effe__sa napisao:Miki napisao:Misliš da meni nije pun kurac? Svaki dan ovdje bezveze vrijeme gubim, čekajući taj avion, a i kad avion stigne ovoga nema.
Ubi ova izvjesnost. Ovih dana čim se probudim prva pomisao je da li je Martinez stigao, umijem se, palim komp i odmah ovdje, pa na TZ itd. A, svaki put ćorak. Njega nema. Puno informacija i dezinformacija. Mislim da Bayern nikada nije bio uključen u jedan ovakav transfer, niti da je sa druge strane bio ikada teži pregovarač...a ja i dalje čitam...
Ovaj me je post sad nasmijao al žestoko.....![]()
![]()
Legendaran ti je ovaj boldirani dio, pa onda kad si krenuo s ovim umijem se....
![]()
![]()
U pravu si definitivno kad kažeš da nikad luđeg i budalastijeg transfera nije bilo, tačnije budalastije, luđe priče oko transfera, pa ovo je nadmašilo sve sapunice, pa i James Bondove filmove. Najjače mi je ono kad čujem Martinez je krenuo prema Munchenu, ali ne zna se gdje se skriva i slične gluposti. Ma ne mogu te sve nebuloze više ni ponovit![]()
E, drago mi je zbog toga, ali samo ti pričam istinu.
Meni je najjače bilo kad sam pročitao da se sumnja da je Martinez prerušen kao stjuardesa.
Ovo, mislim, ne pamte ni najstariji fanovi našeg kluba. Ovoliko informacija i odugovlačenja oko nekog transfera nije bilo. Čak je i Modrićev prelazak u Real mala maca za ovo.

p.s. Nevezano za Martineza i uopšte za fudbal, pročitajte ovo. Definitivno ,jedino kosmos i ljudska glupost nemaju granice!!! Plačem od smijeha.
http://balkantajms.com/ruski-helikopter ... -benzinom/
width="960"