Mislim da sam se zaljubio u Kroosa!

Pogledaj ti te okice, taj dres, tu firzuru!!!!

To skužim kada na jedan poseban način skoćim prilikom davanja gola određenog igrača

Jučer sam se baš kvalitetno uzjebo kad ga je stepo! Ove sezone sam baš hitil oko na njega i moram priznat da sam si našel svojeg "Gomeza broj dva", ak me razmete.
Ono na što sada jako obračam pažnju je ono što Kroos i Schweini rade na terenu! Ono što je jučer Schweini radio

Nisam ziher da je baš imao preveč krivih pasova, bilo ga je svuda po terenu i dosta puta sam se bunio da li Schweini ili Kroos imaju loptu ili ko se to nalazi na toj poziciji. To me jako veseli jeronda znam da njih dva jako dobro surađuju, kvalitetno se izmjenjuju i nadopunjavaju. Kroosa sada radi ono što kritičari od njega traže - RAZARA PO KVARTU! Čim se otvori prilika za šut on ju pljusne, a neki put se čak i sam ode izboriti za poziciju da ju pljusen.
Kroos i Schweini su jučer dobili epitet najboljih i to samo iz razloga što je Ribery na poluvremenu morao izaći. Ne znam koji mu je jučer kurac bio, ali lik je igro ko nadrogiran. NEMREM DOČEKAT DA SE ALABA VRATI, pa da njih dvoje budu najbolji "lijevi tandem" svijeta!!!!
Tri pasusa, a još nisam Martineza spomenuo, pa kako to? Eto ga, jučer su me neki toliko oduševili, da mi čak i Martinez nije bio najbitniji igrač na terenu. Ono što me oduševilo kod Martineza je to da je odigro, staloženo i kao da već dugo igra u Bayernu, a ne na način "da se mora pokazati".
Što se tiće "lošeg Robbena i Pizarra", nisam iznenađen, jer ipak, Robben je bio ozlijeđen, a Pizaru je ovo prva tekma u prvih 11, protiv jednog jako kvalitetnog protivnika, koji svoj beton trenira na jednoj barci i realu, a to nije mala stvar. Sva sreća pa nam oni jučer nisu trebali.
Ajde primili gol za 2:1 i oko toga SE NETRBA I NE SMIJE RADITI HALABUKA, iz razloga što se ja nisam u niti jednoj sekundi pobojo, da bi nam pobjeda mogla pobjeći. Taj pogodak uopće našu momčad nije uznemirio...
Bravo za JUPPA, što je dobro odradio rotaciju i to po mom guštu. Samo da tako nastavi dalje...Baš me zanima ko će igrati protiv MOČNOG BATEA?!?!
I još bi sam rekao da je ova rotacija bila kompliment za Schalke, jer je Jupp rađe "riskirao" u Lp protiv jedne Valencie nego protiv Schalkea...
Neću spominjati, Chelsea, 19.5 itd...Samo ču reč da mi se jako sviđa stadion di se igra finale FA KUPA...