dotična daleko bolja momčad...tolko o realnosti polupismenih debila koji dobivaju dnevnice od naše love.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 01 srp 2012, 19:52

nele-BHF napisao:"Igraćemo sa tri napadača, ali će kompletan tim morati da im pomogne. Naša je obaveza, ali i naš stil da napadamo, ali se isto tako moramo i kvalitetno braniti, te će i napadači učestvovati u odbambenim akcijama", rekao je Del Bosque.

Postava za finale:

------------Iniesta----Silva-------------
-------------------Fabre-----------------
X.Alonso---------Busqe----Xavi--------
Alba---------Ramos---Pique---Arbeloa
--------------------Iker-------------------

Sad ću da budem primitivan i da ovako javno kažem da jebem dijete Del Bosque. Ne zato što laže, ne zato jer ga ne volim, nego jednostavno jer je taj čovjek glup. Glup je i ne znam kako taj čovjek uspjeva izdržati na ovoj našoj planeti Zemlji.

I ponovo mu jebem dijete, i sestru mu jebem retardiranu.

Hvala. :a045:

Čekaj kaj biskivit nije 4 špica il njega ne računa pod špicu :lol:
Ajmo cigani pravo cigansko finale :smajl006:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 01 srp 2012, 20:13

Samo po potrebi. Evo trenutno vode tako da će Biskvit ipak igrati "ofanzivnog veznog". Dovoljno je 3 napadača sad za sad.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 01 srp 2012, 20:20

nele-BHF napisao:Samo po potrebi. Evo trenutno vode tako da će Biskvit ipak igrati "ofanzivnog veznog". Dovoljno je 3 napadača sad za sad.

Ipak je brko bio pravu i igraju samo sa 3 špice :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 01 srp 2012, 20:38

digići u kurcu totalnom bitno da su 2 gnoja dali njemcima jbg kad španjolska ima kompaktniju obranu a ne raštrkanu law-ovu
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 01 srp 2012, 20:46

LuctL napisao:0-10-0 :prvi:

Ej a di ti je napadački golman :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 01 srp 2012, 21:46

Auuuu koji atomski nogomet a tek digići nemreš vjerovat koga je Njemačka pustila u finale....dobro bar je bilo neizvjesno ak niš drugo :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Svedjo » 01 srp 2012, 22:02

drago mi je sto sam propustio veci dio utakmice... jedino mi je zao jedinog igraca od žabara, a to je Pirlo... ma pusiona... sad se treba nabrijat na ovaj nas HNL :haha: :haha:
Svedjo
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 01 srp 2012, 22:20

ne volim nijedne al draže mi da su španjolci ovo uzeli, i to na kakav način... radije ispadnem u polufinalu nek da rekordno izgubim u finalu!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 01 srp 2012, 22:48

Užas, prestao sam gledati nakon 2:0 utakmicu. Odmah mi se je u glavu sjevnulo Svjetsko prvenstvo u košarci prije 6-7 godina kad su Ameri izgubili od Grčke u polufinalu, a u finalu ih Španjolci prebili ko male majmune. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB_CRO » 02 srp 2012, 00:46

Zavrsilo i to finale... Da mi je prije prvenstva netko rekao da li zelim da Spanjolska osvoji, rekao bi nesto u stilu- "hej, ni slucajno! To je naj gore moguce sto se moze desit. Zelimo kraj Spanjolske dominacije itd." No danas sam cak i zadovoljan sto je ovako zavrsilo, jel su na suprotnoj strani stajali Talijani za koje i dalje tvrdim da su do finala dosli na osnovu jedne super utakmice protiv Njemacke. Sve ostalo je bilo ili prosjecno ili ocekivano odradivanje posla (Irska).

Nekoliko se pitanja i komentara sada namece nakon finala...

Kao prvo, ljubiteljima Balotelija postavljam pitanje: gdje je doticni bio sinoc? Da li je taj "ekstra klasni igrac" uopce i dosao na utakmicu?

Drugo, Od koga je to Elf zapravo izgubio? Nakon finala, odgovor je dosao sam od sebe... Njemacka je izgubila od Italije koje je na dan polufinala 1. imala svoj dan (jedan od rijetkih u godini), 2. pomalo i srece u kljucnim trenutcima utakmice (rani gol, kontre...), i 3. koja je protiv Njemacke odigrala na 120% svojih mogucnosti! Dok je Elf igrao kako mnogi ovdje kazu sa 70% cijeli turnir (nazalost po nas). Zar nije cudno kako su u finalu talijani padali jedan za drugim na travu od grceva, umora, ozljeda... Jasno je i zasto- slomili su se u polufinalu. Jednostavno su zeljeli njemacki skalp i ginuli su za to. No nemojte mislit da se tu radi samo o sportskim motivima! Ne, ima tu i geo-politickih razloga zasto se Italija bas nabrijala na Njemacku. Logicno, kao sto su Ameri uvijek znali reci da protiv njih u svim sportovima drugi idu na noz i daju najvise- doslo je vrijeme kada se Europljani jako pale na Njemacku. Zadnjih dana su sve talijanske novine bile preplavljene Merkelovim KARIKATURAMA i posprdnim komentarima zbog utakmice. Gdje je tu nogomet?

Treca stvar koju ovdje zelim reci je... Svi znamo da je Jogi fulao taktiku i sve to, no ima jos nesto o cemu se cesto prica u sportskim krugovima. Koliko je zapravo odmora izmedu dvije utakmice potrebno igracima? I da li odomra na turniru moze biti i previse? Odgovor je MOZE! Talijani su nakon engleza igrali vec treci dan sa njemcima i u utakmicu usli naprijani i u "naletu"... Dok su njemci igrali nakon 5 dana i bili totalno izvan fokusa, odsutni, mozda i pre opusteni... dane su trosili na voznje kocijama, razgledavanje lokalnih znamenitosti itd. i u utakmicu su usli labavo.

Na kraju moram reci ono sto sam i slutio u sebi- Spanjolci su bas finale odigrali majstorski. I bas zato je i dobro da Njemci nisu bili u njemu. Jos jednom ponavljam- nema bolnijeg od izgubit finale! Bolje ispast u grupi... Prema tome, ovi jucerasnji Spanjolci bi dobili i Njemce. Sigurno, ALI grantiram da bi Njemci bili u finalu TVRĐI ORAH od Talijana! I ako bi izbgubuili, izgiubili bi opet 1:0 ili recimo 2:1 od Spanjolaca. Stvar je i u tome sto su cijelu godinu u njemackoj i pricali o tom potencijalnom finalu sa Spanjolcima, tako da je i Jogi sigurno puno vremena razmisljao o njima i za njih bi pripremio bolju taktiku nego za druge... Ocito na talijane nije ni racunao (prije turnira) i to mu se osvetilo. Steta.

Sto se komentatora i novinara tice (Cosic, Stimac...), ne treba tu trosit rijeci. Likovi u takvi kakvi su, po meni nemaju pojma i predstavnici su tog novog vala u novinarstvu a to je ta teznja zutilu, skandaloznim igracima, prvatiziranim klubovima, zvjezdama itd. Logicki je da ne vole onda "staru skolu" postenog rada, gradnje kluba od nule, tradicije itd. Zanimaju ih zvjezde, Murinho... Klasika. Ali nemojte zaboravit i na to da je Njemcka konkretno jaaaaaaako dugo prakticki stalno igrala finala i bila u vrhu (70-te, 80-te, 90-te)... pa je vjerojatno i tu ta njihova odbojnost prema Elfu. Uskoro ce tako vjerojatno pocet i podmetanje klipova Spanjolskoj. Logicno. A ima vjerojatno nesto i u tome da smo mi njemce uvijek pobjedivali sa repkom, a oni redovito odlazili dalje od nas (euro 96., 2008.)... pa i tu imaju ocito odbojnost od njih jel kao- kako ih mi uvijek pobjedimo a oni na kraju igraju finale. Uglavnom, nije vrijedno pricat i gubit vrijeme na novinare...
Slika
FCB_CRO
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 srp 2012, 07:14

Evo što se dogodi kada u finalu igra momčad koja tamo nema što tražiti...

Baš me sada zanima Sammerov komentar! :lol:

Kaiser: EM-Aus hat mit Bayern zu tun

„Die Niederlage gegen Italien hat auch mit der Niederlage des FC Bayern im Champions-League-Finale gegen Chelsea zu tun“, sagte Beckenbauer im Nachrichtenkanal des Pay-TV-Senders Sky. „Vielleicht hing den Bayern-Spielern dieses Finale noch nach.“

Nije dugo trebalo....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva