Liga Prvaka 2012/13

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2012/13. *Play-off

PostPostao/la anton 1983 » 27 kol 2012, 13:44

Die UEFA-Setzliste:

Qualifizierte Vereine:

1. FC Chelsea 135,882 (als Titelverteidiger gesetzt)
2. FC Barcelona 157,837
3. Manchester United 141,882
4. Bayern München 133,037
5. Real Madrid 121,837
6. FC Arsenal 113,882
7. FC Porto 98,069
8. AC Mailand 89,996
-------------------------------
9. FC Valencia 89,837
10. Benfica Lissabon 87,069
11. Schatjor Donezk 84,026
12. Zenit St. Petersburg 79,066
13. FC Schalke 04 78,037
14. Manchester City 63,882
15. Olympiakos Piräus 61,420
16. Ajax Amsterdam 58,103
-------------------------------
17. Juventus Turin 46,996
18. Paris Saint-Germain 45,835
19. Galatasaray Istanbul 38,310
20. Borussia Dortmund 31,037
21. HSC Montpellier 11,835
22. FC Nordsjælland 8,005

CL-Qualifikation, 4. Runde (Playoff):

Dienstag:

Hapoel Kirjat Schmona (4,400) - BATE Borissow (29,641)
RSC Anderlecht (48,480) - FC Limassol (5,099)
NK Maribor (6,424) - Dinamo Zagreb (24,774)
Udinese Calcio (38,996) - SC Braga (63,069)
Panathinaikos Athen (50,920) - FC Málaga (16,837)

Mittwoch:

Dynamo Kiew (62,026) - Bor. Mönchengladbach (15,037)
Fenerbahce Istanbul (41,310) - Spartak Moskau (46,066)
CFR Cluj (18,764) - FC Basel (53,360)
Celtic Glasgow (32,728) - Helsingborg IF (12,680)
OSC Lille (38,835) - FC Kopenhagen (46,505)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 28 kol 2012, 22:31

Haha Talijani s samo dva predstavnika... iako mi je malo zao Udina.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 28 kol 2012, 22:46

dajte nam sad taj Dinamo pa da idemo gledat
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 28 kol 2012, 22:53

CroCHEF napisao:Haha Talijani s samo dva predstavnika... iako mi je malo zao Udina.

:lol:

čuj žao? DAS SEX!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 28 kol 2012, 22:53

CroCHEF napisao:Haha Talijani s samo dva predstavnika... iako mi je malo zao Udina.

Ja uđem malo prije u stan, okrenem SKY i vidim odlučujuči penal Brage. :) Ma ljepota.... :) Neka ih sad s 2 predstavnika, ne bi valjalo da imaju više predstavnika od Bundeske i to odmah u sezoni kad smo dobili to dodatno mjesto.
A Udinese mi u suštini nije mrzak klub, nisu oni cigani, ali jebena ova Braga i prošle godine je čini mi se Sevilli presudila.

A nek ste vala dobili ove Slovenčeke, koji su se napuhali, pa Zahović digo nosinu do neba. :) :) Fino ih Dinamo ispraši, et upratio sam u kafiću ključne detalje te utakmice.

E kad bi Gladbach čudo napravio. Teško, teško, 100 % ne isključujem ,ali im i ne dajem više od 5 % šansi.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 29 kol 2012, 00:46

Odoše Talijani u 3 pm... Inter i Milan nestaju, ostaje im samo Juventus, a Napoli kao neka nada. Roma ne može da se pronađe. :lol:

Gledam ovaj Dinamo, koji odvratan nogomet, ništa na terenu, jedva pozitivna nula. No eto, izgnjojili su ko nikad prije ulazak u CL, to ni u najboljim danima s Modrićem, Eduardom, Ćorlukom i Vukojevićem se nije moglo ko što se može s ovom sirotinjom Čačićem i blentom Sammirom. :haha: Neki pomaci po pitanju rezultata se itekako vide. :hehe:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 29 kol 2012, 08:21

anton 1983 napisao:

čuj žao? DAS SEX!

:yeee:

talijani samo dva predstavnika :O:

Slika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 29 kol 2012, 09:29

anton 1983 napisao:

čuj žao? DAS SEX!

:bravo: :bravo: :bravo:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 29 kol 2012, 09:33

i kaj velite, jel vam drago ili žao zbog Dinama?! meni ko Dinamovcu drago i žao, žao jer se bojim opet debakla od prošle sezone, al drago jer ipak je to najelitnije nogometno natjecanje. niko sretniji od mene da izvuku Bayern pa da lijepo uživam na tekmi i veselim se svakom golu bez živciranja. iako bude 5-0 za Bayern :D
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 29 kol 2012, 09:46

Ovako to Talijani hendlaju :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t2IJ_v_v4AI[/youtube]

Slika

Mi Bundesligaši guštamo. :lol:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 29 kol 2012, 09:49

Lennon napisao:i kaj velite, jel vam drago ili žao zbog Dinama?! meni ko Dinamovcu drago i žao, žao jer se bojim opet debakla od prošle sezone, al drago jer ipak je to najelitnije nogometno natjecanje. niko sretniji od mene da izvuku Bayern pa da lijepo uživam na tekmi i veselim se svakom golu bez živciranja. iako bude 5-0 za Bayern :D

ufff ja ne bi bio sretan kad bi izvukli Bayerna!

bila bi borba gdje god da gledam tekmu, kući bi me razapeli, a u gradu bi mi dres strgali :lol:

punim mi je drago zbog Dinama, bez obzira što opet postoji mogućnost jednakog debakla ko lani (posebno bez kičme - Badelja)

ako Dinamo uspije u kontinuitetu igrati partije kao prvu protiv reala (rukavina :neee: ) onda se ne bojim za njih.

strah me samo da ne bude ko lani nakon izvlačenja: "možemo izboriti 3.mjesto, ajaxa ćemo dobiti, a možemo i lyona" :doh:

valjda su se opametili!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 29 kol 2012, 09:51

The Scarface napisao:Slika

hahahahha gledaj reakciju publike :haha:

mass - double - facepalm :cool:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 29 kol 2012, 09:54

Jest da je index jbg

SLOŽILI smo četiri Dinamove skupine u Ligi prvaka: Najatraktivniju, Najneatraktivniju, Najprolazniju i "Prijatelji stari, gdje ste?"

Od 32 kluba koji će igrati po skupinama Lige prvaka, poznato ih je 27, ali naravno kako nas to ne smeta da se uhvatimo omiljene zabave ljubitelja nogometa: Slaganja potencijalnih skupina Dinama u "najelitnijem natjecanju".

Kao što znamo, formira se osam grupa Lige prvaka na način da se iz svake jakosne skupine izvuče po jedna momčad. Dinamo je u najslabijoj, četvrtoj jakosnoj skupini, što znači da neće igrati protiv nekih atraktivnih, ali klubova neuglednih u europskim klubovima.

Ugledni Dinamo: Hrvatski prvak u istom šeširu s njemačkim i francuskim

Njemački prvak Borussia Dortmund, francuski Montpellier ili donedavno bogata španjolska Malaga, tipični su primjeri. Zaglavili su u četvrtom šeširu, jer iako igraju u vrhunskim europskim ligama, uopće nemaju staža u euro-kupovima. Visok nacionalni koeficijent im zato ne pomaže, jer im je klupski mizeran.

Uzimajući u obzir raspored klubova po "šeširima", njihovu snagu, atraktivnost i kvalitetu, složili smo neobaveznu simulaciju skupina kakve bi mogle dopasti hrvatskog prvaka. Naravno, imena koja smo im dali shvatite labavo, jer kao što znamo, u Ligi prvaka nema lake, neatraktivne ili "prolazne" skupine ni za mnogo jače klubove od Dinama, u što smo se uvjerili i prošle sezone: Sjetite se samo Borussije ili Šahtara.

Najatraktivnija skupina: Puna blagajna i mreža

Barcelona, Manchester City, PSG

Messi, Aguero i Ibrahimović na terenu i svlačionicama gdje su se par dana ranije skidali momci iz Lokomotive, Osijeka i Istre...

Zdravko Mamić bi vjerojatno umro od sreće da mu ždrijeb u Nyonu podari kuglice s ova tri imena: Najbolji i dva najbogatija kluba na svijetu. Naravno, komotno smo umjesto Barce iz prvog šešira mogli izabrati i Real, koji je s Modrićem postao ono što je teško moguće - još veći mamac za izbirljivu zagrebačku publiku, ali ne bismo htjeli da siroti Cristiano Ronaldo dvije godine zaredom prolazi torture Jerka Leke.

Rezultat bi ovdje bio "u drugom planu", a brojanje love od ulaznica i televizijskih prava u prvom: Barcelona je u prvoj jakosnoj skupini jer nitko to mjesto ne zaslužuje više od njih, City se, nakon što je prošle sezone bio mina u trećem potu (jer nije imao europskih nastupa ni koeficijenta), popeo jednu stepenicu zahvaljujći nastupu u skupini i kasnije ulovljenom četvrtfinalu Europa Lige.

Naravno, osim što bi Dinamo ovakvim raspletom ždrijeba najviše zaradio od gore navedenih stavki, nema sumnje da bi slatkorječivi Mamić Rosselu, a napose Nasseru Al-Khelaifiju i šeiku Mansouru bin Zayed Al Nahyanu, objasnio kako su Beqiraj i Vrsaljko baš onakav tip igrača kakav im fali da bi njihove momčadi bile prave.

Najneatraktivnija: Ni para, ni bodova

Porto, Olympiakos, Spartak Moskva

Mirne savijesti kopiramo što smo prošle godine napisali za simulaciju ove skupine: "Za ove protivnike teško bi nenatkrivene tribine Maksimira (jer LP se igra i kad debelo prođu aktualne vrućine) bile pune i u slučaju ponavljanja akcije "Dinamo za kunu", a također je izvjesno kako bi izostao i natjecateljski uspjeh." Jaki, ali ne toliko atraktivni Porto iz prve jakosne skupine i dva također neatraktivna, ali snažna protivnika, (naravno, pod uvjetom da Spartak u Istanbulu obrani 2:1 iz Moskve) Dinamu nikako nisu jamac bodova i traženja karte više.

Najprolaznija: Naravno, "najuvjetnije moguće" rečeno

Arsenal, Braga, Anderlecht

Za one koji ne shvaćaju: Naravno da ne mislimo kako Dinamo ovu skupinu može "pregaziti kao plitak potok", ali da se s Anderlechtom može potući za treće mjesto - može. Sudeći prema početku sezone, Arsenalu slijedi još jedna sezona u kojoj će jedini "trofej" biti četvrto mjesto, ali u skupini LP uvijek gaze, naročito klubove Dinamovog ranga. Ali, recimo da prije gostovanja na Maksimiru već osiguraju prolazak, Wenger bi sigurno u Zagreb poslao ekipu njemu najdražih "barely legal" dječaka.

Braga je užasno tvrda i iznimno uspješna u Europi, uostalom ovaj mali klub se popeo do drugog "šešira", što dovoljno govori o njegovoj snazi. Ali, ipak je najmanje jaka od ostalih u toj konkurenciji. Za Anderlecht vrijedi isto, samo za treći pot.

Prijatelji stari gdje ste? Maksimir plješće Modriću, Vukojeviću i ... Kranjčaru (?)

Real, Dinamo Kyiv, Ajax

Hrvatski prvak u ovoj skupini nema šanse izboriti niti treće mjesto koje vodi u utješno natjecanje - nokaut fazu Europa lige, ali bi se zato publika na Maksimiru imala prilike pokloniti zaslužnim Dinamovcima koji su prešli u ugledne klubove: Friškom realovcu Luki Modriću, dok bi iz kijevskog imenjaka, grad gdje su stekli nogometno ime posjetili požrtvovni Ognjen Vukojević i Niko Kranjčar. I dok bi borbeni Ogi sigurno dobio pljesak Maksimira, zanimljivo bi bilo vidjeti i čuti reakciju na pojavu Nike Kranjčara, koji ih je razočarao prelaskom u Hajduk. Međutim, ovaj suparnik u LP nudi potencijalni Mamićev performans, recimo javno klečanje pred Nikom i molba da mu oprosti i vrati se u svoj Dinamo.

Ajax se u ovu skupinu dinamovaca ušuljao s punim pravom, jer češći je gost Zagreba od Domažala ili Šerifa: U zadnjih 14 godina čak je četiri puta igrao protiv Dinama u raznim europskim kupovima.

* Bitna napomena. Uzvratne utakmice play-offa još nisu odigrali sljedeći parovi, u zagradama je rezultat prvih susreta: Cluj - Basel (2:1), Celtic - Helsingborg (2:0), Fenerbahče - Spartak Moskva (1:2), Dinamo Kyiv - Borussia M. (3:1), Lille - Copnehagen (0:1)
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 29 kol 2012, 14:02

Ušli su presmiješno u CL, ali neka su. Sad neka se mole da dobiju neka nešto manje uglednija imena od Bayerna, Barcelone, Reala... U Dinamu svi znaju što je CL, no ajde... Kad gledam stopere Dinama, imaju nekakve nade da se ne osramote. Važno je istaknuti da onih medijskih priča o 3. mjestu i onom arogantnom prolazu skupine bolje da ni ne bude više, nego samo opušteno, sve od sebe dati pa šta bude i amen.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 29 kol 2012, 16:19

Lennon napisao:i kaj velite, jel vam drago ili žao zbog Dinama?! meni ko Dinamovcu drago i žao, žao jer se bojim opet debakla od prošle sezone, al drago jer ipak je to najelitnije nogometno natjecanje. niko sretniji od mene da izvuku Bayern pa da lijepo uživam na tekmi i veselim se svakom golu bez živciranja. iako bude 5-0 za Bayern :D

Iskreno sam navijao da Dinamo ispadne, ali svaka čast na prolazu. Šta god vi pričali za Mamića, čovjek je car. Iz ničega napravi nešto. Inače sam pročitao da je poslije sinoćne pobjede izjavio da će na zimu u Dinamu napraviti dream team.
Transferom Luke Modrića u Real, obezbijedio je ranije klauzulom da mu ovaj do kraja karijere daje 20% svoje plate godišnje.
Alal vjera, majstore! :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva