Javi "metnem ti ga" Martinez!!!

Arhivirane teme...

Re: Javi "metnem ti ga" Martinez!!!

PostPostao/la Speedy » 28 kol 2012, 10:48

11:29 Uhr: Nachrichten vom Münchner Flughafen - die frühe Maschine aus Bilbao ist gelandet - Javi Martinez war allerdings nicht an Bord. Der nächste Flieger aus der baskischen Metropole landet schwebt dann um kurz nach 14 Uhr ein...

Fakat ovo postaje dno dna, index je goli K za Tz! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Lennon » 28 kol 2012, 10:49

za 40 milja eura, izuzev Messija, Ronlada, Iniestu, Rooneya, i nemojte me vuć za jezik još je tu par kandidata, mislim da se može dovest svakog na svijetu.. naravno da se u to ubraja to da smo mi Bayern i svaki igrač želi doći u tako velik klub. a vi me sad demantirajte svi po redu, briga me. možda i jesam u krivu, al 40 milja nebi dal za Martineza taman da nam zadnji bio... 20 maksimalno, ako žele nek ga puste, a ako ne nek ga dovede city s kešom za 50 ako želi.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 28 kol 2012, 10:50

11:29 Uhr: Nachrichten vom Münchner Flughafen - die frühe Maschine aus Bilbao ist gelandet - Javi Martinez war allerdings nicht an Bord. Der nächste Flieger aus der baskischen Metropole landet schwebt dann um kurz nach 14 Uhr ein...

Opet avioni, kamioni. :hehe:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 28 kol 2012, 10:59

Speedy napisao:
The Scarface napisao:Gustavo je špek za 4-5 utakmica u sezoni, u drugima je nepotreban.

:haha: :haha:

Baš zato što je toliki špek dajemo 40 milja za igrača na njegovoj poziciji. ;)

Oprosti, zaboravio sam da ti znaš bolje od Osrama i ostalih.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 28 kol 2012, 11:24

ljudi opustite se

nakon jučerašnjeg teatra, danas bi se trebali samo zajebavati a ne očajavati

sve je rečeno oko ovoga, razlozi za, razlozi protiv dovođenja, razlozi zašto još nije gotovo, itd.

popijte kavicu i pustite nek sve ide kako ide

doći će valjda do petka, a ako i ne dođe, nije propast svijeta ;)

samo bez štressa 8-)

jučer sam toliko bio uzjeban da sam počeo meme za forum praviti :D ček, probam i danas

Slika

a Lennon mi dade finu ideju (to Lennon :bravo: ) :

zamisli scenarij: martinez ne dođe, mi ne potrošimo 40+ mil.

dođe zima, mi skontamo da nam Martinez nije nužDan.

i pukne Ulija da potroši tih 40 na drugog igrača ( :smil42: )

koga biste vi doveli???

ili da ovo premjestimo u topic za drkicu
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 28 kol 2012, 12:41

cruz napisao:koga biste vi doveli???

doveo bi nekog stopera, mislim ne nekog nek najboljeg. mislim da smo u napadu, krilima i vezi dobro popunjeni.
e sad tu se imena nameću sama po sebi, naoblji stoperi su po meni za dovest - Vicent Kompany, Pique , Mats Hummels, Chielini.. Za te igrače mi nebi bilo žao iskeširat tu lovu, čak bi neki išli i ispod.. JER NAKON ZADNJE TRI GODINE POSIJEDIO SAM OD TE NAŠE OBRANE!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 28 kol 2012, 12:46

da li i sa Martinezom dobivamo dobrog štopera?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 28 kol 2012, 12:53

a neznam. iskreno gledao sam prošle godine par tekmi od Athletica i nisam obazirao pažnju na Martineza, više sam se divio Lorenteu i Munianu. kad sam gledao Slaven i Bilbao u Koprivnici ga nije bilo.. iskreno možda i ja malo serem za tog Martineza a neznam kakav je igrač. možda je odličan i cijena od 40 milja je super. možda. ali opet kad da je takvo čudo od 40 milja vjerujem da bi znao više o njemu, isto ko i 90 % foruma tu.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 28 kol 2012, 13:00

Miki napisao:A, od kud znaš da ne radi? Znaš da su mu porodica i agent razgovarali sa upravom kluba, vršeći pritisak da ga puste. Rekli su da im je obećano da će sve biti ok i da će transfer biti realizovan. Treba još malo da se strpimo i naš je. :D

Uostalom, vidiš da ga nikako nema u timu, a Bilbao je od početka sezone odigrao 2-3 utakmice. Očajno su startovali, ali Martinez i Ljorente se ne vraćaju u tim uprkos svemu. Sigurno je da ga ne bi držali van tima, ako ga ne planiraju prodati.

On ne zna sam otići kod gospodina predsjednika, već njegovi roditelji dolaze moliti predsjednika da ga pusti ? :roll:
A što se obećanja tiće... u tom poslu, obećanje se može objesiti mačku o rep. ;)
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la cruz » 28 kol 2012, 13:36

Slika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 28 kol 2012, 15:36

Pun mi je k više ovog transfera, nadam se da će se uskoro završiti da mogu počet učit.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 28 kol 2012, 15:43

The Scarface napisao:Pun mi je k više ovog transfera, nadam se da će se uskoro završiti da mogu počet učit.

Misliš da meni nije pun kurac? Svaki dan ovdje bezveze vrijeme gubim, čekajući taj avion, a i kad avion stigne ovoga nema.
Ubi ova izvjesnost. Ovih dana čim se probudim prva pomisao je da li je Martinez stigao, umijem se, palim komp i odmah ovdje, pa na TZ itd. A, svaki put ćorak. Njega nema. Puno informacija i dezinformacija. Mislim da Bayern nikada nije bio uključen u jedan ovakav transfer, niti da je sa druge strane bio ikada teži pregovarač...a ja i dalje čitam... :a045:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la nele-BHF » 28 kol 2012, 16:00

The Scarface napisao:Pun mi je k više ovog transfera, nadam se da će se uskoro završiti da mogu počet učit.

Hahaha. :smile30: Ja pomalo i uzmem knjigu, pa u pauzama uletim na forum, al' opet... :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 28 kol 2012, 16:55

Miki napisao:Misliš da meni nije pun kurac? Svaki dan ovdje bezveze vrijeme gubim, čekajući taj avion, a i kad avion stigne ovoga nema.
Ubi ova izvjesnost. Ovih dana čim se probudim prva pomisao je da li je Martinez stigao, umijem se, palim komp i odmah ovdje, pa na TZ itd. A, svaki put ćorak. Njega nema. Puno informacija i dezinformacija. Mislim da Bayern nikada nije bio uključen u jedan ovakav transfer, niti da je sa druge strane bio ikada teži pregovarač...a ja i dalje čitam... :a045:

Ovaj me je post sad nasmijao al žestoko..... :lol: :lol: :lol: Legendaran ti je ovaj boldirani dio, pa onda kad si krenuo s ovim umijem se.... :lol: :lol:

U pravu si definitivno kad kažeš da nikad luđeg i budalastijeg transfera nije bilo, tačnije budalastije, luđe priče oko transfera, pa ovo je nadmašilo sve sapunice, pa i James Bondove filmove. Najjače mi je ono kad čujem Martinez je krenuo prema Munchenu, ali ne zna se gdje se skriva i slične gluposti. Ma ne mogu te sve nebuloze više ni ponovit :D :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 28 kol 2012, 18:18

Evo na TMu je otvorena zadnja tema za Javia "Javi Martínez - der finale Thread"

Vamos :D
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš