(02/09/2012) FC BATE Barysaw -:- FC Bayern München

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Prvih 11

Anketa je završila: 03 lis 2012, 08:21.

Badstuber
10
8%
Boateng
12
10%
Dante
11
9%
Lahm
8
7%
Buyten
1
1%
Rafinha
3
3%
Martinez
9
8%
Luis Guistavo
4
3%
Can
3
3%
Tymo
1
1%
Schweini
5
4%
Ribery
11
9%
Kroos
9
8%
Shaqiri
10
8%
Muller
9
8%
Mandžukić
9
8%
Pizarro
3
3%

Ukupno glasova : 118

Re: (02/09/2012) FC BATE Barysaw -:- FC Bayern München

PostPostao/la mladjo_dj » 02 lis 2012, 21:43

TiLe napisao:barem jedna stvar je jasna nakon ove utakmice: martinez ne vrijedi 40 milijuna.

ma koji 40 pa lik ne vrijedi ni ko Gustavo, nekih 10 do 15 milja ako i 15.

Previse smo se mi veselili u bili u euforiji obilo nam se to "--" o glavu
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 02 lis 2012, 21:45

TiLe napisao:barem jedna stvar je jasna nakon ove utakmice: martinez ne vrijedi 40 milijuna.

Ako ćemo suditi na osnovu ove partije, nijedan igrač Bayerna ne vrijedi ni 25 miliona. ;)
Dante u "punom sjaju". Lik nije odigrao loše, nego OČAJNO!!!
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la TiLe » 02 lis 2012, 21:48

Miki napisao:Dante u "punom sjaju". Lik nije odigrao loše, nego OČAJNO!!!

za dantea sam odmah govorio da mi nije nešto, iako većina ljudi na forumu preferira njega ispred boatenga. nije mi jasno zašto?
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 02 lis 2012, 21:50

Znaci krenuli smo, prije 3 dana Slika

sad svi najgori na svijetu.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 02 lis 2012, 21:54

CroCHEF napisao:Znaci krenuli smo, prije 3 dana Slika

:haha:
jbg, takav razvoj događaja je bio očekivan nakon prvog poraza :lol:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Elber » 02 lis 2012, 21:55

da je makar ostalo 2-1

Sramota je al itekako jedan potreban da nas probudi

POSLE LAHMA NEUER KAPITEN
Elber
Član
Član

PostPostao/la Red passion » 02 lis 2012, 21:55

Polako ljudi, polako... Vidim kako se ide iz krajnosti u krajnost. Nema potrebe za takvim nečim.

Jebiga, previše ste postali euforični, a ovo vam palo kao dahoam finale. Ne ide to baš tako. :nono: :no:

Iskreno, nitko se nije nadao nečemu ovakvom, ali BATE je možda s naše strane i podcijenjen. Oni su ranije već par puta igrali CL i to utakmice s Realom pa se jako dobro sjećam da su i njima itekako skuhali ogromne probleme. Činjenica je da nas već par godina muči konstantnost u rezultatima i da ne možemo raditi serije po 9-10 pobjeda u nizu sa vrlo jakim kadrom spram nekih prijašnjih.

Sezona je tek počela, a ovaj poraz koliko god ružan bio, naši igrači bi ga trebali doživjeti samo kao dodatnu motivaciju da igraju još bolje i započnu raditi na konstantnosti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 02 lis 2012, 21:56

CroCHEF napisao:Znaci krenuli smo, prije 3 dana Slika

Nisu najgori, naravno. Ali se mora kritikovati. ;) Ovaj poraz je kriminalan. Ako si realan, složićeš se. Mislim da smo potcijenili Bate nakon svih onih pobjeda, iako ljudi nemaju poraza u domaćem prvenstvu i otresli su Lil u gostima.
Iliti, bolje rečeno, NISMO DO SADA NAIŠLI NA PROTIVNIKA KOJI ĆE NAM POKAZATI SVE NAŠE SLABOSTI.
Mislim da se to večeras desilo. Poraz u pravo vrijeme, što se kaže, da se zvijezde i zvjezdice spuste na zemlju. :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la nele-BHF » 02 lis 2012, 22:00

TiLe napisao: ribery i muller danas katastrofalni. na badstubera ne treba trošiti ni riječi.

Pojma ti nemaš kad si pored svega večeras spomen'o Riberya.

I nismo mi nigdje letili da bi nas neko "spustio na zemlju".

Koji vam je kurac ljudi? U čemu je vaš problem? Ne možeš sve pobjediti jebem mu mater, pogotovo kad ti 90% ekipa igra bunker.

Imali smo svoju šansu, da je Kroos zabio, završilo bi 4-1 za nas. BATE je odigrao savršeno i danas im je sve išlo od noge, dok nama nije. Činjenica je da igramo sa igračem manje dok je god Badstuber na lijevom beku. Zato sam u svakoj anketi do sada glasao za odbrambenu liniju Can---Truba--Dante---Lahm. Jednostavno Badstuber nema šta raditi lijevo, niti zna ubaciti, niti gurnuti loptu, niti odigrati dupli, niti slučajno prediblati nekoga, niti ošutati, a to bi jedan bek morao znati, koliko-toliko.

Ponovo se kasni sa izmjenama. Đerdan i Pizza su morali odma uči u drugom dijelu, jer Kroos-Muller-Manđo su bili kriminalni.

Ne opravdavam poraz, kao velika ekipa, mi smo se morali vratiti, a ne da nas još završe ljudi, ali opet kažem, pa nije kraj svijeta, ne može se svaka dobiti. I dobro je što je to bilo u grupi, sve se može popraviti.

I Generale, nemoj me ljutiti molim te sa tim "prioritetom".

Kako da jedna ovakva ekipa ide samo na domaće prvenstvo? Kakoo jebem mu? Čemu takav stav prema LP? Zašto misliš da ćemo toliko biti bolji u BL ako ispadnemo u LP? Dvije utakmice sedmično, a nije ni toliko, nije ništa za ovakve igrače, tako da, nemoj mi toga ljubim te.

Kako ono Cruz, AUF GEHTS DIE ROTEN?? :mrgreen:

FC BAYERN MUNCHEN

MIA SAN MIA
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 02 lis 2012, 22:03

AAAAAaaa stručnjaciiiiiiiii??

KAŽETE BAYERN PODCJENIO BATEEEEEE ?????? :shock: :shock: :shock:

Pa vi veze nemate...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 02 lis 2012, 22:04

Iz ove utakmice večeras sam puno stvari vidio, cijela ekipa je bila jako blijeda. Moram priznati da ne pamtim da je Ribery ikad ovako bio nevidljiv kao što je večeras bio. Čak protiv Barcelone pod Klinsmannom nije bio u takvoj poziciji kao što je to večeras se dogodilo. Badstuber je u napadu beskoristan kao i inače, Dante je imao jako lošu utakmicu, Kroos nije briljirao ni pucao ni čudesna proigravanja imao, Martinez ništa pametno nije napravio, Gustavo teško da može biti Messi tako da ni on nije imao baš ništa za ponuditi niti je bio nešto kao sve utakmice ranije napaljen na protivničku sredinu. Müller također ništa spektakularno nije napravio, Đilkoš također odsječen...

Utakmica je tragedija bila po cijelu ekipu. Prije početka sam razmišljao da možda i remi bi sasvim pristojan bio jer nešto mi je govorilo kako gostovanje u Bjelorusiji neće biti nikako dobro, ali taj moj navijački optimizam i sigurnost u pobjedu je jača, no evo... vrlo lako se skrši.

Ovo je sada definitivno stvar psihologije i ničega drugog. Forma je manje-više odlična, dok psiha nije stabilna, a kamoli na izvrsnim i čvrstim temeljima.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 02 lis 2012, 22:05

nele-BHF napisao:Pojma ti nemaš kad si pored svega večeras spomen'o Riberya.

spomenuo sam njega jer se od njega najviše i očekuje :geek:
osim gola nije uradio ništa i zaslužuje kritike ko i svi drugi :a045:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 02 lis 2012, 22:05

Kriminalan je samo zbog rezultata, dovoljno se sjetit precki, stative, nepriznatog gola nakon kojeg nitko nije pokazao jel bilo zaledje... onog udarca Pize di je loptra presla liniju nisam ziher cijelu.

Ja sam samo zivcan, ali realno mislim da ce im ovaj poraz pomoci. Jedan poraz u skupini i nije tezak ali treba racunat da se ide Valenciji.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 02 lis 2012, 22:05

Da je zabio... Ali nije. Isto kao ja da kažem, da je Bate dao one zicere, bilo bi 4:0 za njih. :D

Nele, očigledno jesmo poletili, jer uz svo poštovanje Batea, ovo večeras nismo smjeli dopustiti da izgubimo, jer Bate ne pripada top klubovima. Očigledno smo se opustili, jer smo poraženi glatko. Mi ne samo što smo izgubili, već nismo imali 3 čestite šanse na tekmi. Kroos stativa, Ribery prečka i gol i to je to. Pa šta da očekujemo od ovakvih ekipa, nego bunker? I da nisu poveli, branili bi se, a ne da očekujemo da će nam otvoriti put ka golu. Mnogo davimo loptu, a na to mi se :sick: Mi ne možemo igrati kao Barcelona, Bajern nikada tako nije igrao. Sere mi se od tika-taka igre.
Zadnja izmjena: Miki; 02 lis 2012, 22:07; ukupno mijenjano 1 put/a.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la nele-BHF » 02 lis 2012, 22:07

TiLe napisao:
nele-BHF napisao:Pojma ti nemaš kad si pored svega večeras spomen'o Riberya.

spomenuo sam njega jer se od njega najviše i očekuje :geek:
osim gola nije uradio ništa i zaslužuje kritike ko i svi drugi :a045:

On jedini dao gol, namjestio par puta saigračima za gol, i opet se on PRVI kritikuje, a drugi se prešute?

To što predlibla 4-5 igrača, a njegovi saigrači ostaju iza njega i niti se pokušavaju otkriti, pa on nema onda šta raditi, i opet se on PRVI kritikuje?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka