Lahm napisao:Favre produžio ugovor sa Gladbachom do 2015.
Eto platforme za razvoj Gladbacha.
Lahm napisao:Favre produžio ugovor sa Gladbachom do 2015.

nele-BHF napisao:Ko će da se kladi samnom da će M'gladbach igrati najmanje osminu finala?

LuctL napisao:nele-BHF napisao:Ko će da se kladi samnom da će M'gladbach igrati najmanje osminu finala?
Gajba pive da će biti zadnji u skupini.
edit: Ti mater. Pa, neće oni ni kvalifikacije proć.
LuctL napisao:Je brate, imam gajbu. Al pazi. Glupo mi se kladit ovako kad ne znamo ni s kim su u skupini ni koga će dobit sada. Zamisli izvuku Reala, Juventusa i nekog PSG-a ili nešto tako slično.
Ipak, mislim da neće ništa značajno učiniti u ovoj sezoni i da neće niti približno ponovoiti prošlu. Zašto? Jer su ih ekipe sada upoznale i svi znaju da nisu lak zalogaj i da jebod protiv njih itekako dobar.
Mislim, ak se oćeš kladit možemo i odma, a možemo i pričekat neke dodatne informacije. Kiseli krastvaci? Amo u kafu kad se nekad svi okupimo
3. Borussia Moenchengladbach, potrošeno: 30.400.000 €, bilanca: -7.050.000 €
Jednostavno ne možete ignorirati to što je Gladbach napravio u zadnje tri godine. Sve je počelo dolaskom Aranga, relativno nepoznatog Venecuelanca iz Mallorce (nap. a. ako igrate FM znali ste tko je on) . Prva sezona je bila relativno uspješna, a druga je djelovala katastrofalno do dolaska novog trenera Favrea koji je spasio klub od ispadanja u 2. Bundesligu. A zatim je krenuo uzlet do kvalifikacija LP (koje nažalost nisu prošli). Prodali su Marca Reusa, najboljeg igrača, po isteku ugovora klub je napustio Roman Neustädter, te je klub napustio i najbolji branič Dante. Zanimljivo je da su otišli u tri najjača kluba u BL (BVB, S04 i FCB). Pa dobro kako onda ova Borussia može biti rangirana tako visoko? Odlično su odabrali zamjene. Sve redom mladi i perspektivni igrači za čije dolaske nisu štedili. Stoper Alvaro Dominguez je doveden za 7 mil. €, središnji vezni Granit Xhaka za 8.5, a napadač Luuk De Jong za čak 12 mil. €. Još treba istaknuti pametnu kupnju jako mladog Peniela Mlape. Tim potezima je Borussia osigurala svijetlu budućnost, jedino moraju biti strpljivi budući da se radi o redom mladim igračima koji bi trebali preuzeti ključne pozicije u momčadi. Ocjena: +4.

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju