anton 1983 napisao:Moj komentar koji bi ovo opisao:
KVALITETNO!![]()
Nema se kome kaj prigovoriti. igramo totalno drugačiju igru, dapače TAKTIČKU, JUPP Wengeru dela na kičmi!Dojma sam da nam martinez, koji je odigrao Monstruozno poluvreme, Dante i buyten sami drže cjelu obranu. Sve moreš proč al kad lopta dojde do sredine jedan od te trojice bu to zel.
malo se još bunimo u pasovima, imamo tu i tamo mutaF pas, ali neki puta iz te mutavosti nastane SEX!![]()
E sad samo zadržat nulu, bez obzira na dojam, jer ak završi 0:2, svi će tak i onak drkat na nas.
Nisam ziher ko je sad dobio žuti, Schweini ili Muller, jer brijem da je to zbog te situacije i da je samo jedan dobio žuti. Brijem da Muller nije dobio...
Na kraju poluvremena smo si išli nabit statistiku za dodavanje!
Ps, žao mi je za Manđu! Dobro je odhaklo i taman je to mogo okrunit pogotkom!Niš od izmjena...
anton 1983 napisao:Nisam ziher ko je sad dobio žuti, Schweini ili Muller, jer brijem da je to zbog te situacije i da je samo jedan dobio žuti. Brijem da Muller nije dobio...

FCB_CRO napisao:Ja sam odusevljen prvim poluvremenom! Doslovno mi se "gadi" kako dobro igramo!![]()
![]()
![]()
Igramo toliko stabilno i cvrsto da je to nevjerojatno. Brine me jedino drugi zuti "svinje". Nece igrat uzvrat.
Trebamo sada odigrat i drugo poluvrijeme na visokom nivou. Mozda kasnije ubacit i Robbena, brzanca, da dokrajci Arsenal.

mladjo_dj napisao:Po meni je to takticko ciscenje kartona s njegove strane...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju