08.08.2009 18:30 Hoffenheim - FC Bayern

Hoffenheim : Bayern

pobjeda Hoffenheima
0
Nema glasova
remi
2
25%
pobjeda Bayerna
6
75%

Ukupno glasova : 8

Re: 08.08.2009 18:30 Hoffenheim - FC Bayern

PostPostao/la nele-BHF » 08 kol 2009, 18:17

1-1

ola za nas

eduardo za hoff

:) pranja asistencija ;)

meni ovi streamovi štopaju jebem im dan, pa nemam zivaca gledat :( a vidio sam gol i dosta tekme
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 08 kol 2009, 18:18

jebate skakal sam ko malo dete kad je ICO PROFESIONALAC piknul gol i još mu pranja asistira. I onda ovakav šok, Lahm prekratak u 3 PM. Al nemrem vjerovat da si mi takve kontre dopustiom i to kad vodimo 0:1 i kontroliramo tekmu - jedinu kritiku upučujem Schweiniju - jednostavno ga nema na terenu!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 08 kol 2009, 18:20

...krasno proigravanje Pranje za Olića za 1:0 :good:
...kako mi popušimo gol :doh: , Lham zaspal, krivo procjenil let lopte i eto ti za 1:1

drugo poluvrjeme očekujem dva pogotka, jedan Altintop, drugi Gomez
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la The Scarface » 08 kol 2009, 18:22

Losa utakmica ali bar ima golova.

Nasa igra mi se uopce nesvida. Schweini nevidljiv onaj Baumjohan isto ka truba igra. Obrana stadardno losa, bice jos puno primljenih golova sa ovakvom obranom.
Pranjic vise ne smije ni prismrdit izvodenju prekida.

Jedina pozitivna stvar je gol makinje Olica. Trebali smo gubit ali smo imali srece, valjda ce u 2. pol biti bolje.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 08 kol 2009, 18:24

Za sad je to i dobar rez za nas u odnosu na prikazano u prvom poluvremenu i onaj nepriznat gol! :lol:

U drugom djelu ocekujem puno bolju igru jer ovo u prvom djelu je bilo jedno NISTA...

Uglavnom, bravo za Pranju i Olica! :good:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 08 kol 2009, 18:28

Prajic ima srece sto je ima taj asist. Odigra je katastrofalno prvo poluvrime.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 08 kol 2009, 19:02

neka gubimo , neka ispadnemo u drugu ligu, neka neprodjemo ni grupnu fazu lp, neka neprodjemo ni drugo kolo dfb, sve dok igra bommel mjesto tyme,,,
:neee: :neee: :neee: :neee:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la FCB m@niac » 08 kol 2009, 19:22

Haris napisao:Tipujem na 1-1.

baš...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 08 kol 2009, 19:26

Ma daj čovječe ovo je užas - klečim ispred monitora i molim za bolju sliku i da nebrejka - ovak se tekma nemre gledat! Neznam ko koga jebe niti ko ima loptu!!! Ak bu ovak cjelu sezonu ja ću se plakat.

E sad tekam - sve u svemu zadovoljan sa rezultatom, čak sam i brijo da ćemo popljugat. ovo je tek prva tekma u sezoni i imali smo jako teškog protivnika, netreba sad očajavat niti se pribojavat da smo loši ili nekaj tome slično, igra nam uopće nije bila loša, samo mi nije jasTno kak si je LVG dopustio onakvu igru nako 0:1 - pa nemoj grlom u jagode - ak sam nekaj očekivo od LVG-a onda je to da kad vodimo da igramo opreznije i pametnije i da mi budemo ti koji ćemo igrat kontre i nervirat protivnika. Gomeza tek treba krenut, imo je peh sa onom stativom, iz te pozicije možda bi se jedino TONI uspio skrumpat :D Uff ak danas nisam jedno 5 puta zavapio njegovo ime....A onaj baumjohann - pa kam si ti sine moj otišo jebate, Schweini ti gurne idealnu loptu u for a ti ideš dribljat Hildebrandta i to na svoju slabiju lijevu nogu - OPALI JU sinko. Nije mi Baumjohann nikak za tu poziciju, on je meni prije za poziciju di igra Altintop...

Badstuber - :good:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 08 kol 2009, 19:27

Nisam gledo tekmu jer nisam našo prijenos, svi su pucali nakon minutu-dvije. Jedino sam vidio Olićev gol. :bravo: Samo me zanima kako su igrali: Badstuber, van Bommel, Olić i Gomez? I dal je ušo Tymo? Po komentarima predpostavljam da ni 2. poluvrijeme nismo baš odigrali najbolje, ali ih još nikog ne treba kriviti.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 08 kol 2009, 19:36

Murta napisao:Nisam gledo tekmu jer nisam našo prijenos, svi su pucali nakon minutu-dvije. Jedino sam vidio Olićev gol. :bravo: Samo me zanima kako su igrali: Badstuber, van Bommel, Olić i Gomez? I dal je ušo Tymo? Po komentarima predpostavljam da ni 2. poluvrijeme nismo baš odigrali najbolje, ali ih još nikog ne treba kriviti.

Ma nismo mi uopće igrali loše - neznam zakaj to uopće neko govori - ja niti neznam kaj vi očekujete, pa nije Hoffenheim ropotarnica nogometa, imaju i oni prejebene igrače te su igrali pred domačom publikom - još jedanput ponavljam - NISMO IGRALI LOŠE - prva je tekma sezone i tek se ulazi u formu a fala Bogu mi imamo problema sa svim i svačim i još se tražimo... Malo bolje pogledajte naših prvih 1 - Izuzev Rensinga, Lahma, Bommela i Schweinija niko nije bio standardan član prvih 11 - nemre to odmah funkcionirati! - Pranjić došo, Badstuber klinac, Buyten je sad tek kao vođa obrane, Altintop jedva da je terena vidio prošle sezone, Baum, Gomez i Olič novi - polako...

Za ove koje si pito

Badstuber kak sam i reko nadasve me oduševio, da možda igra sa nekim boljim u obrani pitaj Boga kolko bi dobar bio, nemrem se požalit uopće...

Bommel - pa ja bi reko standarndo IDIOT - al se ozlijedio, tražio zamjenu pred kraj tekme i onda je TYMO ušo - nadajmo se svi da je kod Bommela ozbiljnija ozlijeda...

Olić - jebate gol je dao - prejeben je al se vidi da još nije fit - da bi riječ rekel, možda on bolje paše Gomezu nego Klose

Gomez - svuda ga je bilo po terenu i puco je al treba još popravit nišanske sprave - nejde ga..Imo je jednu stativu kak sam i reko ali to je gotovo nemoguće bilo za pogodit...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 08 kol 2009, 19:37

Solidna utakmica, no moram priznati da mi je Hoffenheim više zaslužio pobjedu danas. Ne treba zaboraviti onaj čist gol što im nije priznat, a i inače su izgledali dosta bolje na terenu i u prilikama.

Kod nas su najbolji bili Olić i Badstuber. Badstuber je doduše malo u prvom poluvremenu bio nesiguran, ali u drugom dosta dobro.

Lahm jednostavno nije ni 50% onoga što je na lijevoj strani. I defanzivno i ofanzivno.

Altintop i Schweinsteiger nisu ljudi koji će u lošoj ekipi pokrenuti stvari i odigrati neku kreativnu i ubojitu akciju.

Baumjohann se meni lično, za razliku od većine, dosta svidio. Problem kod njega je i dalje što čini se nema dovoljno samopouzdanja i što na toj poziciji koju on igra nekako djeluje previše nevidljivo, kao da se skriva od lopte. No, momak ima fenomenalnu tehniku i još bolji pas i siguran sam ako bude imao dovoljno prilika i samopouzdanja da bi mogao biti veoma prijatno iznenađenje.

Pranjić je nažalost imao podosta krivih dodavanja i nekoliko vrlo loših centaršuteva, ali općenito je svoj zadatak obavio zadovoljavajuće. + asistencija

Ono što me najviše brine, naš momak od preko 30 miliona se zadnje tri utakmice jedva vidi na terenu.

I da, Van Bommel se čini se povrijedio i mogla bi to biti prilika za A.T.-a. Iskreno se nadam da će je iskoristiti maksimalno jer ga svi sad gledaju pod povećalom, a ima idiota koji od njega očekuju da radi neka čuda u ofanzivi.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 08 kol 2009, 19:41

Haris napisao:Ono što me najviše brine, naš momak od preko 30 miliona se zadnje tri utakmice jedva vidi na terenu.

ovo te nemora brinut niti najmanje - on je takav tip napadač - pa Tonija niti nevidiš dok ne potepe gol ili nefula 100% priliku
:mrgreen:

Samo da se nama vrati....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 08 kol 2009, 19:42

Haris napisao:Solidna utakmica, no moram priznati da mi je Hoffenheim više zaslužio pobjedu danas. Ne treba zaboraviti onaj čist gol što im nije priznat, a i inače su izgledali dosta bolje na terenu i u prilikama.

Kod nas su najbolji bili Olić i Badstuber. Badstuber je doduše malo u prvom poluvremenu bio nesiguran, ali u drugom dosta dobro.

Lahm jednostavno nije ni 50% onoga što je na lijevoj strani. I defanzivno i ofanzivno.

Altintop i Schweinsteiger nisu ljudi koji će u lošoj ekipi pokrenuti stvari i odigrati neku kreativnu i ubojitu akciju.

Baumjohann se meni lično, za razliku od većine, dosta svidio. Problem kod njega je i dalje što čini se nema dovoljno samopouzdanja i što na toj poziciji koju on igra nekako djeluje previše nevidljivo, kao da se skriva od lopte. No, momak ima fenomenalnu tehniku i još bolji pas i siguran sam ako bude imao dovoljno prilika i samopouzdanja da bi mogao biti veoma prijatno iznenađenje.

Pranjić je nažalost imao podosta krivih dodavanja i nekoliko vrlo loših centaršuteva, ali općenito je svoj zadatak obavio zadovoljavajuće. + asistencija

Ono što me najviše brine, naš momak od preko 30 miliona se zadnje tri utakmice jedva vidi na terenu.

I da, Van Bommel se čini se povrijedio i mogla bi to biti prilika za A.T.-a. Iskreno se nadam da će je iskoristiti maksimalno jer ga svi sad gledaju pod povećalom, a ima idiota koji od njega očekuju da radi neka čuda u ofanzivi.

Ono sto mene brine je da nema kreativca koji bi tu zvijer nahranio.

Na Gomeza su danas isle sve neke sugave lopte po zraku a tu pokraj Simunica bas i nemas neke sanse.

Treba zalit za onom stativom Gomeza i onim glupim potezom Baumjohana.
Zasluzeo zavrsilo 1-1.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 08 kol 2009, 19:45

The Scarface napisao:Ono sto mene brine je da nema kreativca koji bi tu zvijer nahranio.

Tjeraš me da se ponavljam:

Čekaj da se ON vrati 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.