nele-BHF napisao:Pa nego ko će ti igrati stopera? Boateng majmun? Buyten kisker? Truba je šef odbrane i tako će i biti. To što mi nemamo boljeg, to je drugi par cipela.

Ok nele, no sada kada glasaš za Badstubera ne glasaš da bi on igrao poziciju štopera.

Zašto sam napomenuo "zaljubljivanje", pa iz razloga što on za tekmu protiv mainza nije imao toliko glasova, već je Boateng imao više, dok je Dante imao isti, no to se popravilo pred sam kraj.
Sada dolazimo do valencie, prve tekme di će se Jupp malo zaigrati.
Moj filing u ŽELU-DACU mi kaže da će postava biti malo izmjenjena...
Krenut ću od Martineza...Nekako osječam da je vrijeme da on zapoćne utakmicu. E sad dal je pametno da to bude baš protiv Valencie? E to je pitanje i odgovor! Moj odgovor je DA JE! Unatoč tome što se to kosi sa logičkim razmišljanjem, jer, naš tim bez njega pobjeđuje, dobro igramo, zašto onda mjenjati, Martinez će startati. Isto tako pitam se koji je pravi razlog zaš je on još uvijek na klupi? Jel to neki proces integracije ili on možda ima zaostatka sa treningom? No kolko god ja dao argumenata zašto ne igrati, on bu sutra halo od početka. Čak je i logičnije da on zapćne u LP nego u BUNDESLIGI jer nam je sada BUNDESLIGA PRIMAT, dok se u LP još uvijek možemo zajebavati, unatoč tome što igramo protiv dosad najtežeg protivnika u sezoni, no skupina je takva da neamo brige (kiksnemo li ovdje, podrapat ćemo ih u Valnciji).
Krenuo sam od Martineza jer to će sigurno povući neke zamjene u ekipi. Siguran sam da se u tom slučaju pita, ko će mu biti štoperski par, a ko lijevi bek, pa se sa pretumbacijom badstubera na lijevog beka, slika naše ekipa mjenja VEĆ na 3 pozicije. Nakon onog penala kojeg je Dante skrivio mislim da je vrijeme za odmor...Nema gore stvari i greške za štopera nego d anapravi penal. Kolko god on supre igrao i "stabilizirao" obranu, to je ipak mrlja na njegovom dresu i mislim da će on ovu tekmu zapoćeti na klupi. A postoji i ona stara: "LP i BUNDESLIGA" nisu ista stvar" - da mi se lik neuzjebe i nenapravi još jedan penal. Samim timešto Badstuber ide na poziciju štopera, lijevog beka bi trebao zaigrati Luis Gustavo, kojeg jednostavno želim imati u prvih 11 i koji na toj poziciji nije ništa slabiji od Badstubera!
Onda dolazimo do ROBBERYA koji bi trebali biti fit za ovu tekmu! Ja kažem NE ROBBERYU! Kad znam da njih dvojica nisu bili niti na klupi protiv mainza, pitam se koliko je ozbiljna njihova ozlijeda i da li trebaju igrati. Ja sam za to da započne samo jedan i to ne prema tome ko je sada bolji nego prema tome kak igraju njihove zamjene. Muller sada razara po kvartu, dok Šečiri još nije na toj razini. Zato bi ja stavio Riberya i Mullera na krila, a Robbena tek kasnije ubacio. isto tako Robben već malo duže kenja sa tim nekim ozlijedicama, pa možda nije još nitivrijeme niti mjesto da zapoćne u prvih 11.
Evo moje postave:
----------------------Manđa
Ribery---------------Kroos------------Robben
-----------Schweini----------Martinez
Luis-------Badstuber--------Boateng----Lahm
----------------------Neuer