Tko će biti napadač u Pepovom Bayernu?

Arhivirane teme...

Tko će biti napadač u Pepovom Bayernu?

Mario Gomez
8
25%
Mario Mandžukić
7
22%
Falcao
2
6%
Robert Lewandowski
5
16%
Neymar
1
3%
Thomas Muller
5
16%
David Villa
0
Nema glasova
netko drugi
4
13%

Ukupno glasova : 32

Re: Tko će biti napadač u Pepovom Bayernu?

PostPostao/la CroCHEF » 18 sij 2013, 14:51

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 18 sij 2013, 15:20

nije baš napadač, ali aj nek se onda ovdje priča o "Pepovim kandidatima"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_mWuwj8qbLs#![/youtube]

ništa mi nije draže vidit nego kada netko ima moć savršenoog kontroliranja lopte, kada vodi loptu jako blizu sebi, bez dugog "fora", kada netko ima ovakav lažnjak i osjećaj za prostor.. a da ne pričam o mekanom pasu..

jedino zbog čega ne bi Isca doveo je što imamo Toni Kroosa koji je jedan od nositelja igre, stoga nema smisla dovoditi sličnog tipa igrača (zanemarimo brzinu...), OSIM ako ćemo kroosa vratit u sredinu, ali tu je schweini

inače, vrlo dobar mladić!

brat mi stalno priča o njemu a gledao sam ga samo par puta
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 18 sij 2013, 16:51

Znači pretpostavljam da dolazi novi napadač te da se Gomeza prodaje za 40 miljona eura.

Falcao - on bi naravno bio prvi izbor. Iako je iz Ciganske države, vjer u Boga je kod njega nešto posebno i zbog toga on nije cigan. Njegovo ponašanje je izvanredno. nesumnjam da bi se kod nas snašao. 60 milja bi mi za njega imali, sami bi možda mali problem predstavljala njegova plaća jer bi mora dobiti onakvu kakva je od Riberya ili iskreno za 500 000 veću. Dal bi neki igrači zbog toga bili nezdovoljni? Možda bi, možda ne bi. Ipak oni svi znaju ko je Falcao pa se ne bi smjeli buniti, kao što se ne bune jer Ribery ima takvu plaću - tu naravno mislim na Njemce, a što se tiće Ribery, mislim da njemu po tom pitanju puca kurac. Što je htio to je dobio. Imali bi po pitanju njega strašnu konkurenciju, no smatram da njega isto tako ne bi prvenstveno privukao novac jer kao što sam rekao nije cigan. Dobra stvar u svemu tome je to što nam je najveći rival za njega niko drugi nego Real Madrid. Iz tog razloga smatram da bi Atletico učinio sve kako bi njega prodao bilo kome drugome samo ne Realu. Onda tu je Barca, koja već diše na škrge po pitanju novaca i nisam ziher da im je u planu takvo ulaganje. S druge strane Barca sigurno može ponuditi kojeg igrača Atleticu plus pare i Barcu smatram najvećim konkurentom za njega.

Tu onda ostaje PSG, za kojeg se nadam da Falcaa to smeće ne zanima! Ako oće titulu, a ne titulu MOŽDA do kraja karijere, neće odabrati francusku. I onda samo imamo CHELSEA i MAN CITY! Što je dobro kod njih dvoje i Real Madrida? Pa svaki od ta tri kluba ne bi imao ništa protiv toga da im novi napadač bude Gomez, kojeg bi se mi u tom slučaju tak i onak išli rješavati. Pošto sam na neki način izbacio Real iz jednadžbe, Gomeza bi trebalo doslovno uvaliti Chelsiju, tako da oni odustanu od Falcaa. Na kraju izbor bi spao na EPL- MAN CITY i pare, te na tradiciju , sa BAYERNOM kojeg od ovog trenutka predvodi PEP!

Dovesti Falcaa je SAN, ali ne po pitanju naših mogućnosti nego po pitanju ŽELJE!

Da li još uvijek mislite da je Falcao, nemoguća misija?

Onda prelazimo na Cavanija.

Njega brijem da ćemo teže dobiti nego Falcaa, jer tu postoji šansa da se umješa Juve sa parama+ nekim otpadcima od igrača, te brijem da on više tendira EPL-u i parama. Ne bi se čudio da ga hapi i PSG...Brijem da njega prelazak u Bayern baš i ne bi previše zanima. Ne zamaram se oko toga, jer njega baš i ne bi uzeo kao prvi pick. Dobra stvar kod njega bi mi bila što je on NOVI igrača, a sad da bi se nešto posebno uzjebo i ne bi. Pogotovo mislim da mi za njega ne bi dali te pare koji oni traže za razliku od Falcaa...

Na Neymara neću trošiti riječi...Njega eventualno vidim kao zamjenu za Robbena...

Fernanndo The GHNOJ TORRES!

Ama baš ništa ne bi imao protiv toga da nam on dođe. Smatram d abi ga Pep preporodio i on u biti ima sve ono što bi Pep mogao tražiti kod napadača i još uz sve to je Španjolac. Kaj je najsmešnije brijem da bi nam Chelsea dao njega I PARE za Gomeza :mrgreen: Najveći problem bi bila plača, jer kako Torresu dati istu ili veću plaču od Riberiyeve kada znamo kakvu reputaciju on sad uživa? Postoje neki igrači koje kad jenput obožavaš obožavaš ih uvijek, pa sam po pitanju Torresa onako malo subjektivan!

Edin Džeko - to nije niti napredak naspram Gomeza, kao što me niti Lewandovski i Llorente ne zanimaju...

Na kraju u biti ostaje možda i najidealniji napadač za nas jer bi ga dosloFce mogli dovesti, samo je pitanje njegove osobnosti i kako bi se on kod nas snašao, no već je igrao u Nizozemskoj.

Luis Suarez 8-) Jel moram što o njemu reći?

Moje želje po redu su:

Falcaao

Torres

Suarez

Cavani.

Drugo me nište ne zanima!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 18 sij 2013, 17:37

Antone da li ti smatraš realnim da će se Gomez prodat? Mislim smatraš li da su za tako nešto opšte mugućnosti velike?

Svi gore nabrojani igrači su u suštini zvijeri, s tim što bi mi Falcao uvijek bio prvi izbor, tu kada bi mogućnosti bilo ne bi razmišljao. Cavani mi je drag tip napadača i došao bi na drugo mjesto. E Torres, bio dobar, ali ja nisam tako siguran da bi se on tako brzo vratio u onu vrhunsku formu i u BuLi bi on imao dugo problema s privikavanjem. Njemu jednostavno najbolje leži Španija.

Neymar talenta ima, ali jednostavno previše je izvikan, ne vjerujem da je toliko velik, tačnije da toliko velik može postat, ko što pričaju. Par puta sam ga gledao, tu je nekako sad osjećaj takav. Da on ne bude novi Robinho. A ako nisi prava bombetina, neko ko baš može razvalit na terenu, a ne samo da nam napucava marketing, koji će nam onda on k....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 18 sij 2013, 17:58

effe__sa napisao:Antone da li ti smatraš realnim da će se Gomez prodat? Mislim smatraš li da su za tako nešto opšte mugućnosti velike?

Prvo i osnovno odgovor koji sam ja dao je napisan na taj način kao da novi napadač dolazi 100%.

E sad da li vjerujem u tu mogućnost? Da vjerujem i ne bi me niti malo iznenadilo da se to dogodi. Dapače, prije bi rekao da će se to dogoditi nego da se neće. Onog trenutka kada ti potpiše trener poput Pepa, a to nije Jupp ili ti Klinsmann, ond amoraš računati da on HOĆE SVOJE igrače. U bayernu baš i nema puno prostora za pojačanja, pa se tako reći neko iz prve postave MORA PRODATI kako bi se za njega našlo mjesta.

Kada se pogleda prvih 11, jedini logičan izbor je napadač ili ti Gome (nema smisal da on bude zamjena) i desno krilo, ali tu ponajprije mislim na Robbena.

Problem za neke možda prdstavlja taj što mi "neprodajem", što smo se na neke stvari navikli i ponajprije što oćemo dovoditi Njemce te ih nećemo prodavati. No što ako Guardiola to oće? hoće li u tom slučaju Uli, koji je vano kritizirao sa jako teškim riječima Gomeza, nakon finala LP, biti protiv njegove prodaje?

Pitanje koje si ti meni postavio si trebao malo okrenuti, jer ovdje nije problem Gome. Caka je u tome koga bi mi mogli dovesti u tom slučaju ;)

Ako bilo koji od onih 4 HOĆE kod nas doći i to bude "machbar", a Guardiola ŽELI nekog od ta četiri, rađe nego Gomeza, to će se dogoditi!

jel smo svi opali na rit kada je van Gaal prodao Lucia i postavio Badstubera? Jesmo, dogodilo se to i niko od vodstva ga u tome nije spriječio! Jel smo svi opali na dupe kada se Etoo iz Barce za onakve pare i onog konja od Iber prodava, a Pap je bio trener i opet se to dogodilo i nikom ništa.

Ja osobno smatram da ćemo mi sada dobiti "boljeg van Gaala". Onog koji će raditi po svome, ali će surađivati sa upravom...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 18 sij 2013, 22:38

nastavljamo
Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 18 sij 2013, 23:24

@anton: Pepove želje će se mnoge uslišit, ali s druge strane neće mu se dozvolit preveliko pretumbavanje tima. Mislim da se Gomez može uklopit u Pepovu filozofiju, može se bolje uklopit nego što mnogi misle.
E sad dosta toga zavisi kako će Gomez prvo do kraja ovu sezonu odigrat, sve će se to pratit. Automatski ako on bude razvaljivao do kraja ove sezone i zabije dosta bitnih golova, odmah su šanse da se on proda rave nuli.

E sad ako Gomo bude nekako loš i ispod nekog nivoa do kraja sezone, onda mu se mjesto trese.
Njegova prednost je što ga svi u klubu cijene, a takvih se Bayern teško rješava. Pep će ga se moći riješiti samo uz jake argumente.
A ja bi bio samo za njegovu prodaju, ako bi on baš podbacio sad u ovoj sezoni.

Ja mislim da je realnije da Robben napusti klub, jer on se najmanje može uklopit u Pepovu filozofiju, a uz to nema više kod njega onog turbo pogona ko prije , vremenom to opada, tako da bi on baš čuda morao napravit kako bi i naredne sezone ostao u prvom planu. Inače bi mogao prvi ispast iz bitnih planova kluba.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 19 sij 2013, 01:16

Ja sam za to da se oproba sa nekim Španjolcem.

Zašto ne Torke? :?

Gomezu neće biti uopšte lako i ima da ore teren ne bi li se izhrvao sa imenjakom, a poslije opet morti bude pušačka. :mrgreen:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Red passion » 19 sij 2013, 14:50

Torres... Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj! :sick: Taj može igrati za Bayern ukoliko ga dovedemo za 5 mil. € uz brutto plaću 3.5 mil. € po sezoni.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 19 sij 2013, 16:06

Cijeli niz novina (Spiegel, t-online, Der Westen, Goal.com.de) piše da je Nerlinger ovo ljeto htio Lewandowskog, a da smo sad odlučni dovesti ga. Također citiraju iz intervjua iz Bilda izjavu da su Bayern i United veliki klubovi koji svakome moraju biti interesantni.
Ali svima je to vijest samo na marginama članaka.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 19 sij 2013, 17:36

FCB_general napisao:Torres... Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj! :sick: Taj može igrati za Bayern ukoliko ga dovedemo za 5 mil. € uz brutto plaću 3.5 mil. € po sezoni.

Ma anton se zajebavao u vezi "El Nina". Taj ne bi mogao ni kao cistac wc-a raditi u Bayernu! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Lizarazu » 19 sij 2013, 19:42

Ma nije se Tune zajebao, nego se Genaral više osvrnuo na post iznad njega. :D

Samo vi povraćajte i procjenjujte njegovu vrijednost, odnosno šta bi mogao raditi u FC Bayern AG. :lol:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Speedy » 20 sij 2013, 08:10

Evo i Suarez se napokon pojavio u Guardiolinim kombinacijama! :lol: Cijena prava sitnica, 40 miljona funti! :haha: Izvor je smece al nek se nađe za one koji drkaju na urugvajca! :mrgreen:

Pep's challenge: Guardiola wants Liverpool striker Luis Suarez at Bayern Munich
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 20 sij 2013, 13:26

On Guard: Next Bayern boss Pep makes Suarez and Falcao his top targets !! #Bayern #Pep
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 20 sij 2013, 13:32

cruz napisao:On Guard: Next Bayern boss Pep makes Suarez and Falcao his top targets !! #Bayern #Pep

Sranja koja nisu vrijedna spomena. :a045:

Nun könnte dieser Rekord-Trainertransfer auch auf die Dortmunder ausstrahlen. Beim Meisterfavorit hat sich das Interesse an Robert Lewandowski, den die Bayern nicht erst seit seinen drei Toren gegen die Bayern im DFB-Pokalfinale 2012 schätzen, erneut intensiviert.

Die Gerüchte-Dichte zu diesem Thema hat sich in München in den letzten Tagen erheblich zugenommen und inzwischen sowohl den BVB als auch die Lewandowski-Berater erreicht.

Pojačavaju se špekulacije oko Lewog.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva