Tako da se ovde može pisat o svim ligama (onim ostalim koje nisu obuhvačene drugim temama) od francuske, preko ruske lige, pa sve do MLS-a

nele-BHF napisao:Koje Francuske, Ruske i ostalih sranja od liga. Posle BL koja je na prvom mjestu, ide onda ispod 20-ak praznih mjesta, e onda dolazi naša čuvena Premijer Liga. E o toj ligi ima da se ovdje najviše priča!

cruz napisao:jel se već zna ko ove godine osvaja? vrijeme je da se više dogovore, ko će dočekat prvenstvo a da ne znamo ko ove godine osvaja

cruz napisao:kompleksna je to tema i ima se dosta o tome reći. ti voliš popratiti navijanje, ja volim vidjeti dobar nogomet, svak ima svoj neki gušt. činjenica je da se mnogo stvari treba promjeniti kako bi se ligu uopće shvaćalo ozbiljno. (ja sam žešće protiv vrijeđanja na nacionalnoj razini, ali to je jednostavno neizbježno pa i ne uživam previše u "navijanju")
a to što kažeš za mlade igrače tu si punim u pravu! ima stvarno talentiranih momaka ali mnogi su osuđeni na propast, ne zbog lošeg rada, već zbog nužnih štela i 10000€ koje se trebaju uplatiti kako bi ga se možda forsiralo i "digod šuknulo u koju jaču ligu", razumješ..

UltrasMentalita napisao:Zar nije sukob interesa da sin vodi klub koji osvaja prvenstvo a njegov otac vodi komitet za normalizaciju NS BiH ...???

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju