LuctL napisao:Khm, sada mi objasnite po čemu se Bayern razlikuje od PSG-a, Citya, Reala, Barce, Chelsea i ostalih velikih potrošača.
Od Reala po ničemu.
Za ostale bi to sam trebao znati.
LuctL napisao:Khm, sada mi objasnite po čemu se Bayern razlikuje od PSG-a, Citya, Reala, Barce, Chelsea i ostalih velikih potrošača.

cruz napisao:Bayern je klub škrtih ljudi![]()
ne pravi skupe transfere iako ima najzdravije financije u europi
uvijek kupuje neke tamo igrače, nikako da za jednog igrača plate veliku sumu
ribery 25, gomez 30+, robben 26, neuer 25, martinez 40..
da ne pišem o transferima između 10 i 20 mil eura..

LuctL napisao:Kapital je kapital. Nebitno odakle dolazi.

The Scarface napisao:LuctL napisao:Khm, sada mi objasnite po čemu se Bayern razlikuje od PSG-a, Citya, Reala, Barce, Chelsea i ostalih velikih potrošača.
Od Reala po ničemu.![]()

anton 1983 napisao:The Scarface napisao:LuctL napisao:Khm, sada mi objasnite po čemu se Bayern razlikuje od PSG-a, Citya, Reala, Barce, Chelsea i ostalih velikih potrošača.
Od Reala po ničemu.![]()
Ja znam da si ti mlad pa morti ne znaš, ali da te pitam, dal ti znaš kako je Real stvorio eru Galaktikosa i kako je u tom periodu došao do potrebnih sredstava kako bi razarao po kvartu?

The Scarface napisao:Prodajom zemljišta.
Protupitanje za tebe, kako je Bayern došao do potrebnih sredstava u ovom periodu ? Hint 18.2 %.
anton 1983 napisao:The Scarface napisao:Prodajom zemljišta.
Protupitanje za tebe, kako je Bayern došao do potrebnih sredstava u ovom periodu ? Hint 18.2 %.
No rpoblem je u tom što to zemljište nije u orginalu bilo Realovo već gradsko i to im je grad "darovao" kako bi dobili te pare. To ti je kao da maksimir i sve ostalo kaj ide uz to pripadne DInamu i da to Dinamo za miljardu kuna proda i te pare zeme sebi i kasnije od toga napravi još bolji klub...
To nije isto kao prodaja onog što je tvoje jer mi smo prodali dio svog kluba, a ne nešto što nam je darovano.
Isto bi bilo da je Bayern prodao Olympiastadion koji nije naš...

anton 1983 napisao:Pa kako će ti to neko dokazati?![]()
Real ima zemljište koje je "njihovo". Grad njihovo bezvrijedno zemljište pretvori u GRAĐEVINSKO zemljište i onda MU DA 700-800 miljona eura za isto.
Malo razmisli kolko tu je ili nije bilo mutkeTo isto izvješće je pokazalo, da se bezvrijedno zemljište u tom periodu pretvorilo u ŠPEK zemljište preko noći.
I was there when it happened

The Scarface napisao:Pa jel ti piše da je EU vršila istragu da vidi jel Real prodao zemljište iznad cijene, došli su do zaključka da nije.
To su činjenice koje ja imam, nisam upoznat sa lokacijom zemljišta niti vrijednosti okolnih zemljišta da bi mogao potvrditi tvoje tvrdnje.
anton 1983 napisao:The Scarface napisao:Pa jel ti piše da je EU vršila istragu da vidi jel Real prodao zemljište iznad cijene, došli su do zaključka da nije.
To su činjenice koje ja imam, nisam upoznat sa lokacijom zemljišta niti vrijednosti okolnih zemljišta da bi mogao potvrditi tvoje tvrdnje.
Promijenila se vrijednost zemljišta, od onog zelene površine do građevinske površine i na taj način je ta zemlja preko noći stekla vrijednost.
I velim ti još jen put. Istraga ne znači da nije bilo mutnje radnje, kad ja vidim kaj se dogodilo.

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost