DAS ROTACION!!!!

Arhivirane teme...

Jel vas strah ovog principa rotiranja?

Anketa je završila: 18 lis 2012, 08:44.

Ne, ovako se to treba raditi!
2
40%
Da, tako se ne radi konkurencija u ekipi!
3
60%

Ukupno glasova : 5

DAS ROTACION!!!!

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2012, 08:44

Što si JUPP zamisli, tako na kraju bude....

Tako najbolje možemo opisati, ono što se danas događa u Bayernu kada su u pitanju rezultati i postave igrača koji ih ostvaruju. Rotacija je riječ koja se jako puno koristi kada je Bayern u pitanju. Mnogi Bayernovi treneri su po tome bili poznati.

Bayern danas ima takvu momčad, da "MORA" rotirati, no da li će ga to uskoro doći glave?

JUPP dosta rotira MOMČAD, no pitanje koje si ja postavljam je zašto to radi? Da li to radi da bi Bayern pobjedio na način da se prilagodi protivniku ili to radi da svi igrači dobe priliku i da ne bude nezadovoljstva u timu? S tim još nisam načisto.

Danas kada pročitam vijest da neki Bayernov igrač ne može igrati jer je ozlijeđen, čak i budem sretan zbog toga, jer znam da će treneru biti lakše sastaviti ekipu i igrač koji ne igra neće se moči buniti. Po tom pitanju JUPP je imao čak i „sreće“ iz razloga što otpočetka sezone ne mora se brinuti o dvojici prvotimaca , Alabi i Gomezu, pa ga automatski manje glava boli. Onda je tu i Martinez koji još uvijek nije postigao tu spremu, da „MORA“ igrati. Malo mu nemre igrati Robben, pa se pusti Mullera da igra, pa nemre Ribery i onda igra ŠAQIRI itd.
No kako će to biti, kada će jedno 2-3 tjedna ili ti 7-8 utakmica zaredom svi bitniji igrači Bayerna biti spremni pa će neka logika biti da Mora igrati slijedeći sastav:

---------Gomez
Ribery---Kroos---Robben
------Schweini—Martinez
Alaba---Badstuber—Boa—Lahm
-------------neuer

Kako će se onda osječati Dante, Luis Gustavo, Muller, Šaqiri, Manđa. Što će biti kada dođe onaj završni dio sezone, kada se više neće moči rotirati samo zato da bi se rotiralo. Dal JUPPOV princip uopće tjera igrače da igraju bolje? Mislim gle, što znači ŠAQIRIJU da jednu tekmu odigra dobro, kad mu to negarantira da će drugu igrati jer je dođao na njega red da sjedne na klupu? Da li se uopće na ovaj način forsira igrače da bi bili bolji, jer će dobrim partijama sebi zagrantirati mjesto u prvih 11 ili se to ovdje ne događa, kada svako malo onaj koji je prijašnju tekmu odigrao jako dobro, slijedeću sjedi na klupi i pita se zašto je to tako?

Jel vas strah?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: DAS ROTACION!!!!

PostPostao/la cruz » 08 lis 2012, 08:55

Da recimo Kroos odigra jednu tekmu weltklasse pa ga Jupp ne stavi u sljedećoj, čovjeka bi to punim demotiviralo...

e pa tu smo!
ja sam uvijek bio za to da se sastav koji dobro igra - ne mijenja! ..sve dok se ne osjeti potreba za nekim osvježenjem..

anton je zagovornik male špek momčadi, ali takva momčad je ranjiva, jer smo puni stakla u momčadi.

e sad kad imaš igrače poput müllera, gustava, špekirija, mandžukića, dantea, rafinhe.. koji, eto, nisu u tom nekom "logičnom" prvom sastavu, ne preostaje ti ništa drugo nego da rotiraš!

VAŽNO JE PAMETNO ROTIRATI i svakom igraču po zasluzi dozirati nastupe.

jer da mi Kroos odigra weltklasse partiju i u slj. tekmi ga nema, ne bi me to obradovalo!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2012, 08:56

Pa po pitanju Kroosa ti se to već dogodilo! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 08 lis 2012, 09:00

anton 1983 napisao:Pa po pitanju Kroosa ti se to već dogodilo! :D

pa zato sam to i spomenuo, što je bio jedan od najboljih dok ga se nije počelo vaditi..
i nisam bio sretan

anton 1983 napisao:Jel vas strah?

je! više me je strah tog glupog rotiranja, da se igrače rotira čisto da zaigraju,
nego da se pojedinci ljute kada Bayerna ide...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 08 lis 2012, 12:14

Neka rotira ono što mora. Ne sad svaku utakmicu sve igrače, ali ono... Kad se osjeti da netko predugo sjedi na klupi, kad nekoga ne ide 2-3 zaredom po nekakvim očekivanjima i sl. Uzimam u obzir da Heynckes je toga svega svjestan i jako dobro zna kad koga treba rotirati. Mislim da je u Pokalu sve dopušteno rotirati i protiv bilo koga, iako u utakmici s Dortmundom ili 1860 bi se moralo igrati u najjačem sastavu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 09 lis 2012, 01:04

cruz napisao:
VAŽNO JE PAMETNO ROTIRATI i svakom igraču po zasluzi dozirati nastupe.

jer da mi Kroos odigra weltklasse partiju i u slj. tekmi ga nema, ne bi me to obradovalo!

To je to!
Rotaciju podržavam potpuno jer je neophodna u ekipama krcatim kvalitetnim igračima, ali ta ista rotacija mora imati nekog smisla! Pa jbt ne možeš mi najboljeg igrača iz prošlog kola ostaviti na klupi iduće kolo.
Ako netko uleti u formu, mjesto mu se ne smije žrtvovati zbog nekog drugog tko sjedi na klupi, samo da se taj drugi ne bi kao "naljutio".
Kao što si rekao, sve treba ići po zaslugama.
Ako Robben odigra dvije loše utakmice u nizu, neka seli na klupu i nek igra Shaq. I obrnuto.

Mi moramo imati naših "udarnih" jedanaest, a to su:

anton 1983 napisao:---------Gomez
Ribery---Kroos---Robben
------Schweini—Martinez
Alaba---Badstuber—Boa—Lahm
-------------neuer

Ako netko od ovih padne u formi neka ga mijenja njegova zamjena i to je to.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 10 lis 2012, 11:47

anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 10 lis 2012, 12:50

mislim, o čemu ovdje uopće pričamo

lani smo popušili na svim frontovima jer nismo imali ni zamjenu kvalitetnu, a kamoli da smo mogli zarotirati

ove godine smo stvorili ekipu za rotaciju

zašto se onda uopće piše i priča o tome??

i Jupp je već reko: „Ich bin nicht mehr bereit, immer zu erklären, warum ich die Spieler wechsele! Jeder muss sein Ego zurück stellen, jeder muss auch mal auf die Bank.“

"ne da mi se više objašnjavati zašto nekog igrača izmijenim. Svak mora svoj ego staviti u drugi plan, svak mora ponekad na klupu"

redom su igrači izrekli svoje razumijevanje za to jer su svjesni situacije.

Also kein Problem mehr!

par puta je rotirao a da ljudi nisu shvatitli razlog, ali to je njegov posao, valjda zna zašto radi šta radi!

ja sam spomenuo Kroosa, meni se činilo nelogičnim ali šta to ja znam?! pametniji sam od Heynckesa? moš mislit ;)

najvažnije da se pametno rotira a niko nema bolji uvid u situaciju momčadi od Juppa, tako da: trust him
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 10 lis 2012, 20:09

Da, definitivno DA rotaciji. samo rotacija onih igrača koji su tu negdje, kao što se dosad i rotiralo, naravno kad se vrate Gomez i Alaba neki će igrači i ispast iz te rotacije (Pizzaro).
sjetimo se samo prošle sezone, mislim da smo imali širinu kadra kao što sad imamo, usuđujm se reći da bi uzeli 2 trofeja.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 11 lis 2012, 11:51

Heynckes se ima pravo ljutiti, ispada da mu ulica će slagati početnih 11, a ne on. Mediji kao i obično, seru.

Pokazat će on koliko zna rotirati, a i rezultati će biti ti koji će dati pravo stanje Bayerna.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 29 lis 2012, 13:56

Mi pričamo o nekoj rotaciji no već se treba zamisliti nad time kako JUPP sa tim ima sreće. Alaba se ozilijedi, BadGnjili na lijevog beka - Alaba se vrati, BadGnjili se ozlijedi. Ribery nemre igrati robben može, Robben može igrati, Ribery nemre. već vidim ozlijedu Manđe kad se Gomez vrati i tako do ne znam kad.

Dal da zbog toga budem sretan ili kaj?

Sada će Martinez "napokon" dobiti partavu priliku... :sick:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 29 lis 2012, 15:00

anton 1983 napisao:Mi pričamo o nekoj rotaciji no već se treba zamisliti nad time kako JUPP sa tim ima sreće. Alaba se ozilijedi, BadGnjili na lijevog beka - Alaba se vrati, BadGnjili se ozlijedi. Ribery nemre igrati robben može, Robben može igrati, Ribery nemre. već vidim ozlijedu Manđe kad se Gomez vrati i tako do ne znam kad.

Dal da zbog toga budem sretan ili kaj?

Sada će Martinez "napokon" dobiti partavu priliku... :sick:

Kad imaš staklene rotacija ti nije sistem nego nužnost ...ajmo još neka 2 staklena kupit pa još 2-3 da njih pokrivaju i onda rotirat :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 22 sij 2013, 20:22

bez ljutnje pise se Die Rotation...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 01 vel 2013, 10:19

Zapustili smo ovaj topic isto ko što je Jupp zapustio Rotaciju :a045:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 01 vel 2013, 13:29

Definitivno. Dajem mu još 4 utakmice da vidim tu njegovu 'rotaciju'. Poslije toga će sve biti jasno. Trenutno ja ne vidim nigdje nikakvu rotaciju, samo prolazne predstave s 3 boda. Ajde makar to ide nekako. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva