Nisam stigo pogledati prvih 20 minuta tekme i to je kodamaltene tekmu nisam gledo!
Dal sam zadovoljan, razočaran, ushićen, kako se osječam i koliko je ova pobjeda bitna/nebitna ne mogu vam reći...
Znam samo da podizanje trofeja u Allianz areni nisam htio gledati jer me boli srce i duša. još i danas imam osječaj da u svakom doticaju lopte kod naših igrača 19.5 visi nad glavom. Cjelo vrijeme dok sam gledao utakmicu samo mi je finale LP-a bilo u glavi!
Za mene još sezona nije poćela i još se nisam ufurao.
Sad kad vidim koliko rezlutat utječe na mišljenje ljudi dođe mi da se spobljujem. Ako je rezultat ono što ekipu na terenu čini "boljom" onda rasorave o nogometnim utakmicama uopće nebi trebale postojati. Ono što sam ja vidio u 2. poluvremenu nikako me nije moglo zadovoljiti i ne znam zaš ste svi toliko pohvalili obranu i Dantea - koji je je jako loše izgledao kod našeg gola, te je prilikom kornera lewandovskom ili nekom dopustio prekvalitetan šut - izgledao je kao Badstuber protiv Balotellija, samo ovaj puta lopta nije ušla u gol i to znači da je odma sve 5.
Jupp i neke njegove ideje kad je BvB preuzeo kontrolu nad tekmom prilikom početka 2. poluvremena strašno su mi falile. Nemora se igra uvijek mjenjati samo onda kad se rade zamjene - postoji i tako zvana TAKTIKA!!! Tu je Jupp danas zakazao kada su nam se redovi trebali više zgusnuti. Po meni BvB je nakon vodstva od 2:0 previše puta došao u priliku da nam da gol i još nam je Schieber zamalo pokvario slavlje kao i Gotze...
Morti fali psiholig, no ja bi reko da ovdje to sa tim nema veze - psiholog će nam trebati u LP, a ne u BUNDESLIGI.
A o dobroj igri Manđe i "nadama" nekih da će on izgurati Gomeza iz sastava, na to se poserem!