Javi "metnem ti ga" Martinez!!!

Arhivirane teme...

Re: Javi "metnem ti ga" Martinez!!!

PostPostao/la Red passion » 29 kol 2012, 14:12

nele-BHF napisao:Ja njega hoću da vidim protiv Švaba od prve minute. Što se mene tiče, može se i tad predstaviti, ali na terenu hoću da ga vidim!

Nećeš ga vidjeti. Sludo je tako nešto uopće očekivati u 'njegovih' prvih 5 kola u Bayernu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 29 kol 2012, 14:18

Rummenigge: Wechsel-Bekanntgabe steht bevor

Vorstandsboss Karl-Heinz Rummenigge wollte am Mittwoch auf einem Sponsorentermin ebenfalls noch keinen Vollzug verkünden: "Es ist wie Weihnachten. Man muss Geduld haben. Es gibt nichts zu verkünden."

Auf Nachfrage räumte Rummenigge aber ein, dass er den Zeitpunkt bereits wisse, an dem die Bayern den Wechsel als perfekt vermelden.

Kalle još nije htio potvrditi transfer ali je rekao da zna kada će to biti slučaj.

Možete već izgovor vježbati.

http://de.forvo.com/word/javier_mart%C3%ADnez_aginaga/

:D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 29 kol 2012, 14:34

FCB_general napisao:Nećeš ga vidjeti. Sludo je tako nešto uopće očekivati u 'njegovih' prvih 5 kola u Bayernu.

Ma zaigrat će on prije, neće mu trebat toliko dugo adaptacije, ja ga možda već od onog tamo kola od početka očekujem, a u ovom sad možda dobije neku minutažu.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 29 kol 2012, 14:44

effe__sa napisao:
FCB_general napisao:Nećeš ga vidjeti. Sludo je tako nešto uopće očekivati u 'njegovih' prvih 5 kola u Bayernu.

Ma zaigrat će on prije, neće mu trebat toliko dugo adaptacije, ja ga možda već od onog tamo kola od početka očekujem, a u ovom sad možda dobije neku minutažu.

Ja se ne bi kockao, a isto tako zna se tko je prošao pripreme, a tko ne. Ako tako gledamo, ne može on tek tako uskočiti u prvu postavu, baš kao ni Modrić u Realu. Sezona je i predugačka da bi se odmah moralo nešto riskirati. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 29 kol 2012, 15:10

Posle 2-0, ubacuj ga komotno... Za 2-3 kola, od prve minute!
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la The Scarface » 29 kol 2012, 15:14

Marca :

¡YA ES OFICIAL EL FICHAJE DE JAVI MARTÍNEZ POR EL BAYERN! Han depositado los 40 millones de su cláusula en la LFP.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 29 kol 2012, 15:22

Sigurno se svi pitate gdje sam čitav dan u ovako važnom trenutku. :D Toliko sam ga čekao, čekao, čekao i evo, hvala Bogu dočekao. :yeee: U snu mi uopšte nije bio on, nego jebeni Čelzi, kao mi izgubili u Londonu 2:1, a kući dobili 3:2 i ispali u polufinalu LŠ. I opet nam Drogba dao gol za 3:2. :neee: :neee: :neee: Onda se probudim u 8, ranije nego inače ovih dana, uđem na telefon na fb grupu znate već koju :mrgreen: , kad tamo okačen klip kako Martineza pregleda dr Wohlfahrt. Nisam mogao klip gledati preko fona, jer ne podržava youtube. Brže bolje ustajem, umivam se, da na kompu to pogledam. I kao da mi neko šamar lupi, mati govori da je struja nestala, a malo poslije i da je neće biti do 16h. smile44 smile44 smile44 Pa da li vi možete da zamislite taj šok?! :o Ne trebam pričati koliko sam se iznervirao, pa sam od muke prozore čistio. :lol: Zato tek sada imam priliku da prokomentarišem i ZVANIČNO naše novo pojačanje. Šta da kažem. Bilo je napeto, ali vrijedilo je čekati. :smajl007: :smajl007: :smajl007: DOBRODOŠAO, NAŠ DRAGI JAVI MARTINEZU! SVU SREĆU TI ŽELIM I MNOGO DOBRIH PARTIJA U DRESU NAŠEG VOLJENOG KLUBA!!! :smile30:

Speedy napisao:
jozotg napisao:Najviše zbog MIKIJa.Sad smo ga se valjda rješili na duže vrime :a045:

Ne trcati pred rudo. S padobrancem nikad ne znas, on stalno uzlijece i slijece. Jos ce on nas bombardirati svojim glupostim, nemas brige!

Btw., jos uvijek nista nije gotovo, transferi su znali porpadati u posljednjim minutama. Tko garantira da je uopce prosao ljecnicki? :mrgreen:

A, gospodi Sprdonji i Doratu mogu da kažem da mi je žao što su sada pod stresom jer je transfer uspio, na njihovu veliku žalost. :no: Nemojte da :placi: Prosto ne mogu da opišem kako mi je krivo zbog vas, a toliko ste se nadali. Jbg, glavu gore, život ide dalje. :mudrac: Možda vi trebate na pregled kod dr Wohlfahrta zbog stresa i pretrpljenog bola?! :roll: :lol:
Zadnja izmjena: Miki; 29 kol 2012, 15:30; ukupno mijenjano 1 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la cruz » 29 kol 2012, 15:24

kako desna ruka Miki?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 29 kol 2012, 15:28

cruz napisao:kako desna ruka Miki?

Dobro je, za sada. :lol: Ajde, ljudi, da se :zivio: :zivio: :zivio: :zivio: :zivio: :zivio: :avogp1:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la cruz » 29 kol 2012, 15:40

vidim španjolski se mediji raspisali da je transfer SLUŽBEN, nije samo Marca, svi redom. :bravo:

čekam na CroCHEF-a da nešto sexualno izvali :a045:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 29 kol 2012, 15:44

sorry, ode gledat lokalni derbi pete lige :cool:
al se ne nadam da ce danas sluzbeno objavit
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 29 kol 2012, 15:55

16:49 Uhr: Der FC Bayern bestätigt den Deal noch nicht. Mediendirektor Markus Hörwick lässt gegenüber tz-online offen, ob heute noch eine Pressemeldung in Sachen Martinez veröffentlicht wird. Auf Anfrage sagte er, wenn alles geklärt sei, "werden wir etwas herausgeben". Hörwick weiter: "Es hängt nicht von uns ab, sondern von Spanien."

Bayern čeka vijesti iz Španjolske da i službeno potvrdi transfer.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 29 kol 2012, 16:05

Image
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Speedy » 29 kol 2012, 16:07

Miki, sljedeci ovakav post, modovi ce obrisati! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Miki » 29 kol 2012, 16:10

Speedy napisao:Miki, sljedeci ovakav post, modovi ce obrisati! :mig:

Ok, nema veze.
Nego, još malo pa potpisuje Martinez, Speedy. :hehe:
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva