Tko će biti napadač u Pepovom Bayernu?

Arhivirane teme...

Mario Gomez
8
25%
Mario Mandžukić
7
22%
Falcao
2
6%
Robert Lewandowski
5
16%
Neymar
1
3%
Thomas Muller
5
16%
David Villa
0
Nema glasova
netko drugi
4
13%

Ukupno glasova : 32

PostPostao/la Murta » 17 sij 2013, 09:35

Jedna od prvih asocijacija na temu Guardiolinog dolaska u Bayern je problem koji bi mogli imati s napadačima. Niti jedan od sadašnjih napadača nema neku zavidnu tehniku, niti voli lopte u prostor. Postavlja se logično pitanje: "Tko će biti napadač u Pepovom Bayernu?" Ovo su kandidati:

MARIO GOMEZ
Naš najbolji napadač, čovjek od kojeg u LP više golova zabija samo Messi. Ovu vijest će sigurno doživjeti dvojako. Pep je vrhunski trener s kojim je svakome čast raditi, a k tome je i Španjolac, baš kao i Marijeva obitelj. No, što on može ponuditi u tiqui-taka nogometu? Sličnu situaciju je imao s van Gaalom, pa se prilagodio. Nemojte ga podcjanjivati! Mario Gomez je svojevremeno bio kontraški napadač i trkač. To može biti opet. Gledajući ga u Bayernu već četvrtu sezonu, imam stalan dojam da ga premalo koristimo. ;)

MARIO MANDŽUKIĆ
U svakom slučaju zanimljiva opcija. Nema vrhunsku tehniku, a tehničar je. Zna igrati s loptama iza obrane, može igrati u širinu. Za presing idealan. A i može igrati glavnom. Možda svestrana zamjena za Gomeza može postati dugogodišnji prvi napadač Bayerna? :idea:

FALCAO
PREDATOR! Tehničar, jak, visok, voli lopte u prostor. Košta 60 milijuna €. Hehehe. :mrgreen:
Ako ga želimo, možemo ga platiti i vjerojatno nas ne bi odbio. Jesmo li spremni potrošiti 60 milijuna €? Hmmm. Ne znam baš. Ako Pep bude inzistirao, jesmo.

ROBERT LEWANDOWSKI
Radnik, okretan, ubojitog udarca. Ali nije baš za lopte u prostor. Želimo li Bayern pretvoriti u Barcu? Ne, ne želimo. Lewandowski je idealan čovjek da Pep bude zadovoljan, a da Bayern zadrži svoj identitet.

NEYMAR
Messi ne dolazi u Bayern. Neymar je nešto najbliže njemu. Pep ga je želio dok je bio trener Barce. Zašto ga ne bi želio u Bayernu? ;)
Problem s Neymarom je to što je on "mačak u vreći." Nikad ne možeš biti siguran hoćeš li dobiti Robinha ili Aguera?

THOMAS MULLER
Da je sad 2010., prvi bih inzistirao da Muller postane naš napadač u ulozi lažne devetke. Ali on se etablirao na desnom krilu i pokazao da mu mijenjanje pozicija ne paše. Ali, tko zna. Možda... :D

DAVID VILLA
Da je sad 2010. :lol:
On je kvalitetan napadač koji je radio s Guardiolom, ali već je u određenim nogometnim godinama. Ako ga možemo dobiti za solidnu cijenu, zašto ne probati?

netko drugi, napišite tko...

Počnite sa ŠPEKuliranjem! :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

Re: Tko će biti napadač u Pepovom Bayernu?

PostPostao/la cruz » 17 sij 2013, 09:40

prije nego što glasam/išta napišem, jedno pitanje: jel tko će objektivno biti, ili koga bi mi željeli???
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 17 sij 2013, 09:46

Oba uvjeta moraju biti zadovoljena. Mislim da nitko od ovih nije nerealan. Neki su realniji, ali isto su tako Slomka i Favre bili realniji, pa evo tko će nam biti trener. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 17 sij 2013, 10:10

ok :D

ja bi rađe upitao, tko će bit napadači u Pepovom Bayernu?

jer Bayern je klub koji jednostavno mora imati barem dva vrlo dobra napadača, ili kao danas čak tri. Vidjeli smo koliko su nam dobro došle te alternative kada nam se Gomez ozljedio

Gomez? S obzirom koliko je cijenjen u klubu, među navijačima i u nogometnoj njemačkoj, sumnjam da će ga se forsirati iz kluba. On ostaje.
E sad, dal će biti broj 1 napadač kod Pepa?? to sad nikako ne znam odgovoriti, ovisno kakvih još opcija budemo imali.
Mandžo, zamišljen kao alternativa/zamjena, pokazao se više nego korisTnim! Ostaje!
Claudio je moj igrač, nema veze što je ostario i malo usporio, neka ga još jednu sezonu, pa ćemo onda umjesto njega dovesti Robin van Persie-a 8-)
Ne bi me čudilo da u napadu ništa ne poduzmemo ovog ljeta.
Mandžo, Gomez i Claudio, već sam sto puta rekao, odlična kombinacija.

to je bilo objektivno mišljenje, a sad idemo na drkadžija way of thinking "--"

Falcao i Neymar su nerealna čak i za fapping ;)

Lewandowskog mnogo cijenim za razliku od mnogih forumaša, čudo od napadača. Ukoliko se stvori mjesto ne bi imao ništa protiv da dođe u Bayern (ali samo umjesto jednog od naših super maria)

Villu isto cijenim, i mislim da može odraditi još jedan dvogodišnji ugovor na dosta viokoj razini, ali nikad više na onoj prijašnjoj, razaračkoj razini!
Villa je Pepov igrač, i ne bi se čudio da u roku od pola godine izađe nekakav članak koji Bayerna povezuje s tim igračem!

Moja neostvarena želja je Džeko! Sanjao sam ga već jednom u Bayernovom dresu kako čeka loptu u napadu, samo je u snu bio preko 3 metra visok :mrgreen:

gledajući s Pepove perspektive, naš napad bi mogao dobiti još jednog igrača IZ EKIPE - Thomas Müller :D
ili Špeqirija :hehe:
if you know what I mean.

Da zaključim, očekujem da će nam napad ostati ovakav kakav jest, bez obzira na profile igrača kakve Pep možda preferira :a045:
ali podsvjest mi govori da će biti promjena u napadačkom rosteru, ne misleći na Falcae i Neymare
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 17 sij 2013, 10:20

:a045:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 17 sij 2013, 10:22

cruz napisao:Moja neostvarena želja je Džeko! Sanjao sam ga već jednom u Bayernovom dresu kako čeka loptu u napadu, samo je u snu bio preko 3 metra visok :mrgreen:

Koliko se da zakljuciti, Pep ne voli robusne napadace a vec takva dva imamo u klubu, nema potrebe i za trecim! Znam da je on tvoja zelja ali i Pep mi je sad previse, di ces jos i Dzeku, e tek to ne bih mogao "probaviti"! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 17 sij 2013, 10:36

Speedy napisao:
cruz napisao:Moja neostvarena želja je Džeko! Sanjao sam ga već jednom u Bayernovom dresu kako čeka loptu u napadu, samo je u snu bio preko 3 metra visok :mrgreen:

Koliko se da zakljuciti, Pep ne voli robusne napadace a vec takva dva imamo u klubu, nema potrebe i za trecim! Znam da je on tvoja zelja ali i Pep mi je sad previse, di ces jos i Dzeku, e tek to ne bih mogao "probaviti"! :mrgreen:

ma znam, ali nisam si mogao uskratiti gušt da ga opet spomenem :D

baš me zanima kako ostale drkadžije razmišljaju, a mogo si i ti štogod napisati :)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 17 sij 2013, 10:54

Stavio sam 2 opcije po korisniku. Ali ja ću glasati samo za jednog.

Moj izbor bi bio Lewandowski.
Nadam se da će uprava pokušati raditi na tom transferu. A Gomeza prodamo u Real. :mrgreen: Čak bi bili u debelom plusu.

Lewandowski je možda i jedini od nama dostupnih napadača zbog koga bi prodao Gomeza. Falcao mi je 50/50.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 17 sij 2013, 11:01

Lewi je upravo na faceu napisao da ima veliko iznenadjenje za sve... ja bi reko da produzuje ugovor.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Franko » 17 sij 2013, 11:02

Malo ne skroz realne drkice... Neymar, Aguero ili Falcao. :mrgreen:

Osobno sam uvijek htio vidjeti Aguera u Bayernu, ali eto završio je u Cityju... :|

S druge strane morat će se i Guardiola malo prilagoditi Bayernovom kadru i Bayernov kadar Guardioli (u smislu da će se igrači morati prilagoditi, a ne da ćemo se nekog rješavati). Ne očekujem radikalne promjene, Bayern je ekipa koja funkcionira, ne ekipa u raspadu, nema tu potrebe se nasilno rješavati nekih igrača.

Neymar je kocka, iako je vrlo mlad i mislim da se može prilagoditi da igra na mjestu Riberya (s obzirom na Riberyeve godine). Aguero nula bodova, Falcao... a "malo" je skup, nije baš 60 milijuna tako mali novac. :mrgreen: Ali ako uprava misli da nije problem, a neka ga dovedu, novac je tu da se troši.

Villu nebi htio... star je, imao je ozljedu, a nebi bio baš ni jeftin. Ako dovode napadača neka se isprse i neka dovedu nekog koji može vrhunski igrati 5-6 godina (neki koji ima najviše 25-27). Također ni Lewu niti Džeku.

Ako će biti dovođenja napadača, sigurno će to biti neki tehničar, možda i polivalentni i onda bi napadački kadar trebao biti Gomez, Mandžukić i taj napadač (redoslijed ne odražava koji je koja napadačka opcija).

+ Dovođenje Neymara ili Falcaa bi bila još jedna poprilična senzacija i boom.
Franko
Član
Član

PostPostao/la Speedy » 17 sij 2013, 11:09

Ne podcjenjujem Lewu ali on mi nije dovoljno SEXUALAN da igra za Bayern, ne znam mozda je do prezimena! :smile10:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 17 sij 2013, 11:21

da se zove Rodriguez Levadovez Alvarez možda bi bio sexualniji :D

Lewa je odličan igrač, mlad, jako koristan za ekipu, zna igrat leđima prema golu, zna zadržat balun (što je jako bitno...) a bome zna ga i staviti ;)

možda upravo Pep traži takvog svestranog napadača (ako ga uopće traži)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 17 sij 2013, 11:25

S obzirom da ce nam novi sponzor uletiti u klub, fakat onda ocekujem jos jednu bombu od 30+ miliona.
Ako vec biramo, neka to bude napadac i ako to ne moze biti Falcao, neka bude Cavani pa ako se kurcimo da se kurcimo sa stilom. :haha:

A sad malo realnosti.
Mi vecu timu imamo nekoliko igraca koji konkurisu za najisturenije mjesto u timu, a ako Pepp bude htio igrati na slican fazon kao Barca, morace traziti nekoga tehnicki potkovanijeg za tu poziciju. Ribery, Robben, Shaqiri, Muller. Sve su to igraci koji su potencijalni kandidati, stoga i ne vidim razlog da se uzima novi napadac. Opet, ne znam kako ce Pepp na sve to gledati, mozda je on vec sebi u glavi razvio sliku o novom sistemu, nekom novom igracu...

Jucer sam napisao Pedro, ne bi me cudilo da ga Guardiola povuce za sobom.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Francky boy » 17 sij 2013, 12:01

Mozda Edison Cavani! :D
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la CroCHEF » 17 sij 2013, 12:03

pocelo je
http://www.transfermarkt.de/de/neymar-z ... eite1.html

Neymar zu Bayern München?

neki brazilici pisu o mogucnoisti dolazka u Bayern :hehe:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Sljedeće