Lennon napisao:joj Uli pospremi tih 40 milja za zimu dopelaj pravi materijal ili kak se tu naziva "špek". mislim bilo bi mi drago da dođe Martinez, al ljudi moji, 40 milja... nisam ništ htel govorit al kad znamo da je Kaka na cijeni od 20 milja, da je Lorente oko 25, ko je onda taj Martinez?
Speedy napisao:Poanta njegovog posta je bila da se dovede pravi materijal a ne "macak u vreci"!
Speedy napisao:Poanta njegovog posta je bila da se dovede pravi materijal a ne "macak u vreci"!

The Scarface napisao:Poanta moga da u zimi nema špeka.

The Scarface napisao:Speedy napisao:Poanta njegovog posta je bila da se dovede pravi materijal a ne "macak u vreci"!
Poanta moga da u zimi nema špeka.
Erstens muss der Spieler sagen dass er den Verein verlassen will
Speedy napisao:The Scarface napisao:Poanta moga da u zimi nema špeka.
Koja je poanta tvog nije me briga! Btw., pa zar nismo doveli Gustava na zimskom prijelaznom roku? Kolko znam Gustavo je spek samo takav!

Lahm napisao:Miki šta kažeš na ovu izjavu predsjednika Bilba-a ?Erstens muss der Spieler sagen dass er den Verein verlassen will
NE žuri se toliko Martinezu, ili ?
The Scarface napisao:Gustavo je špek za 4-5 utakmica u sezoni, u drugima je nepotreban.

Miki napisao:Sapunica kao sapunica. Toliko toga je napisano, piše se i biće još malo pisano. Vjerovatno će se odugovlačiti do zadnjeg dana prelaznog roka. Nisam nimalo iznenađen. Martinez želi kod nas, sa njim smo dogovorili uslove, spremni smo platiti klauzulu, poreska pitanja su riješena, ali uprava Bilbaoa i dalje kenja. Ništa neočekivano od njih. Seronje bili, seronje ostali.
Lahm napisao:Zašto Martinez ne radi pritisak na gospodina predsjednika, ako tako silno želi doći kod nas ?

Lahm napisao:Miki napisao:Sapunica kao sapunica. Toliko toga je napisano, piše se i biće još malo pisano. Vjerovatno će se odugovlačiti do zadnjeg dana prelaznog roka. Nisam nimalo iznenađen. Martinez želi kod nas, sa njim smo dogovorili uslove, spremni smo platiti klauzulu, poreska pitanja su riješena, ali uprava Bilbaoa i dalje kenja. Ništa neočekivano od njih. Seronje bili, seronje ostali.
Zašto Martinez ne radi pritisak na gospodina predsjednika, ako tako silno želi doći kod nas ?
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju