Speedy napisao:CroCHEF napisao:Kad Mandza, Tymo i Robben dolaze na treninge?
15., ostatak 22.
Znaci oni preskacu Trentino
Je.o ih odmor od cetiri tjedna
Speedy napisao:CroCHEF napisao:Kad Mandza, Tymo i Robben dolaze na treninge?
15., ostatak 22.

Lahm napisao:Ako se ne varam... danas igramo prvu prijateljsku utakmicu sa Unterhaching-om ?
Hoće li biti koji stream ?

effe__sa napisao:Igramo danas od 19.30. Interesantno da nijedna tv stanica ne prenosi utakmicu (ak se šta kratkoročno ne desi). Highlightsi će biti na fcb.tv, a za neki stream s direktnim prenosom još ne znam.
cruz napisao:Thomas Helmer predlaže Bayernu da izmjeni sistem igre
imam osjećaj ko da sam čitao dorine izjave a ne helmerove![]()
predlaže 4-4-2

cruz napisao:Thomas Helmer predlaže Bayernu da izmjeni sistem igre
predlaže 4-4-2

FCB_general napisao:cruz napisao:Thomas Helmer predlaže Bayernu da izmjeni sistem igre
predlaže 4-4-2
Predlažem i ja, no samo u nekim utakmicama, ne u svim. Ovo što imamo je dobro, no nekad treba odstupiti od te igre i malo promijeniti stvari.

cruz napisao:interview mit Steffan Effenberg
"Sammer može Bayernu samo pomoći"
"Sammer je zeznut tip, što je dobro, jer sa držanjem ručice nećeš imati uspjeha, moraš imati muda reći i kritizirati"
"Bayernu nedostaje malo više teamspirita, treba se okaniti zamisli da će se sve samo od sebe obaviti, treba se za momčad izgarati"
tu je posebno mislio na Robbena:
"Robben mora igrati za momčad i sudjelovati u obrani, ako to ne bude slučaj - prodaja! Ali za sada, Robben zaslužuje šansu"
"Bayernova slabija točka je Boateng, doveden je za velik novac, hvaljen je, ali do sada je bio prosječan. On može mnogo više i to će pokazati."
"Schweinsteiger je u mentalnoj krizi. previše razmišlja pa nekad djeluje kao da je pod kočnicom, mora osloboditi glavu. Ako to Sammer ne može srediti onda nitko neće"

CroCHEF napisao:citam da 1860 oce otic iz arene... crvene sijedalice u pripremi![]()

FCB_general napisao:CroCHEF napisao:citam da 1860 oce otic iz arene... crvene sijedalice u pripremi![]()
Trebali bi vječno plaćati i onih 11 tisuća mjesta koje nemamo u Areni gdje je Bayern ostao prikraćen.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju