effe__sa napisao:Protiv njih će definitivno biti teška utakmica naredne subote, to ako dobijemo onda je to veliki korak prema tituli, jer u Hamburgu duže vremena baš ne blistamo.

anton 1983 napisao:Jiraček se sjebo do kraja prvog djela sezone. Nekak sam dobio dojam da je to igrač podložan ozlijedama...Morti se varam.
Znate da se priča o tome kak HSV-u treba jako dobar napadač, no oni nemaju za kruf i mleko. Kaj mislite o Szalaiu?
nele-BHF napisao:Jel' to on đaba?
anton 1983 napisao:nele-BHF napisao:Jel' to on đaba?
Nije nije, do 2015...No brijem da bi za nekih 5 milja išo, a morti bi i HSV mogao njima nekog uvaljati da smanji odštetu!
nele-BHF napisao:Pa eto, nebi loše prošli. Kol'ko bi morali dati za recimo Artura Sobiecha ili čak Abdellaouea. Sjede na klupi vazda, a nisu ni malo loši napadači.

anton 1983 napisao:Malo mi se HSV počeo gaditi. Pa nemreš mi imat gol razliku 12:14 i 17 bodova ili 16 i jošuz to igraš pretrul, negledljiv nogomet sa ogromnom dozom krumpa!!!

anton 1983 napisao:Malo mi se HSV počeo gaditi. Pa nemreš mi imat gol razliku 12:14 i 17 bodova ili 16 i jošuz to igraš pretrul, negledljiv nogomet sa ogromnom dozom krumpa!!!

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost