Ono što je najebenije je to da sam dobio meć koji želim! MUTD _ REAL. Želio sam to ili sa Juvetom, svejedno mi je bilo...Veliku cijenu sam platio - Juve igra protiv Celtica!
LuctL napisao:Nemojmo se zavaravat.
Arsenal nije toliko loš, jer ako ga potcjenimo i malu zeru jebat cemo ježa.
LuctL napisao:Nemojmo se zavaravat.
Arsenal nije toliko loš, jer ako ga potcjenimo i malu zeru jebat cemo ježa.

anton 1983 napisao:Svabi mogu biti zadovoljni sa ždrijebom. Ako je već neko moro dobiti najjačeg onda dobro da je to Bayern. Baš je lijepo rangirano. Svaki klub je dobio protivnika po svojoj mjeri. Bayern najjačeg, BvB drugog po jačini, dok je Schalke dobio najslabijeg...
Nadam se da će sva tri proči, no što bude bude...

TiLe napisao:po meni je borussija dobila težeg protivnika nego mi
The Scarface napisao:Izasao je raspored tekmi, igramo kad i Porto tako da smo sto posto na televiziji.
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html

anton 1983 napisao:Znam. to ti je zato što padaš pod propagandu. Nije teško nekog sjebati da pomisli da je nešto jače od drugog. Moraš ubuduće više misliti sa glavom i onda neće biti takvih problema. nemoj da ti TV i ostali mediji nameću nepto što nije istina.
Arsenal je svašta, ali nije slabiji od jednog Šahtjora...Druga je stvar što je Šahtjor sad hit poput BvB-a i što su se u GRUPNOJ fazi, koju englezi redovno zanemaruju, bolje prodali od jednog Arsenala....

The Scarface napisao:Murta napisao:Scare, ti si učio kombinatoriku? Kolika je vjerojatnost da se ovo dogodi?
Naucio i zaboravio.![]()
Tesko je to sad ovako izracunati jer ima dosta parametara, ono da ne smiju bit iz iste zemlje, pa po danima raspored itd...
Trebalo bi burica pitat.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju