(20.11.2012)FC Valencia : Bayern München

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (20.11.2012)FC Valencia : Bayern München

PostPostao/la Red passion » 20 stu 2012, 22:50

cruz napisao:@general, postovi su ti smješni

Uspio sam u naumu. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 20 stu 2012, 22:51

Prvo poluvrijeme preoprezno, a drugo smo odigrali solidno. Pa imali smo par odličnih prilika, pa ko nam je kriv što ih ne koristimo?

Došli smo da ne izgubimo, a ne da pobjedimo. Ispred smo Valencije, i pobjeda kući protiv BATE-a nam donosi prvu poziciju. :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 20 stu 2012, 22:52

FCB_general napisao:
cruz napisao:@general, postovi su ti smješni

Uspio sam u naumu. ;)

ispravio sam post jer ne mislim onako, nego sam samo htio stat malo na kočnicu :zivio:

loša igra, pa šta, ni prvi ni zadnji put

idemo dalje
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 20 stu 2012, 22:54

Loša realizacija, igra i nije tako loša.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 20 stu 2012, 22:55

svaka čast Valenciji :bravo:

odo spavat
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 20 stu 2012, 22:55

Ja nekuzim da su svi ocekivali da ce se igrat s 100%... pa smijesan gol su zabili, nebi se cudio da je Neuer nije ni zaustavio jer bi bio crveni za Dantea.

Gomez asist odma u prvoj utakmici, toliko o solo igracu.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 20 stu 2012, 22:56

Ma robben je kurac od ovce zaboravite tu priču..ovdje je največi krivac jupp jel im neda igrat,nije motivator i nikad skoro nema muda niti riskira...tek kad smo gubili uvel 2 napadača jel nam ovisilo 1 mjesto...ovako odigrat protiv jedne solidne valencije sa igračem više dakako je šrot al da nisu izjednačili kičmu bi im polomil....u lp smo pravi samo doma dok u gostima smo odigrali jedno veliko ništa..još kad se sjetim da smo od bate-a izgubili :lol:

Iskup brutalni im sljedi a to je razvačjivanje bate-a,dobit hanovera al pravom igrom te bvb pobjedit ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Axe » 20 stu 2012, 22:56

Kad se samo sjetim kako smo igrali onu sezonu pod vodstvom Gaala, svaka utakmica u kojoj smo imali igraca vise zavrsavana je sa 2 ili 3 gola u protivnickoj mrezi.
Cak i sa igracem manje smo znali dominirati, tipa tekme protiv Lyona...

Danasnji Bayern je jos jaci, snazniji, bolji, zreliji, ali nema ono nesto sto je potrebno za slamanje protivnika kada igra previse povuceno, kada se svim silama brani.
Nasa skola je Bate, Leverkusen pa i Nurnberg ali ne, to se jednostavno ne moze nauciti. :neee: :neee:

Bice bolje, vjerujem da je ovo sve prolazno.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 20 stu 2012, 22:56

nele-BHF napisao:Loša realizacija, igra i nije tako loša.

kakva realizacija? pa nismo ni stvarali prilike koje smo mogli realizirati.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 20 stu 2012, 22:58

Prije dva tjedna smo imali ideju igru i sad je odjednom sve nestalo ? :roll:

Ja se uopće ne zamaram oko ovih utakmica, bit će još puno važnijih za koje treba čuvati živce. :a045:

@Axe

Taj Gaalov Bayern je došao do finala na krilima Robbena u životnoj formi i povremenim Olićevim bljeskovima. Ondje je bilo više sreće nego pameti. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Axe » 20 stu 2012, 23:00

The Scarface napisao:

@Axe

Taj Gaalov Bayern je došao do finala na krilima Robbena u životnoj formi i povremenim Olićevim bljeskovima. Ondje je bilo više sreće nego pameti. ;)

Sve ja to razumijem, ali se moja konstatacija odnosila na utakmice u kojima smo imali igraca vise ili manje.
Sjecas se Uniteda kako se izgubio na Old Traffordu kada je mali Rafael dobio crveni, pa nakon toga nisu prilike stvorili, dok je Bayern prema naprijed radio sta je zelio.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 stu 2012, 23:01

Jeste li nezadovoljni? Jeste? E onda super! E onda sam ja presretan!!!

:yeee: :yeee: :yeee: :yeee: :yeee: :yeee:

Možda bi bili zadovoljniji, da u zadnjem kolu igramo utakmicu i neovisimo sami o sebi popitanju prolaska dalje, poput Chelsea? Ili možda da se nalazite u poziciji u kakvoj je City? Ne znam samo pitam....

Cilj je bio biti prvi u skupini bez obzira kako i mi ćemo biti prvi! Ćemu razlog za nezadovoljstvo onda?

Nezadovoljni ste sa igrom? Ja sam prije tekme bio spreman potpisati remi, što znači odigrati u egalu sa našim protivnikom. Tako je i bilo i nemam se razloga plakati. Bitan je samo cilj, a ne sredstvo...Mislio sam da ste iz prošle sezone tu pouku naučili...

Mi tak i onak loše u studenom igramo i sve dok to nebu KRIMINALNO utjecalo na naše rezultate ja bum bio zadovoljan. Kritike se mogu uputiti, no ja se nadam da kad se dogodi ovakva tekma i tekma protiv Nurnberga da će navijači shvatiti da Bayern može odigrati loše, odigrati remi pa i nezasluženo izgubiti utakmicu. Nismo nepobjedivi i nemremo svaku tekmu odigrati kako Bog zapovijeda.

Još da budem sretan kad igramo protiv takvih etično-moralnih pički poput Valencie (Španjolaca), kad nam daju gol, pa nisam sa marsa pao! Dobro da nisam monitor razbio kad sam vidio zbog ćega je cigan od Webba sudio prekršaj protiv Dantea iz koje je akcija na kraju pao gol!

Inaće Dante je za mene igrač tekme, dok me Šhaqiri oduševio i nadam se da će slijedeću tekmu protiv Hannovera zapoćeti!

:navijac:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 20 stu 2012, 23:02

Axe napisao:
The Scarface napisao:

@Axe

Sve ja to razumijem, ali se moja konstatacija odnosila na utakmice u kojima smo imali igraca vise ili manje.
Sjecas se Uniteda kako se izgubio na Old Traffordu kada je mali Rafael dobio crveni, pa nakon toga nisu prilike stvorili, dok je Bayern prema naprijed radio sta je zelio.

Bila je uzvratna utakmica, mi smo gubili i lovili rezultat tako da je teško usporedivo sa ovom osim zadnjih 8 minuta.

Ja se sjećam dominacije na Santiago Bernabeu, gdje smo gubili i nismo imali igrača više.

anton 1983 napisao: Bitan je samo cilj, a ne sredstvo...Mislio sam da ste iz prošle sezone tu pouku naučili...

E ovdje si ga svjetski sexnuo. :bravo:

Sjetite se samo šta ste o Chelseaju pričali. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 20 stu 2012, 23:14

cruz napisao:ispravio sam post jer ne mislim onako, nego sam samo htio stat malo na kočnicu :zivio:

loša igra, pa šta, ni prvi ni zadnji put

idemo dalje

Ma nisam ja ljut na tebe niti sam totalno nezadovoljan, samo se rugam i glupiram što si i sam napisao da sam smiješan, a to mi je cilj bio. :)

Ne želim se više živcirati kad ih gledam kad ovako igraju. Baš me briga, isto kao i protiv BATE-a. Ja sam se smijao i čestitao im na svakom njihovom golu, čak mi je i drago bilo zbog njih jer su se borili i hrabri do kraja bili.
Predugo pratim Bayern i neshvatljivo mi je bilo zadnje 2 i pol godine gledati neke stvari. Živcirao sam se i smetalo me, a sad sam odlučio da više neću jer nije vrijedno toga. Ovaj novi Bayern me naviknuo na ovo što radi.

Trener ima neke svoje zamisli, a mi svoje. Ja nikako Shaqirija ne vidim na lijevoj strani već na desnoj, a on konstantno kad nema Robbena stavlja Müllera. Niti isto tako Kroosa ne šalje na klupu, pa da onda tu stavi Pekara. Briga me više, doći će i svibanj brzo. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 20 stu 2012, 23:20

TiLe napisao:
nele-BHF napisao:Loša realizacija, igra i nije tako loša.

kakva realizacija? pa nismo ni stvarali prilike koje smo mogli realizirati.

Ti si onda gledao GOŠK-Radnik. :a045:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka