CroCHEF napisao:Chelsea je ispala![]()
![]()
![]()
Znaci
Rooben-Pizza
Ribery-Mandza
Shaqiri-Gomez

FCB_CRO napisao:CroCHEF napisao:Chelsea je ispala![]()
![]()
![]()
Znaci
Rooben-Pizza
Ribery-Mandza
Shaqiri-Gomez
Nisam primjetio da je Shakhtar izjednacio. A Chelsea je mislim s njima u boljem omjeru. U slucaju da ovako ostane imali bi isto bodova ali Chelsea ima ako se ne varam bolji omjer, a vidim i nabija gol razliku. Uostalom, danas su nesto novine pisale kako se chelsea uzda u Juventus, tako nesto... dakle jos su bili u igri. Ali kazem, nisam puno pratio razvoj tamo, no cini mi se da je Chelsea u igri jos.

FCB_CRO napisao:Od kada je Boateng dobio crveni, meni je rezultat u drugom planu. Sada me vise brine to tko ce igrat obranu u osmini finala protiv vjerojatno jakog protivnika (Real, Chelsea, Arsenal, Milan...). Pogotovo je panika jel je i Batstuber ozljeden i nema ga do kraja sezone. A Boateng je sada out za 2 utakmice, prema tome nece igrat kompletnu 1/8 finala. Uzas!
Ali ovdje to skoro da niko ne pominje, a ja to vidim kao veliki problem. Odbrana nam ionako nije jaca strana. A bez Boatenga i Badštubera + ako izvučemo npr. Reala, moglo bi biti neprijatno po nas. 
Axe napisao:Sta je to uradio Boateng?
Nisam stigao da gledam tekmu, vidio sam samo zadnjih 15 minuta i po jedan gol na obje strane u tom periodu.
Bitno je da su se zemila tri boda i sada sa vrha posmatramo konkurenciju i cekamo izvlacenje za koje se nadam da ce biti milostivo, samo zbog izostanka jednog od stopera.
Ali, Bayern ne bi bio Bayern da nema alternativu.
Martinez i Dante a Gustavno ce se vec oporaviti do knock out faze, tako da ce zauzeti svoje mjesto na zadnjem veznom.
Zemlja smo jako, bez obzira na sve nedace koje nas prate.
A, od varijante da nam neki zadniji vezni izigrava štopera, mi se kenja.

Miki napisao:Axe napisao:zadniji vezni izigrava štopera, mi se kenja.![]()

CroCHEF napisao:Buyten je bio gazda, neznam zasto se ljudima gadi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju