Hamburger SV

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Hamburger SV

PostPostao/la anton 1983 » 10 srp 2009, 11:16

Kolko sam ja skužil taj Elia nija pravi napadač nego nekakav krilni napadač i to na levoj strani. Jer da je on napadača i zamjena za Olića zakaj se onda kupuje Berg - nema smisla da HSV ima takva 4 napadača ako neko nenapušta kluba a na drugim pozicijama gori. Ja sad neznam kakvu taktiku misli Labadia igrat, tj. dal sa 2 napadača kao i u Leverkusenu ili 4-3-3

Ovo su "moje ideje"

----------------Petrić

Elia-------------------------Piotr

-------Ze Roberto---Jarolim

-------------Tavaras

Ili pak

--------------/Berg/

Elia----------Petrić------Piotr

---------Ze robi----Jarolim

Taj Elia me muči jer neznam kakav je igrač i dal more u 4-4-2 igrat tog lijevog veznog, dal je dovoljno dobar u obrani....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 16 srp 2009, 09:37

Valda bu se HSV već jedanput dogovoril za tog Berga. Problem je dosad bio kaj je HSV nudil oko 10 a ovi tražili 12 i još je to HSV štel na rate platit, mediji ŠPEKuliraju da bi ugovor uskoro trebo biti postignut te da bi Berg trebao biti novi igrač HSV - držimo im palac.

Sad je dosta problem kod nofca u HSV-u jer neplanirano moraju tražiti zamjenu za Alexa Silvu i još se sad spominje prelazak VdV-a u HSV ali samo na posudbu i eventualno sa opcijom kupnje jer HSV ove sezone jednostavno nema novaca da ga hapi (oko 15 milja)....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 17 srp 2009, 22:34

HSV je sve dogovorio sa mladim švedskim reprezentativcem Marcusom Bergom iz holandskog Groningena, objavio je hamburški dnevni list Hamburger Abendblattes na svojoj web stranici danas poslijepodne.

Kako piše ovaj list skoro sve je dogovoreno, a transfer je vrijedan oko 10 miliona eura. Ostale su još samo sitnice oko kojih neće biti problema, te bi Šveđanin u Hamburg trebao stići sutra, ako ne i već večeras gdje će obaviti ljekarski pregled i potpisati četverogodišnji ugovor.

Berg je pažnju na sebe skrenuo odličnim igrama na EP do 21 godine koje je završeno u Švedskoj prije mjesec dana, gdje je bio jedan od najboljih igrača prvenstva. Mnogi klubovi su se upustili u borbu za njegove usluge, ali je slavni njemački klub izgleda bio najbrži.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 17 srp 2009, 22:42

Eto došo Berg napokon u HSV - odšteta na kraju 9 miljona eura iako je groningen tražil 12 - dečec je potpisal do 2014 i dobil bu broj 16. Još se spominjalo da se Stuttgart uključil u utrku jer vjerojatno kak se i očekivalo bu transfer huntelaara propal, pa se HSV požuril sa potpisivanjem Berga...

Slika

Bio bi ovo SEX, ali pošto Lucio više nije igrač Bayerna, bojim se da za mene SEXA ovog prijelaznog roka više neće biti... :(
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 18 srp 2009, 00:04

Hsv uz novog štopera kandidat za titulu u to nema sumnje.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Murta » 18 srp 2009, 05:32

On je igrač kojeg se jednostavno isplati kupiti. Za dvije godine vrijedit će duplo. Klasični Klller, ali s dosta dobrom tehnikom. Da sam na mjestu uprave HSV-a ponudio bi Arsenalu posudbu s mogućnosću otkupa za Senderosa. Budući da više nemaju para, defenzivni vezni mora biti neko jeftin. Na pamet mi padaju dvoje ljudi: Jiri Bilek iz K'lautena i Mathias Lehman iz Alemanije.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 18 srp 2009, 09:04

Francky boy napisao:Hsv uz novog štopera kandidat za titulu u to nema sumnje.

Jel to kao i svake godine ili ti znaš nekaj kaj mi neznamo? :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 18 srp 2009, 09:43

Sad kad je HSV doveo Berga ja se nebi čudil da se odluče na prodaju Petrića. Pošto ja smatram da će transfer Huntelaara u Stuttgart propast, a Stuttgat je također htio Berga, lako je moguće da sad Petrić bude "višak" ta da ga HSV proda u Stuttgart - morti tak i Petrić zaigra u LP :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 22 srp 2009, 08:02

Navodno bi u HSV trebao doći Rozenthal, češki stoper. Ima 29 godina i poveće iskustvo(PSG, Lazio, Newcastle). Je li potraga za zamjenom Alexa Silve gotova?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Francky boy » 22 srp 2009, 10:47

Ma spominje se obeštećenje od 4 mil eura što je prihvatljivo.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Speedy » 28 srp 2009, 16:49

murta6 napisao:Navodno bi u HSV trebao doći Rozenthal, češki stoper. Ima 29 godina i poveće iskustvo(PSG, Lazio, Newcastle). Je li potraga za zamjenom Alexa Silve gotova?

Evo izgleda da ga je HSV napokon uspio dofurati i s time zavrsava prijelazni rok za HSV.

HSV holt David Rozehnal
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 29 srp 2009, 11:46

Elia ce pauzirati sljedeca tri tjedna i time ce propustiti pocetak nove sezone. Srecom da se nije na duze ozljedio jer bi to bila katastrofa za HSV nakon ozljede Alexa Silve...

Drei Wochen Pause für Elia
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 03 kol 2009, 22:10

HSV jedva na penale prošo dalje .... Majke ti drage!!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 04 kol 2009, 09:16

anton 1983 napisao:HSV jedva na penale prošo dalje .... Majke ti drage!!!!

Kako jedva.. ....pa Rost je skinuo dva komada.....
:mrgreen: ...inače sinoć sam gledao tekmu i mogu reći da su Hamburžani trebali bit aus...ali Rost ih je spasio da Fortuna ne ode na 3-1.....sjajna tekma....i par dobrih vjesti...ozljedili se Guerrero in Chupo,čak je i Pitroipa dobio malo batina........prava pravcata pokal tekma....oni gadovi na Ard-u uvijek pogode zanimljivu tekmu za prijenos.... :haha: :haha: :haha:

Piotr je pokazao da će ove sezone bit bolji nego prošle....Btw...ZeRobi je sinoć igrao neku čudno poziciju u HSV-u...bio je više naprijed nego u sredini...a samim tim je i HSV bio lošiji u vezi....Onaj Tesche je također dobro odigrao tekmu ....imaju dobru ekipu za ligu UEfa.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la bavarac » 09 kol 2009, 18:39

HSV nam kihnuo u Freiburgu...vodili od 3min...golom Pitroipe...završilo 1-1....ali Labbadia je sve samo ne bunkeraš. :bravo: ...ništa od Hamburgove čvrste obrane ove sezone... :yeee: :yeee: :yeee:
bavarac
Vječiti optimist

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi