Navijačka scena

Sve i svašta...

Re: Navijačka scena

PostPostao/la CroCHEF » 05 lis 2012, 20:42

nevjerujem da itko vise moze napravit ovo
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wp_LpSfxIgw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FQ4_C5S1TH0[/youtube]
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 05 lis 2012, 20:44

Upravo sam to i govorio. Sve zavisi kako ko gleda. Još kad tome dodaš ono "Svako svoga konja hvali"...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 05 lis 2012, 20:49

Šefe...

Kapa do poda!
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Miki » 05 lis 2012, 20:58

Svaka cast za ovo, ali kad Zvezda bude obiljezavala 100 godina od osnivanja, vidjeces da moze jos jace. ;)
Razlika izmedju Delija i ostalih navijackih grupa na Balkanu je sto Zvezda ima veliki broj navijaca sirom bivse Juge. Ne simpatizera, vec bas navijaca. Tolikom brojnoscu niko na ovim prostorima ne moze da se pohvali.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 05 lis 2012, 21:02

nele-BHF napisao:Upravo sam to i govorio. Sve zavisi kako ko gleda. Još kad tome dodaš ono "Svako svoga konja hvali"...

Znam da ja izgledam subjektivan, navijam za Zvezdu pa sada kao na sva usta hvalim i Delije. Ne poricem, ima i toga, ali pisanja stranih medija i izjave igraca protivnickih timova koji su igrali na Marakani mi je sasvim dovoljan dokaz da budem siguran u ovo sto pisem. :D
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la nele-BHF » 05 lis 2012, 21:16

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=esboIFq7KVM[/youtube]

Fatih Terim!!!

Amazing!

A ovo...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y_pM2Mtp4vs&feature=player_embedded[/youtube]

Sultan Sulejman.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la TiLe » 06 lis 2012, 01:44

Miki prijatelju možeš ti pisati što hoćeš, al nema tog argumenta kojim bi ti mene uvjerio da su Delije bolja navijačka skupina od Torcide.
Ajmo se složit da su i jedni i drugi odlični i to je to :bravo:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 06 lis 2012, 02:30

Torcida je Torcida. ;)

Baš sam htio postati snimke ludila koje je vladalo za vrijeme Hajdukovog rođendana, baš me zanima hoće li itko to uspjeti nadmašiti.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 06 lis 2012, 10:41

TiLe napisao:Miki prijatelju možeš ti pisati što hoćeš, al nema tog argumenta kojim bi ti mene uvjerio da su Delije bolja navijačka skupina od Torcide.
Ajmo se složit da su i jedni i drugi odlični i to je to :bravo:

Ok, važi. :D Samo ja mislim da su te dvije navijačke grupe bolje i od Galatasarajevih koliko god Nele postavljao njihove koreografije. ;) Pa Nele, đe su ti Željini i navijači Sarajeva, majku mu? :D
Miki
Don Quijote

PostPostao/la UltrasMentalita » 06 lis 2012, 10:46

Ovo je moje područje i veći dio ovoga gore što ste postali je laičko razmišljanje i vidi se da površinski poznajete tiho scene europe i svijeta .....Dugogodišnji sam pripadnik navijačke skupine Ultras Mostar koja je nadaleko poznata po mnogo čemu....To da su turci najbolji navijači ili rusi ili da su delije najbolje je u najmanju ruku smiješno pogotovo za ove turke da ukratko objasnim zašto to mislim.....prije svega Ruske navijačke skupine su kickboxing skupine jer oni treniraju i onda se sretnu s nekom drugom skupinom na nekom polju 50 vs 50 i pošibaju se što je za Ultra svijet besmisleno....Turci samo jaki doma i eventualno u Turskoj kad gostuju vani su kurac barem što se tiče balkana sjećam se Široki Brijeg vs Bešiktaš 20-tak ih došlo u Široki i :lol: Delije i Grobari ove ostale srpske grupe malo manje su kriminalne organizacije kojima tribina služi najviše za rasparčavanje droge i slično to Miki vrlo dobro zna ....Torcida jedino od mene može dobiti palac gore jer nema trga gdje su bili da ga nisu pregazili da ga nisu osvojili da se nisu spontano pošibali s protivničkom grupom itd da prate svoj klub gdje god igra i to u velikom broju to je pravi Ultra fazon .....Tako isto i BBB isto vrijedi i za njih i znamo da su bbb u stagnaciji zbog borbe sa Mamićem ali svugdje idu sa svima se šibaju .....Navijačka scena u BiH je dosta zanimljiva ja kao pripadnik Ultrasa relativno mlade grupe koja za vrlo kratko vrijeme izrasta u jednu od najjačih i najboljih u BiH uz naš bok se tu mogu još pridodati TM, HZ i Lešinari navijači Borca iz Banja Luke ovo ostalo je nula
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Miki » 06 lis 2012, 10:52

Zamislite da igrate košarku u ovakvoj atmosferi. Luuudiiilooo!!! :D :D :D

JEBI, ZVEZDO, GLUPE GROBARE, GLUPE GROBARE, GLUPE GROBARE!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6j0AKOAdMhE[/youtube]
Miki
Don Quijote

PostPostao/la UltrasMentalita » 06 lis 2012, 10:59

UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la nele-BHF » 06 lis 2012, 11:03

Razdvoji care Ultrase, huligane i obične navijače. Niko ovdje nije ni rek'o da su Turci najbolji u svemu. Ja sam samo postavio par koreografija i rekao "impresivno", ništa više. Rusi si čisti huligani i samo ih u tu grupu i možeš razvrtavati, i sa istim porediti.

Nemoj ni ocjenjivati navijačke grupe po broju incidenata, tuča, razjebanih lokala i sličnih stvari jer to ne čini jednog navijača.

Ja nisam član niti jedne navijačke grupe iz naše lige, samo sam član BHF-a, samo repka i niko više, ali dobro pratim TIFO scenu u BiH. Što kolega Ultras reče, to su tih par navijačkih grupa koje se izdvajaju na vrhu, i još bih dodao Robijaše. Kroz šta su sve prošli, odlično se drže i još uvijek su tu. :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Miki » 06 lis 2012, 11:03

Ultras, ok, ima rasturanja droge, ali hoćeš reći da toga kod Torcide nema??? Nisi mi jasan. Sigurno da ima i tu kriminala i te kako. Delije su ujedinjene, nije kao kod Glodara da odvojeno navijaju. Glavna navijačka grupa im je Alkatraz, što podržavaju kriminalca Đurića, i to su kriminalci, a ova većina su tzv. Zabranjeni i oni se bore protiv Alkatraza. Grobari nisu ujedinjeni, a Delije jesu. To za kriminal, mislim da nema navijačke grupe u kojoj toga nema. BBB su smiješni i za Delije i za Torcidu, to je odlično poznato još iz bivše Juge. Pa i sam kažeš da se navijači Torcide šibaju. Sigurno da i oni zakazuju tuče, ali vjerovatno ti nisi za to čuo, ali 100% sam siguran da to rade. A, o podršci Delija na strani evo pogledaj ovaj klip, pa prosudi sam koliko smo jaki. 8-)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pye_gjGDcP0[/youtube]
Miki
Don Quijote

PostPostao/la UltrasMentalita » 06 lis 2012, 11:14

Nele ovo za Robijaše se ne bih složio jer su najveći šabani koje smo mi prije par godina u Vitezu razbili naših 40-tak ljudi protiv njihovih cca 150 200 a znaš koliko je Vitez udaljen od Zenice a koliko od Mostara.....Znam to za Grobare na svakoj tribini ima droge ali jedno je sitniš drugo je šverc na veliko i obračuni i mahanje pištoljima kužiš.....BBB jedna od najrespektabilnijih grupa u Europi pa jesi vidio Spartakovi putuku 1000 km u jednom smjeru da ih napadnu u Kijevu to samo pokazuje koliko rusim,a predstavljaju izazov i nema ih smisla omalovažavati svakom je navijaču jasno tko su BBB....
UltrasMentalita
Apostol

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara