ola za nas
eduardo za hoff
meni ovi streamovi štopaju jebem im dan, pa nemam zivaca gledat
, Lham zaspal, krivo procjenil let lopte i eto ti za 1:1 Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

Haris napisao:Tipujem na 1-1.
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

Murta napisao:Nisam gledo tekmu jer nisam našo prijenos, svi su pucali nakon minutu-dvije. Jedino sam vidio Olićev gol.Samo me zanima kako su igrali: Badstuber, van Bommel, Olić i Gomez? I dal je ušo Tymo? Po komentarima predpostavljam da ni 2. poluvrijeme nismo baš odigrali najbolje, ali ih još nikog ne treba kriviti.

Haris napisao:Ono što me najviše brine, naš momak od preko 30 miliona se zadnje tri utakmice jedva vidi na terenu.
Haris napisao:Solidna utakmica, no moram priznati da mi je Hoffenheim više zaslužio pobjedu danas. Ne treba zaboraviti onaj čist gol što im nije priznat, a i inače su izgledali dosta bolje na terenu i u prilikama.
Kod nas su najbolji bili Olić i Badstuber. Badstuber je doduše malo u prvom poluvremenu bio nesiguran, ali u drugom dosta dobro.
Lahm jednostavno nije ni 50% onoga što je na lijevoj strani. I defanzivno i ofanzivno.
Altintop i Schweinsteiger nisu ljudi koji će u lošoj ekipi pokrenuti stvari i odigrati neku kreativnu i ubojitu akciju.
Baumjohann se meni lično, za razliku od većine, dosta svidio. Problem kod njega je i dalje što čini se nema dovoljno samopouzdanja i što na toj poziciji koju on igra nekako djeluje previše nevidljivo, kao da se skriva od lopte. No, momak ima fenomenalnu tehniku i još bolji pas i siguran sam ako bude imao dovoljno prilika i samopouzdanja da bi mogao biti veoma prijatno iznenađenje.
Pranjić je nažalost imao podosta krivih dodavanja i nekoliko vrlo loših centaršuteva, ali općenito je svoj zadatak obavio zadovoljavajuće. + asistencija
Ono što me najviše brine, naš momak od preko 30 miliona se zadnje tri utakmice jedva vidi na terenu.
I da, Van Bommel se čini se povrijedio i mogla bi to biti prilika za A.T.-a. Iskreno se nadam da će je iskoristiti maksimalno jer ga svi sad gledaju pod povećalom, a ima idiota koji od njega očekuju da radi neka čuda u ofanzivi.

The Scarface napisao:Ono sto mene brine je da nema kreativca koji bi tu zvijer nahranio.
Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju