DAS SEX Ovo mi je 1. put u AA i brutalno sam impresioniran, doso sam 105 minuta prije tekme u stadion i taman mi je toliko bilo potrebno da vratim jezik u usta!
e taman vratim jezik u usta kad izlaze momcadi na teren, himna lige prvaka.. ode jezik, najezurim se naravno, itd.
ne znam je li do loseg Lille-a, ne znam kako je Bayern djelovao na tv-u, .... ali uzivo...
nemam vam sta pricat o tekmi, vidjeli ste sami, mogu samo o svojim dojmovima
atmosfera? a ono, dobra je bila, posebno u 1. pol. zbog dobre igre, ali nevjerojatno koliko ono malo navijaca dolje iza gola, sto bojkotiraju - nedostaju! Ali opet se fino navijalo i barem je cijeli stadion sudjelovao..
sto se tice nasih igraca, steta sto nije protivnik odigro nista, ovako ispada ko da nam je momcad savrsena, ali opet su se par njih izdvajali.
ako netko jos jednom ista kaze protiv
SEXBOMBENSTEIGERA neka se sakrije!
Sexsteiger i Martinez se brutalno dobro nadopunjuju, bastian dirigira i igra jako jako pametno, a martinez puno trci i super cita igru (skoro ko tymoscuk

).
Robben nije imao srece u zavrsnicama (osim slobodnjaka..) ali to je bolan klasa igrac, mozemo mi pricat sto hocemo!
jos sad kad ga puca motivacija, igra na 10ki ko da mu je to prirodna pozicija!
ne mogu vjerovat kak su brzi ribery i shaqiri

brutalis, nije ni cudo sto riberya slabo ko moze zaustaviti, to je cudo od igraca!
a meni su sad svi oni cudo, kad sam pod dojmom, ali eto.. da podjelim dojmove. Slike ne mogu sad postat, lego sam u krevet a crkla mi je baterija od fotoaparata pa mi lino ustat, ujutro kad se naspavam.
NAJVECA MANA ove veceri je sto u stadionu toce samo bezalkoholno pivo kad je LP

od onog smeca samo ti muka dodje!
jesam li ista zaboravio.. a da, CLAUDIOOOO

kralj zabija golove poput Gomeza, a jos mu i uvik mos dati lotpu!
on ce je zadrzati, zagraditi, odloziti, prodriblati, sta god treba

ima golemo iskustvo i mora cesce igrati!
necu vise o igracima, sve ste sami vidili.
odo spavat, treba ovo se prozvakati
PREDLAZEM SVIMA, ko god moze skupiti novac za putovanje neka ode na tekmu, ipak je to pre-mocan dozivljaj, posebno kada se toliko voli ovaj klub! ja cu definitivno opet uskoro ici!
laka noc