Znači pretpostavljam da dolazi novi napadač te da se Gomeza prodaje za 40 miljona eura.
Falcao - on bi naravno bio prvi izbor. Iako je iz Ciganske države, vjer u Boga je kod njega nešto posebno i zbog toga on nije cigan. Njegovo ponašanje je izvanredno. nesumnjam da bi se kod nas snašao. 60 milja bi mi za njega imali, sami bi možda mali problem predstavljala njegova plaća jer bi mora dobiti onakvu kakva je od Riberya ili iskreno za 500 000 veću. Dal bi neki igrači zbog toga bili nezdovoljni? Možda bi, možda ne bi. Ipak oni svi znaju ko je Falcao pa se ne bi smjeli buniti, kao što se ne bune jer Ribery ima takvu plaću - tu naravno mislim na Njemce, a što se tiće Ribery, mislim da njemu po tom pitanju puca kurac. Što je htio to je dobio. Imali bi po pitanju njega strašnu konkurenciju, no smatram da njega isto tako ne bi prvenstveno privukao novac jer kao što sam rekao nije cigan. Dobra stvar u svemu tome je to što nam je najveći rival za njega niko drugi nego Real Madrid. Iz tog razloga smatram da bi Atletico učinio sve kako bi njega prodao bilo kome drugome samo ne Realu. Onda tu je Barca, koja već diše na škrge po pitanju novaca i nisam ziher da im je u planu takvo ulaganje. S druge strane Barca sigurno može ponuditi kojeg igrača Atleticu plus pare i Barcu smatram najvećim konkurentom za njega.
Tu onda ostaje PSG, za kojeg se nadam da Falcaa to smeće ne zanima! Ako oće titulu, a ne titulu MOŽDA do kraja karijere, neće odabrati francusku. I onda samo imamo CHELSEA i MAN CITY! Što je dobro kod njih dvoje i Real Madrida? Pa svaki od ta tri kluba ne bi imao ništa protiv toga da im novi napadač bude Gomez, kojeg bi se mi u tom slučaju tak i onak išli rješavati. Pošto sam na neki način izbacio Real iz jednadžbe, Gomeza bi trebalo doslovno uvaliti Chelsiju, tako da oni odustanu od Falcaa. Na kraju izbor bi spao na EPL- MAN CITY i pare, te na tradiciju , sa BAYERNOM kojeg od ovog trenutka predvodi PEP!
Dovesti Falcaa je SAN, ali ne po pitanju naših mogućnosti nego po pitanju ŽELJE!
Da li još uvijek mislite da je Falcao, nemoguća misija?
Onda prelazimo na Cavanija.
Njega brijem da ćemo teže dobiti nego Falcaa, jer tu postoji šansa da se umješa Juve sa parama+ nekim otpadcima od igrača, te brijem da on više tendira EPL-u i parama. Ne bi se čudio da ga hapi i PSG...Brijem da njega prelazak u Bayern baš i ne bi previše zanima. Ne zamaram se oko toga, jer njega baš i ne bi uzeo kao prvi pick. Dobra stvar kod njega bi mi bila što je on NOVI igrača, a sad da bi se nešto posebno uzjebo i ne bi. Pogotovo mislim da mi za njega ne bi dali te pare koji oni traže za razliku od Falcaa...
Na Neymara neću trošiti riječi...Njega eventualno vidim kao zamjenu za Robbena...
Fernanndo The GHNOJ TORRES!
Ama baš ništa ne bi imao protiv toga da nam on dođe. Smatram d abi ga Pep preporodio i on u biti ima sve ono što bi Pep mogao tražiti kod napadača i još uz sve to je Španjolac. Kaj je najsmešnije brijem da bi nam Chelsea dao njega I PARE za Gomeza

Najveći problem bi bila plača, jer kako Torresu dati istu ili veću plaču od Riberiyeve kada znamo kakvu reputaciju on sad uživa? Postoje neki igrači koje kad jenput obožavaš obožavaš ih uvijek, pa sam po pitanju Torresa onako malo subjektivan!
Edin Džeko - to nije niti napredak naspram Gomeza, kao što me niti Lewandovski i Llorente ne zanimaju...
Na kraju u biti ostaje možda i najidealniji napadač za nas jer bi ga dosloFce mogli dovesti, samo je pitanje njegove osobnosti i kako bi se on kod nas snašao, no već je igrao u Nizozemskoj.
Luis Suarez

Jel moram što o njemu reći?
Moje želje po redu su:
Falcaao
Torres
Suarez
Cavani.
Drugo me nište ne zanima!