Speedy napisao:Ako su vam problem ti mailovi od registracije korisnickih racuna mozemo staviti i klasicnu registraciju samo sto ce onda korisnici direktno ulaziti na forum i moci ce biti aktivni na njemu. Sto u prijevodu znaci PK spama!
edit: nesto slicno kao na magazinu, bio sam negdje prije na forumu da vidim da li je u pogonu. Uzas koliko je zaspaman!
anton 1983 napisao:Ko je rekao da je to problem? Sustav koji mi imamo je jako dobar

cruz napisao:kako mrzim kada pišem temu za slj. tekmu, i taman sve zapišem, kliknem za pregled finalni, kad tamomoram se ponovno logirati..
cruz napisao:kliknem da me vrati na prethodni view, kad ono ne može.... sve zbrisano![]()

Gunners napisao:Recite mi,jeli vi imate svoju stranicu na faceu,tj. jeli imate Bayern Croatia na Facebook?

TiLe napisao:Gunners napisao:Recite mi,jeli vi imate svoju stranicu na faceu,tj. jeli imate Bayern Croatia na Facebook?
https://www.facebook.com/groups/61880256151/
al nije baš nešto živahna

cruz napisao:sad sam radio ono kao murta, napisao roman i bezbroj kritika, i pobrisao (dobar osjećaj!)![]()

Speedy napisao:cruz napisao:sad sam radio ono kao murta, napisao roman i bezbroj kritika, i pobrisao (dobar osjećaj!)![]()
Pojasni mi ovo!
nele-BHF napisao:Speedy napisao:cruz napisao:sad sam radio ono kao murta, napisao roman i bezbroj kritika, i pobrisao (dobar osjećaj!)![]()
Pojasni mi ovo!
Čovjek je napisao post vezan za tekmu, podugačak veli, koji je pun kritika i šta sve već ne vezano za tekmu i ekipu, ali kada je trebao da zvekne "submit", zvekno je ctrl+a & backspace i to je to. Razmislio da ipak nema potrebe za takvim postom. Ali pozitivno je to što se pošteno istres'o i očistio dušu.

Tek sam kasTnije skužio i pokušao to popraviti ali nisam uspio! Sada u temi tekme protiv Kusena su dva moja posta zaredom, a onaj zadnji je odgovor na LUCTL-ov post kojeg više nema!
LuctL napisao:Ahahah, ma sve 5.![]()
Ne da mi se sada ponovo pisat
Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju